rendy Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2011 A odklepanje prtlja?nika tud? to je pa dons sledil, sam ne dela najbol?... morm en drug sistem pogruntat :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2011 to je pa dons sledil, sam ne dela najbol?... morm en drug sistem pogruntat :ne vem: v kak?nem smislu? Jaz se moram tud lotiti tega ?e, ?e posebej ker ima MX-5 'katapult' sistem prtlja?nika, samo odhakla pa se pokrov dvigne sam Danes druga?e TOP DOWN v Ljubljano in nazaj.... folk zijal ko prtegnen Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2011 folk zijal ko prtegnen?emu? Lej kak vreme je zuni BI bil ?e nor,?e bi se z zaprto streho okol vozu Sm si tut prej na poti domov naredu filing kabria in odpru ?ibedah do konca Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rendy Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2011 v kak?nem smislu? v takem, da premalo potegne oz imam preveliko izgubo energije... (k se zajla drgne ob pleh) pa ?e neki je bla baba te?na pa sm pustu za dons mam ?e novo zamisu kako nardit Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2011 v takem, da premalo potegne oz imam preveliko izgubo energije... (k se zajla drgne ob pleh) pa ?e neki je bla baba te?na pa sm pustu za dons mam ?e novo zamisu kako nardit ?E zdru?im da premalo potegne oz imam preveliko izgubo energije + pa ?e neki je bla baba te?na ...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2011 Namontiru ALU 17-ke z letnim gumam 225/45 na Galuno, zgleda znatno bolj? kot predhodno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2011 kon?no re?u problem s pu??anjem olja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2011 v kak?nem smislu? Jaz se moram tud lotiti tega ?e, ?e posebej ker ima MX-5 'katapult' sistem prtlja?nika, samo odhakla pa se pokrov dvigne sam Danes druga?e TOP DOWN v Ljubljano in nazaj.... folk zijal ko prtegnen Tud Labija so tkole gledal pol je bil pa kr neki cajta prkovan na posteljo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2011 Tud Labija so tkole gledal pol je bil pa kr neki cajta prkovan na posteljo ne pa ne odkar sem zacel plavat, ni vec zime za moj hrbet so me gledali, ko sem sel smucat s streho dol, smucke pa na sovoznikovem zicu sicer pa sem pozabil kako zgleda mx5... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 8. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 8. marec, 2011 Zdle varim doma?o Medico, upam d kon?n rezultat nav sodu u Jamralnk! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rendy Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2011 kon?no re?u problem s pu??anjem olja in? drga? pr?u nabru?n iz ro?ne seveda taksi, da nbo mislu lojz da se dolenci po ljubljani vozmo pjani... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2011 Medica je svetovna! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
eye Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 9. marec, 2011 dons sm mel se mo?nost peljat z re?evalnim vozilom ... mudeli so res carji .. NORCI hahahah .. reflekse majo res spiljene u nulo ... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 10. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 10. marec, 2011 Kolega, ki fura 2006 6-ko Navor, sm skoraj ze prepri?u, d menja za Wanklco - drug tedn grema vrjetn ?e kako probat pelat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 10. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 10. marec, 2011 Nov kiler ?e ?aka v prtla?nku na menjavo ca.117?, je to ugodno? :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 10. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 10. marec, 2011 Nov kiler ?e ?aka v prtla?nku na menjavo ca.117?, je to ugodno? :ne vem: to je OK Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 10. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 10. marec, 2011 Sej ni ?lo brez zapletov Mi je prjazna gospodi?na prvo dala napa?en kiler (za 1.3 motor BA verzija??),sm ?ez dvajset minut ?e nazaj uletu in sva ga hit zamenjala za tapravga Heh,po katalo?ki ?ifri je bla razlika samo v zadnji cifri, pa je poj ?ist drga?en model kilerja :S Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 10. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 10. marec, 2011 Sej ni ?lo brez zapletov Mi je prjazna gospodi?na prvo dala napa?en kiler (za 1.3 motor BA verzija??),sm ?ez dvajset minut ?e nazaj uletu in sva ga hit zamenjala za tapravga Heh,po katalo?ki ?ifri je bla razlika samo v zadnji cifri, pa je poj ?ist drga?en model kilerja :S Kje in kako si to nabavil Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 10. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 10. marec, 2011 Danes bil v Bureger kingu in morm povedat da na malco v meka ne grem ve? BK zmaga po okusu burgerja na celi ?rti Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 11. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2011 Nov kiler ?e ?aka v prtla?nku na menjavo ca.117?, je to ugodno? :ne vem: Za moj zaj?nik sta oba(klima,voda) bla 280? s prevozom na dom. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 11. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2011 U?eri smo na Mazdi uspe?no nadgradil navadno centralno, v daljinsko, ko?tal je pa samo 70 EUR (material in delo skupej)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rendy Napisano 11. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2011 U?eri smo na Mazdi uspe?no nadgradil navadno centralno, v daljinsko, ko?tal je pa samo 70 EUR (material in delo skupej)! mene pa 35? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 11. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2011 mene pa 35? mene pa 19 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 11. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2011 ?krtuha, zihr brez ra?una al pa je celo kak sosed vgrajeval, tko da morda sta zrela za ovadbico, kje je na? - Lojz po imenu?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 11. marec, 2011 Prijavi Deli Napisano 11. marec, 2011 ?krtuha, zihr brez ra?una al pa je celo kak sosed vgrajeval, tko da morda sta zrela za ovadbico, kje je na? - Lojz po imenu?! ra?un, ebay...vse legitimno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.