jures Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. februar, 2011 Kosmata - pobrita ? ?tikle ? - Za labija Sem ?ele pri?pel.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. februar, 2011 Pa slikaj kako pisda da se malo slinimo no Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. februar, 2011 Sem ?ele pri?pel.... Je ne vem kaj se ?aka--- A K C I J A !!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. februar, 2011 Pa slikaj kako pisda da se malo slinimo no nimam s ?im...mam pa litvanski plejboj ze (zbira kolega iz vseh drzav sem mu prinesel ze 14 kos) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 22. februar, 2011 Jutri mam dopust! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
lesko Napisano 23. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. februar, 2011 Jutri mam dopust! ?e ga bo? ponucau za delo se z tem ni za hvalt, za frise pokat pa svaka ?ast :mi pijemoo: Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 23. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. februar, 2011 Otro?aja sm merku, k je bla neki malga bolna! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 23. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. februar, 2011 Je ne vem kaj se ?aka--- A K C I J A !!! sej tam bojda vsaka druga da, sam klinc, ko sm vsako drugo spra?eval Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 23. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 23. februar, 2011 kupu sem nov tel... Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 24. februar, 2011 kupu sem nov tel... hmm, ne nm povedat kjerga Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 24. februar, 2011 Da malo pohvalim ekipo, ker nam je uspelo posneti tale promo film?ek in seveda najve? zaslug gre plesalkam http://www.youtube.com/watch?v=d8A2maQgTwQ PS: Tam pi?e PROMO in ne kaj drugega!!! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 24. februar, 2011 Z Dragotom sva mal zakurblala Mx5, verjetno zadnji? pred obujanjem iz Zimskega spanja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 24. februar, 2011 Da malo pohvalim ekipo, ker nam je uspelo posneti tale promo film?ek in seveda najve? zaslug gre plesalkam http://www.youtube.com/watch?v=d8A2maQgTwQPS: Tam pi?e PROMO in ne kaj drugega!!! Odli?no vsa ?ast vsem sploh ddencerkam - vidim pa da hla?e gredo spet v smeri MC Hammerja Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 24. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 24. februar, 2011 hmm, ne nm povedat kjerga sony erikson xperia x10 mini pro..aja pa prvic u lajfu mam eriksona,vzel sem ga sam zato k je ondroid hotu sem mal probat zadevo pa zato k je majhen... no pa da se spet mal pohvalim opral sem avto po dolgmu casu... Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2011 sony erikson xperia x10 mini pro..aja pa prvic u lajfu mam eriksona,vzel sem ga sam zato k je ondroid hotu sem mal probat zadevo pa zato k je majhen...no pa da se spet mal pohvalim opral sem avto po dolgmu casu... ej a ves da sem ga dubu od sponzorjev zdej gor ampak ga tud odprl nisem - a je za kej, predvsem me zanima kako dela GPS, in ?e dela z igo8?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2011 ej a ves da sem ga dubu od sponzorjev zdej gor ampak ga tud odprl nisem - a je za kej, predvsem me zanima kako dela GPS, in ?e dela z igo8?? Kako dela gps ne vem ker tudi probal nisem, za igo pa mas na mojblink. Meni je kr zanimljiva stvar. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2011 Kako dela gps ne vem ker tudi probal nisem, za igo pa mas na mojblink. Meni je kr zanimljiva stvar. mogoce bo zANIMIV....ker obavezno potrebujem celo fizi?no tipkovnico, kot jo ima, una na touch screenu je za pti?e s tankim kljunom...tukaj je BBerry zakon (jaz rabim tel za klic, SMS in 200 mailov na dan) pa ?ist ni? druzga Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2011 Danes (dopust) - uspe?no opravil poslanstvo skrivnega kupca na Renoju v Tr?i?u! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2011 Danes (dopust) - uspe?no opravil poslanstvo skrivnega kupca na Renoju v Tr?i?u! a si bil v nase kraje?si bil pri sivicu?moja soseda dela tam sam dones je imela frej k so sli sankat... Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2011 Ja pr ?ivicu, ?koda da nism mel toje cifre, bi povabu na tko sm bil pa prisiljen it z eno teto! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 25. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 25. februar, 2011 dons kon?no dobu gume Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 26. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 26. februar, 2011 Hypo banka poslala ?e 6 kart za Nassfeld S tem mi vra?ajo 200?!! Karta tam je 40?, Hypo karta je 50% ceneje 10 kart x 20?. S tem da se nasmu?a? tako kot da bi bil 1 teden na Krvavcu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 26. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 26. februar, 2011 Aha Jures, ?ak da ?e k teb potrkajo kriminalisti, ko bodo ne?ednosti v Hypu raziskovali p.s. kaj mora? narest pri njih, da dobi? take nagrade? Jaz bi tud Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 26. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 26. februar, 2011 Dans sm biv pridn in zdele odhajam iz pisarne, naredu (v miru) ve? kot bi lohk katerkol dan v prihajajo?em tednu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 26. februar, 2011 Prijavi Deli Napisano 26. februar, 2011 Prekrasen soncen dan v neokrnjenem in popolnoma praznem Bovcu! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.