Z M A J Napisano 6. december, 2009 Prijavi Napisano 6. december, 2009 pre?ivu zlo fajn vikend, na?alost ju3 ?iht Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 7. december, 2009 Prijavi Napisano 7. december, 2009 Tole Labi ti pa kar malo zavidam Citiraj
madmax Napisano 7. december, 2009 Prijavi Napisano 7. december, 2009 Treba je pohvalt juresov trenutni avatar! Citiraj
Boss Napisano 7. december, 2009 Prijavi Napisano 7. december, 2009 true true... pravi balzam za o?i Citiraj
KAALman Napisano 7. december, 2009 Prijavi Napisano 7. december, 2009 moram se pohvaliti, da ma 323F novo sprednje steklo, ter da je spet pripravljena za ?e eno leto svojega ?ivljenja vklju?no z MES kartico skupni stro?ek za steklo skoraj 600 EUR za servis pa 130 Citiraj LP KAALman
jures Napisano 7. december, 2009 Prijavi Napisano 7. december, 2009 Treba je pohvalt juresov trenutni avatar! Aem hotu dat neki iz doma?e ?tale, pa krava ni rekla Mu...je pa blizu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sirius Napisano 8. december, 2009 Prijavi Napisano 8. december, 2009 Jaz pa sem bolj za konstantne stvari, da se ?e na prvi pogled ugotovi kdo je kdo. Nekoliko me motijo tudi te lepe ritke in jo?ki za mo?kimi osebki. Spominja me na neke vrste feti?izma (navla?enje ?enskih spodnjic ipd.) Pa, da ne bo pomote, zelo rad pogledam tako sliko samostojno, ko pa vidim zgoraj mo?ko "ime" se zdrznem, kot, da sem ugledal travestita, ki na dale? zgleda kot amazonka. Pa ne dajte se motiti. To je zgolj moj ob?utek in neobvezno mnenje. :ne vem: Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
KAALman Napisano 8. december, 2009 Prijavi Napisano 8. december, 2009 LOL.... Sirius... hehe... si me nasmejal, nikoli nisem pogledal na to iz te plati Citiraj LP KAALman
jures Napisano 8. december, 2009 Prijavi Napisano 8. december, 2009 Jaz pa sem bolj za konstantne stvari, da se ?e na prvi pogled ugotovi kdo je kdo.Nekoliko me motijo tudi te lepe ritke in jo?ki za mo?kimi osebki. Spominja me na neke vrste feti?izma (navla?enje ?enskih spodnjic ipd.) Pa, da ne bo pomote, zelo rad pogledam tako sliko samostojno, ko pa vidim zgoraj mo?ko "ime" se zdrznem, kot, da sem ugledal travestita, ki na dale? zgleda kot amazonka. Pa ne dajte se motiti. To je zgolj moj ob?utek in neobvezno mnenje. :ne vem: Ha ha....ja ce mi dajo tako rit se ?e prelevim v tranzvestita Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 8. december, 2009 Prijavi Napisano 8. december, 2009 Jaz sem pa na?alost mnenja, da znajo farmacevti (zaradi svojih lastnih koristi in finan?nih pridobitev) virus rahlo predelati, da bo precej bolj ?kodljiv in smrtonosen kot ta moment, pri tem pa bojo lahko pametovali - smo vam rekli da se pojdite cepit + folk bo u totalni paniki tko navalil na cepljenje da kr res ne bo! ?e urca in pol pa grem dam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
David Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Jures... danes zjutraj ko sem na parking pri?el sem se nate spomnu... in na tvoj webasto.... bemti mravljo.... jaz bi ga tudi rad imel.... Citiraj Feel free....
jures Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Jures... danes zjutraj ko sem na parking pri?el sem se nate spomnu... in na tvoj webasto.... bemti mravljo.... jaz bi ga tudi rad imel.... est sem se tud nate ko sem videl strgalec v predalu.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
David Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 est sem se tud nate ko sem videl strgalec v predalu.... Busted.... Citiraj Feel free....
jures Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Evo sonce zmagalo....na? razgled s kav?a Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 ?e zmer sem najpremo?nej?i med totalnimi socialci (znotraj na?e dru?be)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sirius Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Evo sonce zmagalo....na? razgled s kav?a Nadeni si to za avatar, saj tudi to spominja na dele le?e?e ?enske:jo?ki, trebu??e venerin hrib....nekoliko megle Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
jures Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Nadeni si to za avatar, saj tudi to spominja na dele le?e?e ?enske:jo?ki, trebu??e venerin hrib....nekoliko megle ha ha...tale je ze napumpana Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOJČ Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 ha ha...tale je ze napumpana Pa brez glave je tudi... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Sirius Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Pa brez glave je tudi... Zakaj bi glavo rabil, a ni zadosti venerin pogozden hrib??? Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
KAALman Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 moram pohvaliti svojo koreto (upam da ji nebo jutri kaj dospelo, da bi za?ela te?ave delat ) Citiraj LP KAALman
Neyko Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 ?e zmer sem najpremo?nej?i med totalnimi socialci (znotraj na?e dru?be)! halo? Citiraj
Z M A J Napisano 11. december, 2009 Prijavi Napisano 11. december, 2009 Hehe, Nejko, ti ne sodi? v "brezke?no" smetano! Dans je pa peteeeeeeeek (?e par dni u slu?bi drug tedn, pol pa gremo rodit vrjetn)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 11. december, 2009 Prijavi Napisano 11. december, 2009 Sedajle na poti domov si ni sem mogel pomagati, da ne zdresiram enega honda?a. S civicom je na mostu priletel za mojo rit kot komet, nekajkrat sem ga videl samo v levem, nekajkrat samo v desnem speglu, pogosto pa sploh ne ker mu je v?e? moje zavetrje. mirno peljem 50, ceprav je na odsekih z lezecimi policaji tudi 30 in 40.... 2 x na ravnini sem dodal malo plina, da sem ga lahko potem do ?marne gore u?il da se tu vozi 50 (beri ene 6km ) Na koncu pri ?marni gori sem mirno obrnil (seveda dobil prstek) in ?el domov ?e vedno 50..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 11. december, 2009 Prijavi Napisano 11. december, 2009 Lol, izgleda je tak dan. Meni se je en BMW 3 limal na rit, isto v naselju. Ko je bilo konec naselja ga je pa kar zmanjkalo. ?ez naselje pa spet obvezno 50 pa ?eprav je bil ?isto ?isto za ritjo mamomujebem. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.