YavarYe X6V6 Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 je rendy napisal: Rekla je: DA In pol si ga namo?u ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Još šta Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 hahah,kaj ga psiherate cestitke dec! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Symon Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 Rendy ?estitke pa mimogrede, kaj bo za ohcet mobil? Zadnji? sem ene fural z EVO X in EVO IX, zih bi lahko ?e kdaj zrihtali. Citiraj
Deeyan Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 je Symon napisal: Rendy ?estitke pa mimogrede, kaj bo za ohcet mobil? Zadnji? sem ene fural z EVO X in EVO IX, zih bi lahko ?e kdaj zrihtali. ?imprej se morm o?ent Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Dejan Pavlovic Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 je Z M A J napisal: ?estitke dec, je pa res da sem ti vse prej kot fov?, zlasti pri tvojih letih. ne bit fou? tud men je maja v franciji rekla ja:).. ampak je bol rezervacija to:)..buahaha Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Baby Viper Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 je Dejan Pavlovic napisal: ne bit fou? tud men je maja v franciji rekla ja:).. ampak je bol rezervacija to:)..buahaha 'Rezervacija' Tko v smislu, kot si rezervira? rent-a-kamper za ?ez vikend? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Dejan Pavlovic Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 je Baby Viper napisal: 'Rezervacija' Tko v smislu, kot si rezervira? rent-a-kamper za ?ez vikend? tko ko k zaara? avto predn ga kup?....hehe Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
mazdaman Napisano 28. september, 2012 Prijavi Napisano 28. september, 2012 je Dejan Pavlovic napisal: tko ko k zaara? avto predn ga kup?....hehe Ampak lahko se ti zgodi, da pride kdo z ve?jim vlo?kom in ti ga prekupi Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 28. september, 2012 Prijavi Napisano 28. september, 2012 je Dejan Pavlovic napisal: ne bit fou? tud men je maja v franciji rekla ja:).. ampak je bol rezervacija to:)..buahaha Bistvo je vpra?anje...a te zmasiram, a mo? mal breeja, a bo? per??? internacionalen dan... 03:00 Bukare?ta08:00 Benetke10:30 Rovinj14:00 Ljubljana15:00 pokosu travo16:00 pospravu prikolo na svoj zimski plac?aka pa ?e trampolin za razdretje in nabava Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 28. september, 2012 Prijavi Napisano 28. september, 2012 Pelko si je omislu eno zanimivo Mazdo (skoraj starodobnik, da ne bo pomote), ?estitke. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 28. september, 2012 Prijavi Napisano 28. september, 2012 po operativnem posegu mi je dr.Pelko stabiliziral mazdo ,tako da sedaj spet brez pokanja dr?i cestno linijo! Hvala Kar se pa ti?e nove pridobitve-se strinjam Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Baby Viper Napisano 28. september, 2012 Prijavi Napisano 28. september, 2012 Tud js se strinjam Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 Jaz bi pa raj?i pelju kakor pa se strinjal. Zdele pa letimo proti morju, oujea. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 je Z M A J napisal: Jaz bi pa raj?i pelju kakor pa se strinjal. se strinjam Citiraj
jstdoma Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 Glih kar sm ugotovu da mam 7 USB klju?kov (na slik en fali - je v avtu). Od 1G bo 32G. Skupi 55G prenosnega spomina Citiraj
g.Wankel Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 Bi rad, da ti Viper poka?e njegovo zbirko? Citiraj
Baby Viper Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 Sej tut 7 je ?e lepa ?tevilka.. Ko grem na ?iht jih mam js vedno cca 10 sabo, sicer vseh vedno ne rabim, je pa pametno imet rezervo. ?e bi pa vse skupaj pre?tel, bi pa se znala ?tevilka ustavit nekje med 15 in 20, najman?i po kapaciteti pa bi bil 64MB (ko so pri?li USB klju?ki ven, je bila to ?e kar lepa ?tevilka) Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 je Baby Viper napisal: Sej tut 7 je ?e lepa ?tevilka.. Ko grem na ?iht jih mam js vedno cca 10 sabo, sicer vseh vedno ne rabim, je pa pametno imet rezervo. ?e bi pa vse skupaj pre?tel, bi pa se znala ?tevilka ustavit nekje med 15 in 20, najman?i po kapaciteti pa bi bil 64MB (ko so pri?li USB klju?ki ven, je bila to ?e kar lepa ?tevilka) Enga sem ti ?e jaz dal z avtom 16GB Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
canyon Napisano 30. september, 2012 Prijavi Napisano 30. september, 2012 pre?iveu kolegovo poroko in ohcet ... :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 je canyon napisal: pre?iveu kolegovo poroko in ohcet ... :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: A nista to sinonima? :ne vem: Jaz pa se bolj? naspal kot sm mislu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 je Z M A J napisal: A nista to sinonima? :ne vem: Jaz pa se bolj? naspal kot sm mislu. pr nm je poroka ta uradni del ohcet je pa pol ?urka po uradnem delu ... sam tko mamo mi tla gor Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 je Z M A J napisal: A nista to sinonima? :ne vem: Jaz pa se bolj? naspal kot sm mislu. js sm pa pol ?e potegnu za 4 ure Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 Ravnokar sem podpisu ?e 30.pogodbo za na? klub, z na?im ?lanom, ki ima en ORNG frizerski salon in je priznani frizerski mojster z 20-letnimi izku?njami. No pa tudi popusta doslej ?e v nobeni pogodbi nismo dobili 40%, tako da je mo?ko stri?enje za ?lane kluba le 12?, kar je super za strogi center LJ. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dejanot Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 Cao druscina No pa je prisel dan ko sem izvedel gdaj koncam rehabilitacijo in gdaj bom odpuscen, toraj ta teden bo zadnji na Soci in kmalu bom po treh mesecih spet doma in v polni aktivnosti. LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
jures Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 je dejanot napisal: Cao druscina No pa je prisel dan ko sem izvedel gdaj koncam rehabilitacijo in gdaj bom odpuscen, toraj ta teden bo zadnji na Soci in kmalu bom po treh mesecih spet doma in v polni aktivnosti. LP Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.