jures Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Hehe - preseneti me Boss ti si samo razvajen dizela?. :mi pijemoo: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Boss ti si samo razvajen dizela?. :mi pijemoo: I know Citiraj
jures Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Evo banda se 7 dni nas lo?i od tripa v Monzo Z ajvarjem sva skovala plan: - gremo tja najprej v bokse na dan odprtih vrat - nato pa dogaja v kampu - karte pa prodamo ker mam jaz TV v avtu + ajvar notesnik dvbt..... - z denarjem kupimo ?evape.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Pol bi pa ?e en mali generator rabli... a ga ima kdo za posodit? Citiraj
Ploki Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 sej bote meli avto a ne? js mam 12v na 220v adapter za v avto Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Pol bi pa ?e en mali generator rabli... a ga ima kdo za posodit? Imam samo ?pulo cca 2kW brez motorja, tako da bi ga morali sami gonit ali pa nekam drugam priklopit Citiraj
jures Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Pol bi pa ?e en mali generator rabli... a ga ima kdo za posodit? Za avto ni treba malo kuri, kaj ti bo mali? A muske ne bomo mel? Druga?e pa a se boji? da ne bo kje ?troma? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Za avto ni treba malo kuri, kaj ti bo mali? A muske ne bomo mel? Druga?e pa a se boji? da ne bo kje ?troma? ?trom bo, bomo pa od soseda potgnil kak drat. Muzika bo pa itaq 24 ur nonstop, pri sosedih seveda. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Muzika bo pa itaq 24 ur nonstop, pri sosedih seveda. in to v 4D P.S. Me je pa skor kap....mam befel moram v Pariz 11-ga ampak oktober....huh Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 7.0 sec do 100. slab shift. tracktion jebe, v prvi kr noce zagrabit.. ce ga spustim iz ca 5000rpm je stevc v 0.5sec na 50km/h. Citiraj
Boss Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Tega lohk najamemo http://www.najel.bi/o/672/Generator%2BGSE%2B2700 Al pa tegale kupmo Citiraj
Z M A J Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 7.0 sec do 100. slab shift. tracktion jebe, v prvi kr noce zagrabit.. ce ga spustim iz ca 5000rpm je stevc v 0.5sec na 50km/h. S ?im si meril? Mislm da je tak cajt do 100 super dose?ek za 170 konjev, al kok jih ma??! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 ja kao stock 123kw + kolektorji + auspuh. s tem da mislim da ma o2 senzor malo problemov in da so v?igalni kabli bolj bogi. meril sem z videom (namnotiral sem si kamerco na volan) in zmeru od 0 do 100. sej ko sem gledu videe po jutjubu so 2.0 V6 zgledle kr dost pocasnej, sploh od 60-100 (v drugi), pa vse okol 8.5-10sec. sam sj pravim, v prvi mi takoj sko?i na 50 ... morm gume mal spustit al neki ker je fucked up pa mam Goodyear GS-D3.. pa jim zgleda suho ne disi najbolj. Citiraj
LabiGT Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 skoda fabia 1.4 poraba: 5.3l/100km zadnje case razturam benz sceno Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ploki Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 waw, ene 2x manj kot js. Citiraj
jures Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Tega lohk najamemo http://www.najel.bi/o/672/Generator%2BGSE%2B2700 Al pa tegale kupmo ?e rabi? generator imam jaz pri bratrancu 150kWga... smo hi?o delal z njim..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 ja kao stock 123kw + kolektorji + auspuh.meril sem z videom (namnotiral sem si kamerco na volan) in zmeru od 0 do 100.sej ko sem gledu videe po jutjubu so 2.0 V6 zgledle kr dost pocasnej, sploh od 60-100 (v drugi), pa vse okol 8.5-10sec. Hja meni se zdi malo optimisti?no. ?tevec je meni pri Mazdi lagal pri 100 skoraj za 10km/h. Jaz ti povem, da mora? tole meriti s kak?nim G-techom, Racechronotom ali ?im podobnim. ?e ima? pa realnih 7 sekund do 100 pa samo svaka ?ast. skoda fabia 1.4 poraba: 5.3l/100km zadnje case razturam benz sceno Ni? nenavadnega. Jo imamo ampak combi, 1, generacijo in sem tudi na ni?jo porabo prilezel na relaciji. Druga?e pa ima 7-8 litrov porabe ker ima zelo kratke ture. U glavnem dosti OK avto, ?e ima? cin?pule na zalogi, z ostalim pa nismo imeli te?av. Citiraj
Boss Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 ?e rabi? generator imam jaz pri bratrancu 150kWga... smo hi?o delal z njim..... ne pretiravat no 7.0 sec do 100. slab shift. tracktion jebe, v prvi kr noce zagrabit.. ce ga spustim iz ca 5000rpm je stevc v 0.5sec na 50km/h. najprej s kak?nim GPS-jem preveri kolk ka?e ?tevec, ko ka?e GPS 100km/h. Kakor je pri Mazdah v navadi je pri 100km/h po ?tevcu v resnici "le" nekje med 93-95km/h. Se pravi, da verjetno si tam nekje na 8s do 100kmh. Citiraj
LabiGT Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Ni? nenavadnega. ce bos peljal na relaciji pristina-pec (15km ceste, k je sploh ni) potem non stop prehitevanje starih kant, potem je kar nenavadno Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ninja Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Okej, danes je pa moja lubica definitivno naaaaajbolj spolirana/svetle?a/shinny/ble??e?a 323F-ka v... Recmo v celi Evropi pa Bi?njem vzhodu pa Afriki in Avstraliji (da ne bom pretiravala s celim svetom ). 2 uri poliranja z neko uau nano-tehnolo?ko polirpasto pa? naredi svoje Brez heca, ko sem jo na konc dobro pogledala, sem bila zihr, da to ni moj avto. Citiraj
mazdaman Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Okej, danes je pa moja lubica definitivno naaaaajbolj spolirana/svetle?a/shinny/ble??e?a 323F-ka v... Recmo v celi Evropi pa Bi?njem vzhodu pa Afriki in Avstraliji (da ne bom pretiravala s celim svetom ).2 uri poliranja z neko uau nano-tehnolo?ko polirpasto pa? naredi svoje Brez heca, ko sem jo na konc dobro pogledala, sem bila zihr, da to ni moj avto. Kje so pa slike Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Brez heca, ko sem jo na konc dobro pogledala, sem bila zihr, da to ni moj avto. Ka pa ce nisi svojega spolirala? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOJČ Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Okej, danes je pa moja lubica definitivno naaaaajbolj spolirana/svetle?a/shinny/ble??e?a 323F-ka v... Recmo v celi Evropi pa Bi?njem vzhodu pa Afriki in Avstraliji (da ne bom pretiravala s celim svetom ).2 uri poliranja z neko uau nano-tehnolo?ko polirpasto pa? naredi svoje Brez heca, ko sem jo na konc dobro pogledala, sem bila zihr, da to ni moj avto. Sedaj pa samo ?akam kdaj bo Yavarye vpra?al, ?e si kaj drugega tudi polirala... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.