Alex Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 hehe,..aja zato mene zdj me?e ?e bl kukr me je pa en let nazaj,... no ja,..nimam kej preve? dobrga feelinga okol tega,..sam hudi?a k majo usi okol mene ful dobr feeling,..pol je pa nalezljivo Opa,to bo pa kaj resnega.Samo da je kul. Citiraj
Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 Opa,to bo pa kaj resnega.Samo da je kul. I wish,..sam sj pravm,..mam slab feeling Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 No,da te malo pohvalim-sn vesel,da ti je kao "ratalo",?eprav ne vem to?no kaj! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 ah ja,..n? nam komentirala ratal mi ni n? druzga razn to da sm ?e mal bl zmedena kukr sm pa ponavad Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 A se da pomagat?? Pol bomo naredli vse,kar je v na?i mo?i! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 mah,..ne da se,..pa tud ne bom tlele razlagala,..zard,... u know Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 I guess...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 no uglavnm,..zajebala sm situacijo en let nazaj,..in zdj pa?,..se loh na trepalnce postavm pa ni ve? kej nardit,..razn da sm si mal olaj?ala du?o Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Napisano 26. junij, 2007 V?asih ?e to pomaga...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 26. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2007 jah,..to je ?e res,.. sam,..to ni to Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Spet u slu?bi, n? se mi nea da! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Spet u slu?bi, n? se mi nea da! s tem se ni za hvalt js bi se raj na tvojm mestu pohvalu da ti je 10 cm zmankalo da bi dobu 400? Citiraj
madmax Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 js bi se raj na tvojm mestu pohvalu da ti je 10 cm zmankalo da bi dobu 400? Sam to lahko ful velik, al pa ful malo!? Npr. ?e zgubi? za 10 cm je v teku na 10km je to kr smola, ?e pa zgubi? za 10cm v tekmovanju kdo ma ve?jega pa to glih ni za se pohvalt Citiraj
ReDevil Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Mah vse je relativno, smo pa ugotovil d je bol? bit 10 cm spredi kot zadi! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
theBill Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Mah vse je relativno, smo pa ugotovil d je bol? bit 10 cm spredi kot zadi! ?ist odvisno, koga ma? zadi.... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
ReDevil Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 ?e dobra urca (tudi ve?) pa dumu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 27. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2007 ?e 15min pa domov,.. ,..aja pa morm se pohvalt, da dons nism prebutala reve?a k hod z mano na ?ikico Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Pomoje je mev Poki pr tem pozitivn vpliv nate! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 27. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2007 poky? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 ?e 15min pa domov,.. ,..aja pa morm se pohvalt, da dons nism prebutala reve?a k hod z mano na ?ikico Ja sej, tolk kolkr si glasna si tudi nasilna Citiraj
Allyssa Napisano 27. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2007 ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,..js ?ist miroljubno ?ivo bitje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,..js ?ist miroljubno ?ivo bitje aha, to vsaka pravi, to je druga najve?ja ?enska la?. Aja, prva pa je JEST PA NISM TAKA....hahahahah, jest vedno re?em nazaj, ne ne ti pa res nisi Citiraj
Sishi Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 No zadnji? sva z Borutom bla pr avto?tromarju in se je tja pripeljal uglajen gospod z xedos 6. Sem ga kuj ogovoru za mazda forum, ?es da smo fajn dru?ba pa da si pomagamo z nasveti glede tehni?nih te?av, vzdr?evanja pa stro?kov. Pa pravi, da ga zanima, ampak sam ?e ni na forumu govora le o tehni?nih te?avah, vzdr?..., ?e so tud kaki eventi, sre?anja, pikniki, zajebancija, ipd., ker on nima tehn. te?av (je sam zamenu AKU) rad pa kako fejst babo pogleda, je v dobri dru?bi, kej poje pa spije, ... Sem reku, da poleg tehn. te?., vzdr?. in str., mamo tud kdaj kej zajebancije pa kako ?ist off mazda teh. temo-post na forumu, v?asih kak?no sre?anje... Danes me je poklical za web naslov in se je ?e prjavu Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Allyssa Napisano 27. junij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2007 aha, to vsaka pravi, to je druga najve?ja ?enska la?. Aja, prva pa je JEST PA NISM TAKA....hahahahah, jest vedno re?em nazaj, ne ne ti pa res nisi no ja,..js pa nimam zbranih najpogostej?ih la?i mo?ke populacije,..tko al tko vas je sam gobec in skoz nakladate (zdj se grem pa skrit in me kk?n let ne bo ve? na forum) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Napisano 27. junij, 2007 Si?i, to je dobr! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.