poky Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Razlika med pink pa vijol?no pa je??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Razlika med pink pa vijol?no pa je??? Da je ena pink ena pa vijoli?na - meme je h?erka to u?ila, ko je mobitel kupovala (no, jaz sem ga kupoval in je moral pink bit)! Citiraj Papa, Tomi
Allyssa Napisano 25. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Samo, da je lepa .... ja sam to ma? ti ene velke cifre moja je S pa sm ?e mislla da je sploh nase nam spravla,..pa mi je clo mal prevelika Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Jah,to samo ?enske opazijo razliko! Ally-si preve? skupaj zlezla! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 ja sam to ma? ti ene velke cifre moja je S pa sm ?e mislla da je sploh nase nam spravla,..pa mi je clo mal prevelika ?e je prevelika pa jo "ven skuhaj" samo ne vem kaj bo potem z tiskom ... neee, bolj?a ideja - jo da? v su?ilec pa ti bo takoj obline poudarjala... ...preverjena formula! Ally-si preve? skupaj zlezla! Upss, upam, da ne na "nepravih" mestih .... Citiraj Papa, Tomi
Allyssa Napisano 25. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2007 ok mala ?ola za pokya PINK VIJOLA Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 neee, bolj?a ideja - jo da? v su?ilec pa ti bo takoj obline poudarjala... ...preverjena formula! Aha,to ti pri ?eninih maj?kah dela???? Hvala Ally,samo v temi je to vse isto...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 25. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Jah,to samo ?enske opazijo razliko! Ally-si preve? skupaj zlezla! khm,..sure ?e je prevelika pa jo "ven skuhaj" samo ne vem kaj bo potem z tiskom ... neee, bolj?a ideja - jo da? v su?ilec pa ti bo takoj obline poudarjala... ...preverjena formula! Upss, upam, da ne na "nepravih" mestih .... "nepravih" mest ?e dolg sploh ni Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
komar Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Aha,to ti pri ?eninih maj?kah dela???? Eh, ona je out of date (ne okol govort) - z h?erinimi .... "nepravih" mest ?e dolg sploh ni Uauuu, pa da to enkrat vidim in lahko takoj ..... Citiraj Papa, Tomi
Allyssa Napisano 25. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2007 ja no sej,..itak ni kej vidt Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
komar Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 ja no sej,..itak ni kej vidt Oooooo, je vse ?lo pre? :ne vem: too bed . Mogo?e pa vseeno je kaj ... Citiraj Papa, Tomi
Allyssa Napisano 25. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Oooooo, je vse ?lo pre? :ne vem: too bed. Mogo?e pa vseeno je kaj ... ja no sj,..namest da dam na avto spojler pa feltne bom investirala nase kao Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 No need... ?paraj za spojlerje. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 ja no sj,..namest da dam na avto spojler pa feltne bom investirala nase Ni potrebno - bo ve? ?kode, kot koristi - pa no?eki niso fajn, tak za info samo .... Citiraj Papa, Tomi
theBill Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Oooooo, je vse ?lo pre? :ne vem: too bed . Mogo?e pa vseeno je kaj ... Ja - "remlni" verjetn... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Allyssa Napisano 25. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2007 sj vem,..sam hecam se no Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
theBill Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Napisano 25. junij, 2007 Da bo ?e nekaj on-topic: letos ?li prvi? surfat.....sam kaj, ko ni blo nobenga tapravga vetra, pa so surfi kar lepo na avtih ostal... za maestral se sploh ne spla?a opreme sestavlat... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,...mi je ?e navsezgodi sodelovc dan polep?u,.. skupi hodva na ?ikico in je reku, da je nehu kadit k mene ni blo zdj en tedn,..baje delujem bl u?inkovito kukr uni ?ve?ilni no ja,..sam zdj bo mogu spet za?et,..ne gre druga? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 no ja,..sam zdj bo mogu spet za?et,..ne gre druga? :ne vem: Ali pa ti nehat!! Nisi pomisla na to opcijo ha?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 valda da ne :ne vem: ?eprouuuuuuuuu,...bomo vidl,..mybe pa res neham Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 In potem svizec zavije ?okolado...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 ja verjetn bo res neki u tem stilu ,...long story,.... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Znanstveno dokazano,da ?enske niste dost psihi?no mo?ne za take "velike dose?ke" v svojem ?ivljenju! Mo?ki baje la?je nehamo z raznimi razvadami......baje! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 ja,..BAJE Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Ja baje no......to je znanstvena ugotovitev,mo?kih znanstvenikov bo? verjetno rekla ne?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.