mazdaman Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. oktober, 2010 Pravilno re?il vpra?alnik in 28.11.2010 imam zastonj te?aj varne vo?nje na Vranskem 15. oktobra lahko sodelujete v anketi (glej na strani desno Evropa izobra?uje) in ?e ste med prvih 500 dobite brezpla?ni te?aj varne vo?nje na Vranskem. Pa ?e link http://www.euskladi.si/Pa google najve?j pomaga kaj je tu odgovor 5. Kateri skladi financirajo Cilj 1 oz. Cilj "Konvergenca"?Evropski sklad za regionalni razvoj in Evropski socialni skladKohezijski sklad in Evropski sklad za regionalni razvojEvropski socialni sklad, Evropski sklad za regionalni razvoj in Kohezijski sklad evo sem ?e na?el hvala grega te?aj 11.3.2011 ?e se bo kdo prijavil lahko izbere isti datum da nas bo ve? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. oktober, 2010 Mam dans ful lahke zadeve za re?evat, enkat za spremembo je pravi petek, oujea! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. oktober, 2010 sem izpolnil sej jaz...17.12... ce bom sel, bi sel z mx5 na zimskih gumah Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. oktober, 2010 13.12. ob 13 mam te?aj varne vo?nje na vranskem Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Rocky Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. oktober, 2010 dobil zares odlicne sedeze za musical Wickedddddddddddddddddddddddddddd! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. oktober, 2010 ?e 20 minut pa konc za dans, pol pa spet ograjo ?trihat (tokrat po pravem zaporedju) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. oktober, 2010 Jest grem pa v M?nchen ?ez 5 ur do nedelje. V nedeljo bo pa baje snek do 800m, woohoo upam da ma bus letne gume :mi pijemoo: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. oktober, 2010 se 12ur pa odletim proti hurgadi...14 dni me ne bo...bo pa uzivancija...komaj cakam... Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. oktober, 2010 se 12ur pa odletim proti hurgadi...14 dni me ne bo...bo pa uzivancija...komaj cakam... Ko ti pride? na minus grem na Sardinijo (29.11) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. oktober, 2010 se 12ur pa odletim proti hurgadi...14 dni me ne bo...bo pa uzivancija...komaj cakam... sot kom kalu ka trzici, po nuk e kom pas numrin (se kom fut ne tel.) e smujsha me te thir...deshta vetem me te pershendet kalofsh mire ne deti e laju edhe per mu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. oktober, 2010 sot kom kalu ka trzici, po nuk e kom pas numrin (se kom fut ne tel.) e smujsha me te thir...deshta vetem me te pershendet kalofsh mire ne deti e laju edhe per mu o labi deri per vitin e ri jan ne kranj,cashtu qe mund te vijsh ne kranj,a mbas vitit te ri do jem ne trzic...hajde ti kur te duesh ne torte dhe akullore e kafe... Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hanco Napisano 15. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. oktober, 2010 kupil Logitech Z-5500 veseu k radio hit Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 16. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. oktober, 2010 o labi deri per vitin e ri jan ne kranj,cashtu qe mund te vijsh ne kranj,a mbas vitit te ri do jem ne trzic...hajde ti kur te duesh ne torte dhe akullore e kafe... Prevajanje iz jezika »alban??ina« v jezik »sloven??ina« com danes trzici preteklosti, ne pa po nacionalnem ?tevilko (ki je za?el nacionalni ?ico.) smujsha od tridesetih ... Rams pozdravi le z se prepri?ajte, da so bolj?i na morju in mu Laju o Labi se za novo leto, so v Kranju, cashtu da lahko vijsh v Kranju, leto dni po novem ena bi bila v Tr?i? ... Daj si, ko smo duesh kavo torto in sladoled ... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 16. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. oktober, 2010 ja un ne zna prevest pogovorni jezik no sej tud formalnega skoraj da ne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 16. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. oktober, 2010 Zadnji tank na Laguni mam 6,7 porabo (benz uporablam), ker me LPG neki podjebava - vrjetn mam kak?no od ?tirih tuljav mal u slabem stanju! Glede na porabo mam ob?utek, da so teli Francozi tok glupi, da so mi dizla potudil pod havbo (ropotal mi je neki cajta itak po dizla?ko)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 16. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. oktober, 2010 ?e drugi? ta teden tankal na Verov?kovi LPG po 0,64? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 16. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. oktober, 2010 Opral dva avta, zdej pa ?akam na de? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 16. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. oktober, 2010 ?e drugi? ta teden tankal na Verov?kovi LPG po 0,64? Tole je bolj za jamralnik, da mora? 2x na teden na pumpo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 16. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. oktober, 2010 Tole je bolj za jamralnik, da mora? 2x na teden na pumpo Ja slu?beno...km 0,38?...400km=150?...LPG je 25?...razlika 125? men u ?ep P.S. Samo letos cca 1500? takole u ?ep Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 16. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. oktober, 2010 Ja slu?beno...km 0,38?...400km=150?...LPG je 25?...razlika 125? men u ?ep P.S. Samo letos cca 1500? takole u ?ep Malo cudno racunico imas ... Avto je verjetno tvoj... in vzdrzevanje placujes sam ... tudi zavarovanje, in cestnine... Tale znesek, ki si ga navedel (0,38 ?/km) je znesek za gorivo + amortizacijo vozila ... Tako, da nisi dal tole vse v zep... oz. trenutno ja... ko bos sel na servis, pa bo slo IZ zepa.. pa ko bos podaljsal veljavnost registracije bo spet slo IZ zepa Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 16. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. oktober, 2010 Lahko re?emo, da ima registracijo, vinjeto in mali servis iz tega zneska pokrit. Pa malo ?e ostane za izredne dogodke (jermenica) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 16. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. oktober, 2010 ?e zmer je u krepkmu plusu, ?e tole pogosto prakticira! A se je iz 0,67 pocenil al kva? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 16. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. oktober, 2010 Kupu novo baterijco za mati?no plo??o, da lahko brez ?iv?nosti zve?er predn grem spat ugasnem komplet razdelilc, da mau na elektriki privar?ujem (prej sm mogu usaki? zarad baterije uro in datum v BIOS-u ?timat, mukotrpno opravilo) Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 17. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. oktober, 2010 Malo cudno racunico imas ... Avto je verjetno tvoj... in vzdrzevanje placujes sam ... tudi zavarovanje, in cestnine... Tale znesek, ki si ga navedel (0,38 ?/km) je znesek za gorivo + amortizacijo vozila ... Tako, da nisi dal tole vse v zep... oz. trenutno ja... ko bos sel na servis, pa bo slo IZ zepa.. pa ko bos podaljsal veljavnost registracije bo spet slo IZ zepa Ja avto je moj...registracijo in vzdr?evanje bi pla?eval, tudi ?e ne bi imel slu?benih poti...enkrat letno menjam olje in filtre, ?e naredim 10.000 ali pa 25.000...sem pa v 4 letih dobil pla?ane kilometrine ve? kot sem dal za avto, vse registracije in vgradnjo LPG-ja skupaj...tko da ?imve? slu?benih poti A se je iz 0,67 pocenil al kva? Ja Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 17. oktober, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. oktober, 2010 Sj ne vem a je to za v jamralnik al sm ampak bom dau kr sm U?eri u mercatoru kupu chivasa in mi je prodajalka rekla za osebno Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.