Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vozim se na LPG! :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Kot tajnik Renault kluba sem dobil pozitiven odgovor od Red Bull-a glede sponzoriranja Renault kluba. :danzoman: Mislim, da vem kaj se bo pilo naslednji mesec na trackdayu, ki ga organizira klub. Da hostesi ne omenjam.

In ko smo ravno pri trackdayu, ?e koga zanima naj mi sporo?i. Ne bo time attack ampak bolj hobi dirkanje tako, da ni strahu pred norci na progi. Bo pa v petek 17.6 od 12ih do ve?era. In, ?e bo kaj frej se lahko kaj zmenimo. Za pla?ati bo pa 30?, najem ?al ni zastonj.

Napisano

Pred nekaj urami se je rodil Nace. Hvalim se zato, ker sem stric :bravo:

Napisano

?estitke :rozico:

Pre?ivel nakupovalno mrzlico v ?oping centru :) Matr,kb zastonj talal :D in kr nekaj mi?nih damic s kilometrskimi nogami je tekalo naokoli :bravo: Se vid,da je ?e skor poletje :jupiii:

Napisano

?estitke novope?enmu stricu! :bravo:

Napisano

Kot tajnik Renault kluba sem dobil pozitiven odgovor od Red Bull-a glede sponzoriranja Renault kluba. :danzoman: Mislim, da vem kaj se bo pilo naslednji mesec na trackdayu, ki ga organizira klub. Da hostesi ne omenjam.

In ko smo ravno pri trackdayu, ?e koga zanima naj mi sporo?i. Ne bo time attack ampak bolj hobi dirkanje tako, da ni strahu pred norci na progi. Bo pa v petek 17.6 od 12ih do ve?era. In, ?e bo kaj frej se lahko kaj zmenimo. Za pla?ati bo pa 30?, najem ?al ni zastonj.

torej tudi dru?inski karavani z navorom ? :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

?e bo plac, zakaj pa ne? Ne vem, a je tale tema vidna neprijavljenim? ?eprav je Miata gotovo bolj primerna za tovrstne prireditve in sem 100%, da bi bolj u?ival. :bravo:

Vidna...

itak, sam podhranjenost je mal prevelka... :blush:

Med MPSko in mojo MX5ko je en cel Exeo razlike :hohoho:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Zidarji ?e naredili hidroizolacijo pritli?ja in temeljev, ki so jih izolirali z 12 cm stirodurja. Pol pride pa ?e 4cm cez cokl :danzoman:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

?e bo plac, zakaj pa ne? Ne vem, a je tale tema vidna neprijavljenim? ?eprav je Miata gotovo bolj primerna za tovrstne prireditve in sem 100%, da bi bolj u?ival. :bravo:

Qurac nasledn dan furam ohcet, druga? pa bi pr?u mal renojce po?ekirat. <_<

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Qurac nasledn dan furam ohcet, druga? pa bi pr?u mal renojce po?ekirat. <_<

Saj ?e ne pa na Time attack, ta petek popoldne in do polno?i. Naslednji dan po Renault track dayu je pa na Grobniku spet dirka, mogo?e bom ?el malo "pogledat". :blush:
Napisano
:jupiii: naroco barvo za mazdo,nebo vec zelenka jih je prevec,bo pa hondina barva(ne povem katera) z kombinacijo crne perle

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Dost ?ihta za ta tedn! :bravo:

Napisano

:jupiii: naroco barvo za mazdo,nebo vec zelenka jih je prevec,bo pa hondina barva(ne povem katera) z kombinacijo crne perle

Honda "Championship White"? A ne bi bilo lep?e v "Liquid Yellow"? :P
Napisano

Evo, danes sm zaklu?u z sredno ?olo, prvi? v lajfu sm fural gokarde, mazdo posesal pa ?e denarnica je postala debelej?a.. Zakaj ni vsak dan tak :D

Captain Slow za volanom.

Napisano

Relativno dost cenej dubu 2011 vinjeto, nalepu je pa ?e nism! :P

Napisano

Okna montirana, plaval ze 3x. Voda je super cool 18-19C

Napisano

Relativno dost cenej dubu 2011 vinjeto, nalepu je pa ?e nism! :P

itak ?e je pa pol leta ?e mimo,ali pa si kupil polletno ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Polletno so 2009 ukinli, torej je uradna cena ?e zmer 95?, ?e se pa kermu zdi cenej kupt 6xmese?no, je pol to 210? :whatever:

Napisano

Uspe?no opravili izlet v Trst do Adriaker, nazajgrede v Lipico po?ekirat, pol sm pa ?e ravno pred de?jam s kolesam naredu uspe?no turo :bravo:

Napisano

homologacija uspela :bravo:

imam nove ?evel?ke na mazduri :bravo: slike pa jutri tokom dneva v moji predstavitvi :danzoman:

a je ?e v podnu tud :D

Napisano

Zidarji mi ?e sestavljajo oder za fasado :bravo: pi*da so hitri :danzoman:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

@Si?i, ko ma ?lovk gnar u to?lu, se temu primerno prilagodi hitrost gradnje, ne dvomim v to! :P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.