Z M A J Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 Pravkar na G-meilu prebral odgovor neke odvetnice, ki me bo zastopala! :mi pijemoo: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rendy Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 Z enodnevno zamudo, vendarle je mazdojka prispela v doma?o gara?o Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 ?estitke:)..javi mi na ZS ?e si drugi teden za mini miata meet.. kako pivo in manj?i krog.. da proslavimo novega ?lana tabornikov:) enjoy Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
jures Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 Z enodnevno zamudo, vendarle je mazdojka prispela v doma?o gara?o saj ve? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 Z enodnevno zamudo, vendarle je mazdojka prispela v doma?o gara?o sem vidu pri pelkotu...mi je reku, naj grem en krog in povem kaj se mi zdirezultat: tezil sem mu, naj naredi se men, da gre tko mater motor vlece takoj in to velik boljs od moje prdulje...edin moja je boljsa v voznji cestitke zdaj pa notranjost pucat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 rezultat: tezil sem mu, naj naredi se men, da gre tko mater motor vlece takoj in to velik boljs od moje prdulje...edin moja je boljsa v voznjiPomoje zato ker so pri tvojem ?e zamorili motor zaradi emisij. Ker konjev imata itak oba 110, ?e se ne motim? Ja pa ti ima? zdaj kul podvozje ?e se ne motim? Aja da se pohvalim, pay day! Citiraj
Z M A J Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 @Symon, tastara ima 115KM oz. 85KW pa verjetno vsaj kakih 100 do 200kg manj?o osnovno te?o. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 Ja in motor, ki lahko diha Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 Pomoje zato ker so pri tvojem ?e zamorili motor zaradi emisij. Ker konjev imata itak oba 110, ?e se ne motim? mislim, da ma ta miata par predelavc Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 @Symon, tastara ima 115KM oz. 85KW pa verjetno vsaj kakih 100 do 200kg manj?o osnovno te?o. No za konjenico ima? prav (plus, ja Deeyan ima pomoje prav da ni ?isto serijski motor?) razlike v te?i pa ni 50kg sem ?e enkrat nekaj gledal. ?e bi imela NB od NA 200kg ve? bi bila te?ka kot zadnji Clio RS pa ga je nekaj ve? skup. Citiraj
Deeyan Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 dobil regres Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 dobil regres Jaz tudi, ampak cifra pa sodi v Jamralnik, absolutno. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 Dons je tok zakon vreme, da sm kr eno gospodi?no pelu lizat.. ..sladoled Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
LabiGT Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 Ja pa ti ima? zdaj kul podvozje ?e se ne motim? podvozje mam res zakon, zavore tud, no pa tud od servisa dalje je poraba zakon (zadnjic tankal 40l/ 600km)motor pa je zamorjen Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Metachlone Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 podvozje mam res zakon, zavore tud, no pa tud od servisa dalje je poraba zakon (zadnjic tankal 40l/ 600km)motor pa je zamorjen 40l/600km??? Jest sem najve? do zdej 550km naredu z 42lMoram o?itno tut jest mal do Pelkota svojo zapelat sam morm prej ?e bremze nabavit, da ne bom 2x hodu... Citiraj
LabiGT Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 jap, 40/600 je 6.7 kar niti ni rekord (sam glede na voznje, mal mesta, avtocesta in odprte ceste je to zelo dobro) lani je ratal tud pod 6.5, ampak vse bolj ali manj odprte ceste Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 Jaz tudi, ampak cifra pa sodi v Jamralnik, absolutno. glede cifre je ?e kr ql, kar se pa na?ina pla?ila ti?e bi pa blo za jamralnik Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Neyko Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 jap, 40/600 je 6.7 kar niti ni rekord (sam glede na voznje, mal mesta, avtocesta in odprte ceste je to zelo dobro) lani je ratal tud pod 6.5, ampak vse bolj ali manj odprte ceste jst se raj pohvalm s kakimi dobro speljanimi ovinki, sam rab? mal ve? KM pa tud poraba je pol taprava. Sam ?e bi gledu sam na porabo bi se obesu pa raj dizla kupu Citiraj
LabiGT Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 ce se obesis ne mores nc kupit ker umres tralala Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 Pohvalt moram h?erko (29 mescev), ki je iz dneva v dan bolj pridna, je pa tudi pravi govorec, zdej v svojih stavkih uporablja; mogo?e, ampak, seveda, bomo videli in nisem prepri?ana, itd. Skratka mala pametna ?verca, fotru v max. ponos in pa ful sem vesel da je tok pozitiven mali ?love?ek, skoraj nikol ne joka ali pa me kej izsiljuje (ko gledam druge otroke kak?ne ?ove prikazujejo v javnosti, si dostikrat samo re?em WTF). Na lestvici od 1 do 10, dam tamali 11,5! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 Aja da se pohvalim, pay day! To se moram tudi jaz pohvaliti, po skoraj 5 letih kon?no taprava pla?a Citiraj
Z M A J Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 U?eri z Neykotom (Mercedes gangsterjem) osvojila prvega 2-tiso?aka v sezoni 2012. Sledilo je pa ?e kopanje v Klopinjskem jezeru, noooro! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 Kon?no vsaj pred bajto ni ve? off road. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 Kon?no vsaj pred bajto ni ve? off road. @JureS, ?e te je strah da bi folk preve? vedel osebnih stvari o tebi (kot si enkrat napisal glede tega foruma), pol ni lih preve? pametno lepit slikce domovanja in bli?nje okolice, kjer se vidi kaj imate na vrtu itd. (zraven ?e nekdo pove?e ko napi?e? kdaj in kolko dni bo? v Bukare?ti, od kdaj do kdaj v Parizu, Budimpe?ti, itd., pa je takoj lahko kaka neprijetnost). To je samo moje mnenje (dobronamerno pa?). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 Kon?no vsaj pred bajto ni ve? off road. No jaz sem pa v Nedeljo dokon?al z postavitvijo Robnikov okoli hi?e, sedaj me pa ?akajo ?e tlakovci do jeseni jih moram polo?it. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.