Grega_ Napisano 13. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2011 Seveda, v vsakmu ?portu dela? in trenira? telo v dolo?eni smeri a ne. Druga?e pa fitnes in eksplozivnost sta zelo blizu...delamo tudi na temu zadnje 2 tedna. Npr. Skleci in ute?i-kolute na hrbet...za?nemo z 3x 20kg, 3x30kg, 3x40kg in 3x50kg in z vso mo?jo v ?usu gor...tam do 30kg ute?i ?e sko?ijo tako da si jih dr?imo...potem npr. pravilni po?epi (kar niso teli standardni katere vidi? povsod), pa? tako kot naravno po?epne? (like ?aba) , in se za?ne ogrevanje s 25kg (na vodilih) in potem 3 ponovitve, te?e pa dvigujemo, serij pa cca. 10, tja do maximuma in potem dol...noge ubije?. Seveda je pa potrebno imeti pas zaradi pruha. No pa ?e bi se na?lo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 13. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2011 Seveda, v vsakmu ?portu dela? in trenira? telo v dolo?eni smeri a ne. Druga?e pa fitnes in eksplozivnost sta zelo blizu...delamo tudi na temu zadnje 2 tedna. Npr. Skleci in ute?i-kolute na hrbet...za?nemo z 3x 20kg, 3x30kg, 3x40kg in 3x50kg in z vso mo?jo v ?usu gor...tam do 30kg ute?i ?e sko?ijo tako da si jih dr?imo...potem npr. pravilni po?epi (kar niso teli standardni katere vidi? povsod), pa? tako kot naravno po?epne? (like ?aba) , in se za?ne ogrevanje s 25kg (na vodilih) in potem 3 ponovitve, te?e pa dvigujemo, serij pa cca. 10, tja do maximuma in potem dol...noge ubije?. Seveda je pa potrebno imeti pas zaradi pruha. No pa ?e bi se na?lo stari brez zamire ampak na tvojemmestu bi si raje na?el malo bol vitko punco da nebi rabil toliko se matrat z ute?mi da jo bo? prestavljal sem in tja Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 13. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2011 stari brez zamire ampak na tvojemmestu bi si raje na?el malo bol vitko punco da nebi rabil toliko se matrat z ute?mi da jo bo? prestavljal sem in tja Na za?etku ima? malo bolj vitko pol jo pa redi? pa zgleda res kot pravi trening, ko po?asi pove?uje? te?o bremena. Primerjava z resni?nim ?ivljenjem je zgolj in nenamerno naklju?na Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Stroker Napisano 13. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2011 Evo, danes sem ?e pol kile la?ji, brez kakr?negakoli napora in odrekanja hrane! Bil sem na krvodajalski... Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 13. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2011 stari brez zamire ampak na tvojemmestu bi si raje na?el malo bol vitko punco da nebi rabil toliko se matrat z ute?mi da jo bo? prestavljal sem in tja haha...ni jih treba iskati, same pridejo....nekaj pa le dajo na fizi?no aktivne fante Boss je pa dobro tole napisal Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 13. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2011 izku?nje naredijo svoje Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 13. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2011 Moja pa no?e dobit par kilc, da ma? kaj za prijet tem ko so hr?kove vre?ke... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 13. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2011 Zdele sm u ?paru tok dobrga ?okoladnega je?ka nabavu, priporo?am ?e kermu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
rendy Napisano 13. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2011 Zdele sm u ?paru tok dobrga ?okoladnega je?ka nabavu, priporo?am ?e kermu! pol pa jambra? d ma? preve? kil Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 13. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2011 Niti ne - sem samo ?e 3 oddaljen od ?eljenih - trend pa je hudo pozitiven! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 13. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2011 Moja pa no?e dobit par kilc, da ma? kaj za prijet tem ko so hr?kove vre?ke... ...pejte v meka 5x na teden Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 13. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2011 ...pejte v meka 5x na teden a za vikend pa burger king?dobro razmisljas Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 13. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2011 a za vikend pa burger king?dobro razmisljas Sam res ...druga?e moram it res probat tale burger king, ?eprav ve? kot pol folka katere poznam in so ?li so bolj spluval zadevo kot ne....potem je pa ?e drugo dejstvo....?ez cesto je Napoli, velke pice po 6eur, ?evapi po 7-8eur ?e se ne motim pa se naaajeee??????? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 13. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2011 ja burge moras obvezno vzet double whopper in cheese+bacon se pravi sam taka kombinacija je true...ostalo je za pedre Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 13. april, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 13. april, 2011 ja burge moras obvezno vzet double whopper in cheese+baconse pravi sam taka kombinacija je true...ostalo je za pedre Zakaj? A stre?ejo samo to dvoje in solato? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 13. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2011 Labson, si me ?e kr mal zlakotnil, grem u nslednh dneh tole testirat - firb?n k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gorjup13 Napisano 13. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2011 Danes je objavljena moja prva novica komentarji so za?eljeni Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 14. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2011 ja burge moras obvezno vzet double whopper in cheese+baconse pravi sam taka kombinacija je true...ostalo je za pedre good si bom zapomnu, da ne bom dnarja stran metu za bedarije Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2011 Ta??a preko ?ene poslala napolitanek Jadro in pi?kote Moto A to sploh ?e delajo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jstdoma Napisano 14. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2011 Ta??a preko ?ene poslala napolitanek Jadro in pi?kote Moto A to sploh ?e delajo Poglej rok uporabe! Da ni stara zaloga Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 14. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2011 Ta??a preko ?ene poslala napolitanek Jadro in pi?kote Moto A to sploh ?e delajo Jadro ?e delajo, vsej pri nas jih mamo ?e zmer na zalogi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 14. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2011 Ta??a preko ?ene poslala napolitanek Jadro in pi?kote Moto A to sploh ?e delajo da ti ni tasca sama spekla piskotke:) bodi previden Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 15. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2011 Danes je objavljena moja prva novica komentarji so za?eljeni Dobr si sestavu, moram pohvalt! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 15. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2011 Kupil 10 bonov za skupaj 29EUR (10x plo??a za 2 osebi) v vseh MOMO grup restavracijah Ufff moji off dnevi, komi ?akam Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 15. april, 2011 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2011 Komaj ?akam da probam torto od Ally Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.