Z M A J Napisano 20. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. december, 2010 Dobr zgledajo tut u Zelenki! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 20. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. december, 2010 pa super se sedi Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 20. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. december, 2010 Nabavu original nosilce za webasto za mazdo 6 + komplet auspuh, za webasto seveda, za 20 min dela in 20?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 20. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. december, 2010 Keri bolani zici Kapo dol za tole Ve? kva se dobr sedi v njih...k bi bil na babi Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 20. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. december, 2010 Ve? kva se dobr sedi v njih...k bi bil na babi a ti sedi? na babi, al kontra :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 20. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. december, 2010 Ve? kva se dobr sedi v njih...k bi bil na babi Dobr ne pretiravaj, raj? sem na babi (pa ponavadi ne sedim jaz na njej?!?) kot v takem zicu. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ploki Napisano 20. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. december, 2010 Dobr ne pretiravaj, raj? sem na babi (pa ponavadi ne sedim jaz na njej?!?) kot v takem zicu. no ?e ?e pod njo... pod zicem pa ne bi bil me zanima kaj bi moja rekla k skos na teh zicih sedi Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 20. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 20. december, 2010 Kr kul so teli zici od Shisija, sam ?e dobr zrihta tisto udrtino na zadnjem boku pa bo top In da se ?e malo pohvalim, po 3 tednih sem kon?no na?el ?as in si spacal skup kiler. Tako, da je mazdica zopet vozna in jutri je na naju odprta sezona lova. Pri?akujem kak?no objavo v "Spontana (naklju?na) sre?anja " Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 Ju3 ne bom rabu delat (frej)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 Tako, da je mazdica zopet vozna in jutri je na naju odprta sezona lova.Sam, da ne bodo tole narobe razumeli. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 Kr kul so teli zici od Shisija, sam ?e dobr zrihta tisto udrtino na zadnjem boku pa bo top Kr kul... zici so noriiiiiiiiiiiiiiiiiiii V?eraj ?el na Triglav ocenit ?kodo - avto je totalka. Vrednost po Eurotax-u je 1800? + 10% za nadpovpre?no ohranjenost = 1980?. Izpla?ana mi bo od?kodnina med 1500 in 1600? torej mi po popravilu ostane dober tiso?ak P.S. pa ta avto je res zakon Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 Pono?i porihtal povezavo do hidroelektrarne na ?vedskem, tako da jo kolega lahko nadzoruje in popravlja parametre od doma. Zaklou?il sem ob pol 3h zjutraj. Samo pa so teli ?vedi modeli, net majo kr nek standard 8 mega, pod to baje se ne da dobit , pa modeme brez juzernejmov ali pa passvordov in brez stati?nih IP naslovov, skratka zanimivo predno po?tudira? zadevo pol na koncu pa ?e bolj simpl kot pri nas. Po?asi zaklju?ujem projekt SVIZEC Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 hehe ajvar TV polanc vam pomaga u klanc--------------TA JE PA HUDA sishi evo kaj ?e? bol?ga za bo?i?ka kot vse to kar se ti je zgodilo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 Kr kul... zici so noriiiiiiiiiiiiiiiiiiii V?eraj ?el na Triglav ocenit ?kodo - avto je totalka. Vrednost po Eurotax-u je 1800? + 10% za nadpovpre?no ohranjenost = 1980?. Izpla?ana mi bo od?kodnina med 1500 in 1600? torej mi po popravilu ostane dober tiso?ak P.S. pa ta avto je res zakon To je za celo leto LPGja - Right? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 hehe ajvar TV polanc vam pomaga u klanc--------------TA JE PA HUDA Ja kva to je to, to tud pi?e na extra reklamnem kanalu POLANC TV, kjer laufajo ZASTONJ reklame od tistih firm - podjetnikov(poljanske doline jasno) ki to ?elijo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 To je za celo leto LPGja - Right? Tam, tam V bistvu se servisi, LPG pa benz pokrivajo iz slu?bene kilometrine...tko da tiso?ak gre v bajto sishi evo kaj ?e? bol?ga za bo?i?ka kot vse to kar se ti je zgodilo Ta december si bom pa res zapomnil... P.S. mam filing, da bojo eni ?tev?ki dodani... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 Po?asi zaklju?ujem projekt SVIZEC Mal pravopisnih napak je na strani Delovni ?as od ponedeljak do petka od 8. ure do 17. ure, oziroma po dogovoru s stranko. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 Gor je dost ćefurjev, pa mora bit malo po njihovo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 Gor je dost ćefurjev, pa mora bit malo po njihovo. hahaha..ta je pa dobra..prilagaja se strank.. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 hahaha..ta je pa dobra..prilagaja se strank.. Kwa pa misli? zakaj je tolk "ju?nih" programov ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mokster Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 Dobra TV shema. Za razliko od mojga kabla?a. A to vle?e tud do Snice ? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 Dobra TV shema. Za razliko od mojga kabla?a. A to vle?e tud do Snice ? TV Medvode - forget it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Imam samo KKS Medvode do bajte pa imam raje DVB-T Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 pohvalil bom mazdo 6... naredil trip LJ-stuttgart-pariz-Lj, vceraj direkt iz pariza v Lj (kar je dobrih 1200km v kosu), tankal samo enkrat, poraba je 6.2l/100km (zadnje case pada, ne vem kako to), voznja v kar slabih pogojih je trajala 12 ur, avto pa kljub 260.000km prevozenih se vedno raztura Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 pohvalil bom mazdo 6...naredil trip LJ-stuttgart-pariz-Lj, vceraj direkt iz pariza v Lj (kar je dobrih 1200km v kosu), tankal samo enkrat, poraba je 6.2l/100km (zadnje case pada, ne vem kako to), voznja v kar slabih pogojih je trajala 12 ur,avto pa kljub 260.000km prevozenih se vedno raztura no in ravno sem braz kako so ljudje ujeti na letaliscih...folk naj gre malo ven pa bo moj rekord je 9 ur do pariza....?ez strasbur (francoski) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hanco Napisano 21. december, 2010 Prijavi Deli Napisano 21. december, 2010 Avto na novo registriran ni ve? super grd tadruga je pa odjavljena Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.