Symon Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Naro?il NOV TIP tablic, za Sakerja III. No to se spodobi za tak stroj. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Naro?il NOV TIP tablic, za Sakerja III. pa si moral spremeniti napis???? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 pa si moral spremeniti napis???? NE !!!!!!!!!!! So sprejeli ?e en tip o?jih ?rk, tako da sedaj je moj napis ?el cel gor.Cena sitnica 3X. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Pri nas na obali pa sta padli sne?inki. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 ?e par minut pa dovolj za ta teden! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hanco Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 @BOBI Ve? da bom, ker je na tastari zelo veliko stvari ?e uporabnih. Druga?e je pa prvi plan narediti jo identi?no prej?nji, potem gremo pa dalje Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 dobil folijo. jutr montiram Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Podpisal pogodbo nakupu hi?e Dobil ?t. zavarovalne police ''voznice, ki je povzro?ila prometno nesre?o, zaradi nepravilnega menjavanju pasu'' P.S. popoln peteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Podpisal pogodbo nakupu hi?e Dobil ?t. zavarovalne police ''voznice, ki je povzro?ila prometno nesre?o, zaradi nepravilnega menjavanju pasu'' P.S. popoln peteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek ?estitke, kam se pol seli? nazadnje? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Pri nas na obali pa sta padli sne?inki. Pri nas v Lj pa dve stari mamci na poledenelem plo?niku Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Podpisal pogodbo nakupu hi?e Dobil ?t. zavarovalne police ''voznice, ki je povzro?ila prometno nesre?o, zaradi nepravilnega menjavanju pasu'' P.S. popoln peteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek Me veseli, da bova skoraj soseda Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 17. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 17. december, 2010 Podpisal pogodbo nakupu hi?e Dobil ?t. zavarovalne police ''voznice, ki je povzro?ila prometno nesre?o, zaradi nepravilnega menjavanju pasu'' P.S. popoln peteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek hmm pa ni 13. ?udno Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 18. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 18. december, 2010 ?estitke, kam se pol seli? nazadnje? Moste pri Komendi idili?na vas pod Krvavcem malo pred Komendo 5 min od AC Vodice poleg dobim ?e 267m2 parcele hi?a je v 5g.f...?e cca 40-50k? pa bo u nulo ...obrnjena je na jug...sonce cel dan kon?no lahko re?em: raj za bajto kot za auto Me veseli, da bova skoraj soseda Nisem vzel tiste v Dob-u ampak v Mostah...bom bli?e Jures-u...do Dom?al je cca 8km kar je tud blizu... P.S. se zahvaljujem modelu, ki je prodal stanovanje na Ig-u drugemu kupcu Evo slikce Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 18. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 18. december, 2010 ?estitke Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 18. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 18. december, 2010 Nisem vzel tiste v Dob-u ampak v Mostah...bom bli?e Jures-u...do Dom?al je cca 8km kar je tud blizu... Bli?je je Moste kot Ljubljana A nadstre?ek za avto je tvoj ali od soseda? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 18. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 18. december, 2010 Moste pri Komendi idili?na vas pod Krvavcem malo pred Komendo 5 min od AC Vodice poleg dobim ?e 267m2 parcele hi?a je v 5g.f...?e cca 40-50k? pa bo u nulo ...obrnjena je na jug...sonce cel dan kon?no lahko re?em: raj za bajto kot za auto Nisem vzel tiste v Dob-u ampak v Mostah...bom bli?e Jures-u...do Dom?al je cca 8km kar je tud blizu... P.S. se zahvaljujem modelu, ki je prodal stanovanje na Ig-u drugemu kupcu Evo slikce Cool, vedno dobrodo?elj k nam na (belo) polje Drift krog s pol metersko snezno bankino Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 18. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 18. december, 2010 ok potem pridemo..jures organizira drift party z njegovo mx-5..a velja?bomo se zenske zravn vzel da bojo merkal tamala dva,pod nadstresek pa rostilj in bojo pekl,mi pa bomo sam driftal jedl pa pil?kaj pravte? Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 18. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 18. december, 2010 Sishi bravo, meni zelo v?e?ni konec, tam sem sam gledal stanovanja, ?e bil na ogledu v tistemu novemu naselju v Komendi, samo drago drago, ampak kvalitetno, stanovanje okoli 170k+, ajde ko se ?isto zresnim ok, zdej pa raje bli?je oz. v LJ hehehe Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 18. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 18. december, 2010 Si?i V?eraj bil na te?aju varne vo?nje. Blo je divje - sneg, kjer so zmakal pa ?isti led. Lohk si predstavljate namensko drse?a podlaga pol pa gor ?e sneg in led. V glavnem ?isti ?ur Se pa moram pohvalit, da me je samo 1x obrnilo pa ?e to na tisti plo??i, ki ti rukne rit. In?truktor je rekel, da gremo 40km/h mene je pa firbec matral v enem izmed poskusov kako zgleda, ?e gre? 60km/h In?truktor je omenil, da ni ?anse na ledu in snegu, da bi ga ujel, ker ve?ja, ko je hitrost bolj zadeva rukne zadnji konec. Mi je pa bil najbolj v?e? vaja refleksov, ko mora? vsporedno sledit in?truktorju in pravo?asno zavirat. Si nisem mislil, da se da na tej progi s kak?nim cm ali dveh suhega snega dose?t 130km/h Uspel sem mu slediti tako, da mi je le v enem ovinku u?el za 20m. Jebat ga ker sem prvi? vozil po progi pa ?e v temi in snegu pa mi je zmanjkalo kujones, da bi malo bolj zahodu ovinek. Tud v slalomu mi je ratal narest za 3km/h hitrej?i rezultat od najbli?jega zasledovalca z BMW-jem. Mu ni blo ni? jasno, ker je bil verjetno prepri?an, da je njegov bimmer najbolj ?portno vozilo na progi. ?e 1x pohvala mazdinemu podvozju, da se dr?i tako nevtralno. Najve?ji car pa je bil model, ki je na trening pri?el s svojim avtodomom. Moram pa re?i, da je to prvi te?aj, da sem lahko takoj po te?aju preizkusil vsa pridobljena znanja tudi v praksi - sneg rules. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 18. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 18. december, 2010 Bli?je je Moste kot Ljubljana Itak A nadstre?ek za avto je tvoj ali od soseda? Moj, moj imam zunaj ?e 267m2 parcele P.S. na gorenjskem je lepo ija ija ooooooooooooooo Sishi bravo, meni zelo v?e?ni konec, tam sem sam gledal stanovanja, ?e bil na ogledu v tistemu novemu naselju v Komendi, samo drago drago, ampak kvalitetno, stanovanje okoli 170k+, ajde ko se ?isto zresnim ok, zdej pa raje bli?je oz. v LJ... Ja saj mene je tud fasciniral ...v vasi ful hudih bajt, 2 ?rpalki (?al brez LPG ), ?ola, vrtec, plin, kabelska, ni da ni...SLO verzija Beverly Hills-a... P.S. ne mi zamerit, ?e mal pretiravam k sem ?ist navdu?en aja hvala vsem za ?estitke Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 18. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 18. december, 2010 Si?i ?estitke. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 18. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 18. december, 2010 Welcome to the neighborhood Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 18. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 18. december, 2010 Spet gre fajn na po?ez PS: a bi blo mo?na na F-ko namontirat RWD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 18. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 18. december, 2010 Spet gre fajn na po?ez PS: a bi blo mo?na na F-ko namontirat RWD vse se da... ampak ko bos hotel montirat na Fko RWD bos ugotovil enako kot si pri 323C 2.5 V6... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.