BOBI Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. maj, 2011 boss cestitke se z stajerskiga konca Citiraj MAZDA POWER Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hanco Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. maj, 2011 @Boss, ?estitke Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 Naspal sem se k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 #1 Pre?iveli spro??ujo?ih 6 dni na morju #2 Mali u?ival 100 na uro! #3 Poraba na morje 6.8 (mal se je blo treba po zavitih cestah nazaj dr?at) #4 Dons sm ?e frej Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 Danes bom vlo?il ugovor zoper odmero dohodnine! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 Bil 10 dni na Kor?uli...kozli?ek na ?aru...teletina, jagnjetina in odojek na 'izpod peke'...grdobina, pajek in ?krpina 'le?o'...grdobina, ?krpina, gof, list, salpa, pic, fratar na 'gradele'...?kampi na 'buzaro'...morski pes 'frigani'... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 Klical so me z LPP, da je ?e izdelana moja tablica po naro?ilu, katero sem naro?il ?ele v ?etrtek, 28.4.2011 - to pa je brziiiina! @Si?i, ribe so ?e fajn za videt, sam kaj pa je tamav naredu na u?ku, k tole ne zgleda ni? fajn? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 Danes bom vlo?il ugovor zoper odmero dohodnine! To sem tudi naredu, zdej pa da vidmo kok so Dacarji glavce! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 JozaGulikoza @ 3 May 2011, 12:11) Danes bom vlo?il ugovor zoper odmero dohodnine! To sem tudi naredu, zdej pa da vidmo kok so Dacarji glavce! To sem tudi naredu, zdej pa da vidmo kok so Dacarji glavce! ...zakaj sam seb odgovoraja??? ...aja a drga? so kej narobe izra?unal al za foro? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. maj, 2011 Klical so me z LPP, da je ?e izdelana moja tablica po naro?ilu, katero sem naro?il ?ele v ?etrtek, 28.4.2011 - to pa je brziiiina! @Si?i, ribe so ?e fajn za videt, sam kaj pa je tamav naredu na u?ku, k tole ne zgleda ni? fajn? Ma to je dubu je?men Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. maj, 2011 JozaGulikoza @ 3 May 2011, 12:11) Danes bom vlo?il ugovor zoper odmero dohodnine! To sem tudi naredu, zdej pa da vidmo kok so Dacarji glavce! ...zakaj sam seb odgovoraja??? ...aja a drga? so kej narobe izra?unal al za foro? @Grega, niso mi upo?teval da pla?ujem pre?ivnino za otro?i?a, to pa nanese (uradnih) 1500 ? na leto. U resnici dam ?e kar nekaj ve?, tako da naj se kar malo popravi njihova ra?unica! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. maj, 2011 @Grega, niso mi upo?teval da pla?ujem pre?ivnino za otro?i?a, to pa nanese (uradnih) 1500 ? na leto. U resnici dam ?e kar nekaj ve?, tako da naj se kar malo popravi njihova ra?unica! pa se to nana?a na 2010? A nima? ti to od letos? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. maj, 2011 Ne ?e od prej (se je predvideval kam gre stvar, ampak nisem na veliko oznanju)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. maj, 2011 kupil sem komplet vozicek za otroka,narocil dvd player za avto,narocil kamero za avto... vec v jamralnik.. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. maj, 2011 ?e 2 tedna mi vdano slu?i BGjka (matr takih avtov ne bojo nikol ve? nardil)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 4. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. maj, 2011 kupil sem komplet vozicek za otroka,narocil dvd player za avto,narocil kamero za avto... vec v jamralnik.. per hajr cilin dvd e mure? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2011 per hajr cilin dvd e mure? Flm.e bjijta at ci ta tregova,kur da e montoj mund te shihena e ta shohish se si eshte. Ti nese don prit edhe pak. E pastaj e porosot. Ta. Shohim niher si eshte dvd. Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2011 Prevajanje iz jezika »alban??ina« v jezik »sloven??ina« FLM. bjijta na ci sem ti rekel prej, ko lahko da trnka shohish shihena o tem, kako je. ?e vam malo po?akati. In potem porosot. Ta. Niher videli, kako je dvd Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2011 Prevajanje iz jezika »alban??ina« v jezik »sloven??ina«FLM.bjijta na ci sem ti rekel prej, ko lahko da trnka shohish shihena o tem, kako je. ?e vam malo po?akati. In potem porosot. Ta. Niher videli, kako je dvd Nisem uspel ni? kej bolj zastopit kokr prej! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
iceman22 Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2011 Prevajanje iz jezika »alban??ina« v jezik »sloven??ina«FLM.bjijta na ci sem ti rekel prej, ko lahko da trnka shohish shihena o tem, kako je. ?e vam malo po?akati. In potem porosot. Ta. Niher videli, kako je dvd Hahaha. Hvala jures. Sm mislu da bi z labijem ustvarla najin podpodforum,pa ocitno nama ne bo ratalo. Haha..ko gre labi dol kr pozabi pisat slovensko. Hehe Citiraj www.trziskisladoled.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2011 Malcam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hanco Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2011 Malcam. om nom nom na Mazdici se pa nekaj dogaja Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hanco Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2011 om nom nom na Mazdici se pa nekaj dogaja toleeeee Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2011 toleeeee se pravi je spoleran!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hanco Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2011 ko bi vsaj biu ?ipe smo dali zatemnit Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.