YavarYe X6V6 Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 ?la medvedka po nakupih ? Js sem direkt zdele pomalcu Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 Mam se pa bolj? kt u slu?bi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 Mal sem pospravil: Da bomo danes nekaj ?raufali: Takole brrrr je bilo pa danes na poti v slu?bo: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 Ne Yavar, mdvedja mati je sla n izobrazvanje za nov siht, huhu to bo gnara pr his in okol nje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 Po dveh mesecih bitke z naravo Najbolj je pa to ?akal mali japanac, ki je odstopil garazo miatici P.S. Slike so zelo majhne, a ne Ajvar Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 jures, kul je tole...kok je stal? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 Jure, od vsega kar vidm na sliki, mi je del? nejbol v?e? Miata! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 jures, kul je tole...kok je stal? Stal mi je dolgo............ene 2x dons p.s. 3900 by jures Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 Uklopko lahko odpre ?evapđinico sa ?ajem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 Uklopko lahko odpre ?evapđinico sa ?ajem Hehe, dobr smo mu zasmradil s ?evapi in ?ebulo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 Va?no da smo se vidl, labija dra?l , za desert pa ?e na?rl. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 14. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2010 hvala fantje za prijetno dru?bi in vse ostalo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 hvala fantje za prijetno dru?bi in vse ostalo Kaj je pa Maja kaj rekla ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 Fotr mi je dal 2000 ? v produktivne namene - aja ne grejo v Renoja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 Kaj je pa Maja kaj rekla ? ni?-po teb je spra?evala Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 ni?-po teb je spra?evala Sej sem vedu da sem zajebu, ker sem mogu letet. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 V?eraj smo (pri 1°C v gara?i!) zmontirali, danes je zalaufal. Kak posnetek vo?nje po vasi brez haube (pogledi bogaboje?ih ljudi - priceless) ?e sledi. Samo ?e mojster Hemingway (Tunkka) zrihta predv?ig pa bo. ?e bodo ceste naklonjene (suhe) bo lastnik kmalu spustil iz vajeti (ulaufal) te konje ?eprav jih bo malo pod 400. PS: brez haube res pride do izraza zvok motorja in turbine, ?e pa predv?ig ni ?isto to?en pa ?e poka iz avspuha. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 V?eraj smo (pri 1°C v gara?i!) zmontirali, danes je zalaufal. Kak posnetek vo?nje po vasi brez haube (pogledi bogaboje?ih ljudi - priceless) ?e sledi. Samo ?e mojster Hemingway (Tunkka) zrihta predv?ig pa bo. ?e bodo ceste naklonjene (suhe) bo lastnik kmalu spustil iz vajeti (ulaufal) te konje ?eprav jih ?e bo malo pod 400. PS: brez haube res pride do izraza zvok motorja in turbine, ?e pa predv?ig ni ?isto to?en pa ?e poka iz avspuha. Nissanova raketa Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 Simon, tole je pa kr zverinca, nej ostane na ketni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 Nobena ketna ne pomaga, prej?njo je 500Nm in 380hp raztegnilo za pol ?lena in je zdaj nova notri. Aja govora je o ketni za odmi?ne. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 Nobena ketna ne pomaga, prej?njo je 500Nm in 380hp raztegnilo za pol ?lena in je zdaj nova notri. Aja govora je o ketni za odmi?ne. Sm se ?e ustra?u da je hotu z valarjev pobegnit, po svoje kot kak bikoborski bikec! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hanco Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 se ?e veselo ?estakam naprej Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 15. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 15. december, 2010 Ah kje, bikoborski bikci so pa Lamborghiniji. Kot obljubljeno, posnetki. Ko smo vse parkrat preverili smo ga zakurblali. No verglali pa ni bilo ni?. Eden izmed poskusov je bil kar zanimiv. Aja v cilindru je bilo nekaj olja ker je bila nova ma?ina. Sam ta klump ni in ni hotel v?gati ?eprav je imel v?ig, bencin... Ker je bia pozna ura smo nehali in samo, da je majster pri?el domov se mu je posvetilo kaj je bilo narobe. No in naslednji dan je v?gal v prvo, ko me ni bilo zraven. No ko je kolikor toliko delal je bil ?as, da se zapelje. No ja mal je nasedel. Tule je bil ?e ?isto raz?telan predv?ig in ena vakum cevka sneta ampak glavno je, da avto z 255 letnimi gumami v ?tandgasu drifta in, da smo se vozili brez haube pa brez keten v pritlja?niku. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 Orng stroj, pa tud feltne so mi v?e?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 16. december, 2010 Popoldne grem v ljubljano gledat neke lu?ke al kaj, full sem zadovoln, ker bom z fu?em zamudu za 1 dan. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.