Ta je pa lovska...
20 minut traja polnjenje samo. Če je eden pred teboj, je to mimogrede pol ure (recimo, da je tisti pred teboj že do polovice napolnil), lahko tudi več...
Vidim, da je še kar fama okoli groznih ur čakanja pred polnilnicami. Na hitrih polnilnicah je relativno hiter obrat. Jaz sem redko dlje od 20 minut na kakšni.
Sploh pa imajo vse (hude) penale za "kampiranje", to je zasedanje polnilnice. Pri večini polnilnic je to postavljeno pri 60 minut, nekod v Italiji pa že pri 45 minut (na ultra hitrih).
Saj pravim, morate preizkusiti v praksi, boste lažje komentirali, kaj gre in kaj ne ...
Je pa res, da tudi jaz ne bi prikolice vlačil z EV po Balkanu ...
Sem pa šel z ZOE na Krf, v Atene itd., tako da ni noben bav-bav. Še največji izziv je bila jugovzhodna Srbija - ker tam pač (še) ni polnilne infrastrukture.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.