jures Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 mi mamo dobro staro yagi anteno - priporo?am, ne vidi? pol slabega kar se v svetu dogaja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 lepo lepo jaz mam pa tegale http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=735 super zadeva - priporo?am ma vem... samo jaz sem hotel meti WiFi zraven... saj itak to rabim tu pa tam, da kake slike pogledam pa kak?en movie... Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 ma vem... samo jaz sem hotel meti WiFi zraven... saj itak to rabim tu pa tam, da kake slike pogledam pa kak?en movie... Jaz pa gledam filme brez tega-ra?unalik-LCD Tv. :ne vem: Citiraj
Boss Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 ma vem... samo jaz sem hotel meti WiFi zraven... saj itak to rabim tu pa tam, da kake slike pogledam pa kak?en movie... Sej dela tud na mojem Wifi - samo USB wifi not vtakne? in deluje... ?e clo na youtube se preko mre?e in interneta zna povezat (sicer ne vem zakaj bi to rabu ampak vseen) Citiraj
eye Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 koncno doma po 11 dneh bolnce Citiraj
jures Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 Jaz pa gledam filme brez tega-ra?unalik-LCD Tv. :ne vem: jaz pa predvidevam da od vas se noben nima otrok...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 jaz bi pa pograjal juresov nov avatar Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 jaz bi pa pograjal juresov nov avatar Jaz bi ga pa pohvalil. Citiraj
KAALman Napisano 28. november, 2009 Prijavi Napisano 28. november, 2009 jaz pa predvidevam da od vas se noben nima otrok...... ejga... nimam... ampak, ve? koliko risank gre na 320GB disk ? pa da mu nastavi?, pa lahko 24 ur nonstop gleda risanke jaz sem ravno v?eraj zve?er gledal G-Force Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 28. november, 2009 Prijavi Napisano 28. november, 2009 jaz pa predvidevam da od vas se noben nima otrok...... E,imamo imamo jih.Samo niso problemati?ni. Citiraj
LabiGT Napisano 28. november, 2009 Prijavi Napisano 28. november, 2009 Jaz bi ga pa pohvalil. solatar Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 28. november, 2009 Prijavi Napisano 28. november, 2009 ?e smo pa v temi pohvalite se, ne mor? pol kritizirat. Citiraj
jures Napisano 29. november, 2009 Prijavi Napisano 29. november, 2009 No takole se moram pohvalit da imam vgrajen Webasto - ?e bolj pa majstorja ki je v ta namen umaknil traktor in reskiral oddih s svojo drago v toplicah. Hvala ajvarju, mojstru kladiva in fleksarice ter Bossu in P. za malico (ve?erjo sva ?akala do polno?i) Zadeva je 85% kon?ana, va?no da dela in so HW zadeve kon?ane - poigrati se je treba samo z elektriko, vezicami in benz napeljavo kot se ?ika. Uparjalnik za plin topel v 15 min , kabina pa ?e ene 15... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 29. november, 2009 Prijavi Napisano 29. november, 2009 V?eraj dobil nazaj mazdico-?e lep?o kot je bila. Sem pa zaj..l ?pricanje ?ip.Vrtel sem toliko ?asa tiste ?price,da sem vse zama?il,celo uni?il sem tiste plastike, ki imajo gor luknjice za ?pricat vodo. Nove so verjetno spet eno uko iz glave. Citiraj
jures Napisano 29. november, 2009 Prijavi Napisano 29. november, 2009 No takole se moram pohvalit da imam vgrajen Webasto - ?e bolj pa majstorja ki je v ta namen umaknil traktor in reskiral oddih s svojo drago v toplicah. Hvala ajvarju, mojstru kladiva in fleksarice ter Bossu in P. za malico (ve?erjo sva ?akala do polno?i) Zadeva je 85% kon?ana, va?no da dela in so HW zadeve kon?ane - poigrati se je treba samo z elektriko, vezicami in benz napeljavo kot se ?ika. Uparjalnik za plin topel v 15 min , kabina pa ?e ene 15... upgrade - 97% koncano samo se kable v notranjost speljat in priklopit na ventilacijo, Webasto pa ze dela lepo huuuuuuuuuuuu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 Lohk se pohvalim s prakti?no (zmer se kej dodatnega najde) dokon?anim "projektom novo stanovanje"! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 ?e sam se morm pohvalt, da sem koristno porabu CELO soboto in to da sem prvi? v lajfu montiral venbasto v katerikoli avto. Seved je bil jure odli?en asistent, ?eprav se parkrat nisva razumela ampak sva hitro pokapirala kaj je narobe. Je pa to projekt za od 9:30 do 23 ure. Za nas amaterje ?ala mala . Hvala Bossu + 1 za "malco", obisk in dvig morale. Naslednja pohvala pa bi bla za v temo KHVM. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 ?e sam se morm pohvalt, da sem koristno porabu CELO soboto in to da sem prvi? v lajfu montiral venbasto v katerikoli avto. Seved je bil jure odli?en asistent, ?eprav se parkrat nisva razumela ampak sva hitro pokapirala kaj je narobe.Je pa to projekt za od 9:30 do 23 ure. Za nas amaterje ?ala mala . Hvala Bossu + 1 za "malco", obisk in dvig morale. Naslednja pohvala pa bi bla za v temo KHVM. in ta webasto sedaj dela tudi ze z vso elektrifikacijo - jutri ob 07:10 se vzge in gremo s toplim avtom takoj na plin proti vrtcu P.S. sem pa skuru akomulator med testi - v CX-7 so dali 48 ah akomulator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pol si pa predstavljajte to vziganje z dnevnimi xenonkami, Bose ozvo?enjem....revca! Sedaj ima 70Ah in sam vzig je brez ka?lanja - prej je kr rabila kh kh brum....zdej pa sam brum ?e dokon?anje hvaljenja - zjutraj sem se vsedel v topel avto , v drugi prestavi je dal ?e v plin.... Reporta?a:predpripravapredpriprava 2na odbija?u je 9 konektorjev!!!!plastikaedino mesto v avtu s ?e mal placatega ne rabim ve?...Final touch Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 evo se hvalim... postal krvodajalec :mi pijemoo: Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 evo se hvalim... postal krvodajalec :mi pijemoo: bravo - pohvalno Citiraj
jures Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 evo se hvalim... postal krvodajalec :mi pijemoo: pohvalno - zgoraj imate zaklju?ek Webasta Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 pohvalno - zgoraj imate zaklju?ek Webasta samo, da ti pa baba webasto vgrajuje je pa tud krneki... aja... oops... iVar je Citiraj LP KAALman
jures Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 samo, da ti pa baba webasto vgrajuje je pa tud krneki... neobrita Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 hvala hvala... tolk o vrtoglavici, bledosti in slabosti jz sm zdravnicam not ?tose pravo ko so mi kri pile pol je pa rekla tule se vsed ?e ti bo slabo pa sm reko eh.. grem jz lepo kr domov predn kako butasto zinem dobil ?eton za kavico in toplo malico na ktero grem ju3 (dobil bon)... Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 samo, da ti pa baba webasto vgrajuje je pa tud krneki... aja... oops... iVar je niizka se temu re?e.. sam jz sm tut najprej waaa ka pa je to.. pol pa mal bolj pogledam pa iVar-ja vidim Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.