Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
120m do sredine grunta. Do uvoza v črpalko je točno 100m. Jaz ne prodajam bučk 😉
-
Črpalka je bila najdena usput. Prosil sem naj nekdo od oseb pogleda naslednja dva izvoza, če je kaka črpalka blizu. Pa če bi se peljal 5 min. Se raje peljem, kot muhe štejem ko avto štrom vleče. Ne vem kolko je tvoj meter, moj je standarden. Imaš rdečo zastavico na cestninski. ENI je na desni. Prosim meri! Jasno se vidi, kje se vključiš na normalno cesto. Torej od tam do ENI parcele, je verjetno še manj.
-
Če je bil to edini porabnik energije v teh 2-eh urah, potem je ta baterija zrela za zamenjavo.
-
Pozdravljeni, danes sem imel nekaj opravkov in sem se na poti domov ustavil še v bifeju na kavi in ker nisem imel v bližini prostega parkirnega mesta sem seveda na omenjeni ulici parkiral na robnik ter vklopil vse 4 smernike. Medtem ko sem spil dve kavi ter sok sem šel čez dobri 2 uri do vozila in ga normalno vžgal, a mu je zmanjkalo sapa po domače povedano. Vzrok je bil seveda izpraznjen akumulator. K sreči mi je pomagal zadevo preko kablov rešiti bližnji poštar s kombijem in zadeva je tekla naprej po parih minutah. Vprašal bi vas oziroma se sprašujem ali je možno da je zadeva v cca. 2 urah izpraznila akumulator ali je le ta že slab? Hvala za pomoč in lep pozdrav
-
Da ne odpiram po nepotrebnem nove teme bom kar tukaj vprašal oziroma nadaljeval. A je kdo od vas že vozil tovorni kombi oziroma furgon brez šip in je z omenjenim stikalom odrosil zunanja ogledala ? Danes sem namreč omenjeno storil ko sem zjutraj štartal z Citroen Jumper in sem imel čisto zarošenega. Šel sem namreč znancu po rezervne dele za njegovega starodobnika in še nekaj sobnih rastlin.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.