Symon Napisano 3. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. marec, 2011 ?ez dobro uro grem registrerat - podalj?at registracijo. PS. Na ke?, fu? je zmaga. Dobr fu?ar si ker vem, da ima? konkretno registracijo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 3. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. marec, 2011 ?ez dobro uro grem registrerat - podalj?at registracijo. PS. Na ke?, fu? je zmaga. Vpra? ?e je kej manj brez ra?una Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 3. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. marec, 2011 evo sporo?am vam da sem uspel prestavit termin toplic. v Roga?ki bom od 21.3 dalje Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 4. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. marec, 2011 Peeeetek, in spet gremo na sankali??e - Podstor?i?, upam da se nas ?imve? zbere! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 4. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. marec, 2011 opral sem avto...sej se lahko s tem hvalim ane?k vidim da drugi bolj malo to pisete,a res nikoli ne operete avta ali se ne smem s tem hvalit? Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 4. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. marec, 2011 Bolj slabo ga peremo! Eto jz sm ?e u pisarni, delam k zmaj - samoiniciativno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 4. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. marec, 2011 opral sem avto...sej se lahko s tem hvalim ane?k vidim da drugi bolj malo to pisete,a res nikoli ne operete avta ali se ne smem s tem hvalit? se ti pridru?ujem Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rendy Napisano 4. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. marec, 2011 naro?il dalinsko centralno zaklepanje + prtlja?nik Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 4. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. marec, 2011 opral sem avto...sej se lahko s tem hvalim ane?k vidim da drugi bolj malo to pisete,a res nikoli ne operete avta ali se ne smem s tem hvalit? Ob 10:30 te ni bilo v slu?bi , in dodatek, ?e bi videl moj avto bi ti bilo jasno.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Rocky Napisano 5. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. marec, 2011 Danes bom v zivo gledal kosarkarsko NBA tekmo v O2 areni v Londonu med New Yersey Netsi in Toronto Raptorsi! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 5. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. marec, 2011 Oprano 3x Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 5. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. marec, 2011 Ob 10:30 te ni bilo v slu?bi , in dodatek, ?e bi videl moj avto bi ti bilo jasno.... hmmmm letos pa delam vec ali manj v trzicu....tko dqa ce bos sel kdaj mimo se oglasi na kavo ok?nisem vec v kranju... Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 6. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. marec, 2011 Oprano 3x ka pi?e na suziki "bitch inside" ? Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 6. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. marec, 2011 U?ivu dan n snegu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rendy Napisano 6. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. marec, 2011 zmontirav dalinsko zaklepanje Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 6. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. marec, 2011 ka pi?e na suziki "bitch inside" ? Narejen plan v dvoje za MX-5 - 14.7-17.7 Provansa + zaklju?ek v Udinah z Bon Jovi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. marec, 2011 tak... nagibalnik je spet aktiviran za eno leto zaj pa ?e servis pa sprednja guma, te pa gasa... Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. marec, 2011 Danes dost dobro opravil test pri Pulmologu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 7. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 7. marec, 2011 zmontirav dalinsko zaklepanje A odklepanje prtlja?nika tud? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2011 ?e nazaj z idrije z Volvo V70 D5. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2011 S strani vodje oddelka sem dobil oceno mojega dela za preteklo leto in sicer; 5 (odli?no)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2011 S strani vodje oddelka sem dobil oceno mojega dela za preteklo leto in sicer; 5 (odli?no)! Ufff kaj jest vse poslu?am...sam kaj ko se pri penezih tako ali tako potem ni? ne pozna...bullshit vse skupaj. ...upam da je pri vas kej druga?e. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2011 Neb se hvalu, komi neki ?ez 4-mestno cifro mam netto! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2011 nisem ?e videl ve? kot 3 cifre pla?e Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2011 Neb se hvalu, komi neki ?ez 4-mestno cifro mam netto! Danes sem bil na Mali Trg 6...?e imajo tam 4 mestno za ta deu.. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.