Grega_ Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2011 ko bi vsaj biu ?ipe smo dali zatemnit Sam prednje verjetno ne??? jao kaj mi je gre to na ?ivce da se jih ne sme...druga?e bi takoj dal komplet temnit + v podn takoj...in pol bi bla trojka huda. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2011 Klical so me z LPP, da je ?e izdelana moja tablica po naro?ilu, katero sem naro?il ?ele v ?etrtek, 28.4.2011 - to pa je brziiiina! @Si?i, ribe so ?e fajn za videt, sam kaj pa je tamav naredu na u?ku, k tole ne zgleda ni? fajn? Hav ma?? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2011 Hav ma?? iz d fi? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2011 iz d fi? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hanco Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2011 Sam prednje verjetno ne??? jao kaj mi je gre to na ?ivce da se jih ne sme...druga?e bi takoj dal komplet temnit + v podn takoj...in pol bi bla trojka huda. Ne nimam skos neki serjejo iz tem zakonom Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2011 ja sej tocno to sem mel v mislih ker glupi komad Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2011 Prvi? u lajfu mam v lasti avto preko 100KW! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 5. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. maj, 2011 @Grega, niso mi upo?teval da pla?ujem pre?ivnino za otro?i?a, to pa nanese (uradnih) 1500 ? na leto. U resnici dam ?e kar nekaj ve?, tako da naj se kar malo popravi njihova ra?unica! ?ak mal a pre?ivnina gre na konto dohodninske olaj?ave? A ni tko, da se ti ?teje le kot vzdr?evani ?lan, ?e jo prijavlja? nase. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2011 Na vem, je evidentn stro?ek, pol pa naj oni povejo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2011 Prvi? u lajfu mam v lasti avto preko 100KW! ki dela... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2011 Zaenkat da, pa dobr trga asfalt, se pozna 50 kojn ve? od Galunića! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2011 Nov akumulator je na poti, za desert, ?e se ?e razmetava sem si naro?il ?e KLIK. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2011 Apdejt, akumulator prispel. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2011 Dans sem hiperaktiven na ?ihtu, Mazda mi je dala nov zagon in moralo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mraušk Mčk Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2011 Dans sem hiperaktiven na ?ihtu,A ste dobili na ?ihtu novo sodelavko Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2011 A ste dobili na ?ihtu novo sodelavko Jap to ponavad kar fajn motovira... "hudej?a" sodelavka, bolj?a motivacija.. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2011 Jap to ponavad kar fajn motovira... "hudej?a" sodelavka, bolj?a motivacija.. a slab?a produktivnost Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2011 a slab?a produktivnost To je pa odvisno kako hitre ima? plavalce Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2011 Fantje, enostavno sem vesel, da mam avto dostojen ?loveka, ki (zaenkat) delujeeeeee! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2011 Tanov Firefox 4,0 mi v slu?bi laufa kot strela. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2011 Tanov Firefox 4,0 mi v slu?bi laufa kot strela. re?e se k zmaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2011 al pa k svina zmajska, hihi Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2011 Kon?no se mal bolj? po?utim in bajbaj peklenski tedni,ki so bli za mano dej pa novim izzivom nasproti Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2011 Poiskal sem neki za Han?ota, ko sva u?eri debatirala, ?e ma moj 4-cilindra? ve? navora od njegovga V6 al ne; http://www.zeperfs.com/en/duel546-997.htm Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tauko Napisano 6. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2011 Hja, na papirju sta kr tm tm 6-ko kile verjetn mal dajejo za bolj?i performns Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.