Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

TDI poservisiran :bravo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Mal ogledujem za naslednikom Galune - benz scena itak (a nikoli ne reci nikoli)! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Mal ogledujem za naslednikom Galune - benz scena itak (a nikoli ne reci nikoli)! :P

aaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAA, đastin bibr scena :punk::punk:

Napisano

Ne poznam tega paglavca, trenutno ogledujem 6ke! :ne vem:

Napisano

Welcome to the club :)

:bravo:

Samo ?e par appsov najdem pa je zadeva kompletna.

V primerjavi s prej?no E 51 je zadeva bomba, sploh z name??enim SPB Mobile Shell :hudicek:

Napisano

G. Lojz se je ?e zgodi zu3 na nas spomnu! :punk:

Napisano

Zamenjal obuvala na Mazdi. :bravo:

Sem pa kr mal jezen sam nase kolk sem lohk tolk neumen. Zimske litke so bile oreng umazane oziroma ?ist rjave od zape?enih ostankov zavor in diskov. Sem posku?al z raznimi super duper ?istili za feltne, ki obljubljajo ?ude?no odstranjevanje svinjarije pa ni niti eden vreden pol kurca, ker ni ?lo ni? dol.

Ko sem ?e skoraj obupal in ?e razmi?ljal, da bi dal feltne speskat pa jih na nov prefarbat mi je kon?no proradio kliker. Vzel sem malo bolj grobo polirno pasto in enostavno spoliral feltne do visokega sijaja. vsa zape?ena svinjarija je ?la dol in feltne zgledajo skoraj nove. :danzoman::danzoman:

Mislim, kako enostavna re?itev jaz pa k en butl sem se spomnil tolk pozno.

33112_1.png

Napisano

Zamenjal obuvala na Mazdi. :bravo:

Sem pa kr mal jezen sam nase kolk sem lohk tolk neumen. Zimske litke so bile oreng umazane oziroma ?ist rjave od zape?enih ostankov zavor in diskov. Sem posku?al z raznimi super duper ?istili za feltne, ki obljubljajo ?ude?no odstranjevanje svinjarije pa ni niti eden vreden pol kurca, ker ni ?lo ni? dol.

Ko sem ?e skoraj obupal in ?e razmi?ljal, da bi dal feltne speskat pa jih na nov prefarbat mi je kon?no proradio kliker. Vzel sem malo bolj grobo polirno pasto in enostavno spoliral feltne do visokega sijaja. vsa zape?ena svinjarija je ?la dol in feltne zgledajo skoraj nove. :danzoman::danzoman:

Zdej si pa pravi dzek

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

ka te nisi vpra?o ? :hudicek:

jaz bom letos spet to delal na zimakih :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

ka te nisi vpra?o ? :hudicek:

jaz bom letos spet to delal na zimakih :)

Ma sej ... reklame in izbira vseh teh proizvajalcev raznoraznega superduper sranja, ki obljubljajo ?ude?e mi je ?isto zameglilo razum - najbolj?e re?itve so po navadi najbolj enostavne. :blush:

33112_1.png

Napisano
:bravo: lepi sploh ni razlike da ni isti avto razen sipe se falijo temne

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Z zan luka oprala oba avta tudi znotraj zdrgnla, zdej pa bluziva z miato ze cel dan naokoli :P

Napisano

Auto A/C ("climatronic") za moj avto imam nagledan in mogoce prileti k meni iz UK, in to ne za prevelik denar, komplet z vsem kablovjem in senzorji!! ;) Bomo videli kako se iztece hi hi. :)

Zakaj se hvalim? ker je extremely rare in tezko zvohat. :)

Napisano

Auto A/C ("climatronic") za moj avto imam nagledan in mogoce prileti k meni iz UK, in to ne za prevelik denar, komplet z vsem kablovjem in senzorji!! ;) Bomo videli kako se iztece hi hi. :)

Zakaj se hvalim? ker je extremely rare in tezko zvohat. :)

Dobra zadeva, kokr sem bral na club323f.com je kar mojstrovina za zmontirat :)

Napisano

je, ampak ce jo dobim jo dobim z vsemi senzorji in komplet kablovjem :bravo: tako da se samo zamenja vse skupaj...

upam da bo slo skos.. bomo vidli. :)

Napisano

Ploki, tale tvoja je ?edalje bli?je temu, da jo kupm (ti ?e pridno delaj na njej)! :P:danzoman:

Napisano

Po fajnih zvezah (kolega Rocky) smo dobili v Kamniku (!) vrtec za Evito in za?ne 1.4. ?e hodit vanjga - tole pa je novica tedna!!!! :jupiii::punk::rozico::rozico:

Napisano

Po fajnih zvezah (kolega Rocky) smo dobili v Kamniku (!) vrtec za Evito in za?ne 1.4. ?e hodit vanjga - tole pa je novica tedna!!!! :jupiii::punk::rozico::rozico:

ti v?asih mal preve? napi?e? javno.... :blush:

Napisano

Ne porajti, je vse legalno - bili smo v ?akalni vrsti in se je mesto sprostilo, ?emur se ?udim, ampak je SUPER! :danzoman::ljubezen::punk:

Napisano

jst nic ne vem, o cem tece beseda, sem v Londonu ze 8 mesecev...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.