jures Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 ups, sem gledal playlisto na IPTV vmesniku, a je mogo?e zunaj kak?na nova playlista? Ima? spodnjo playlisto ali kak?no starej?o?http://t-2.rula.net/viewtopic.php?f=3&t=7289 Ce se ne motim sem jo tukaj snel Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Neyko Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 Siamka? evo, firbci zdej nej pa ?e ZMAJ poka?e izplen, baje da je meu dve v Kr.gori Citiraj
Z M A J Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 Eh, Zmaj se pa ne bo tlele neki ?el javnega merjenja dolo?enega organa (v vi?ini pasu cca.). S kolegom sva skupaj imela dve deklini, da ne bo pomote. Dans sm si privo??u nova o?ala, ?e sem ?e v Pohvalite se. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 evo, firbci zdej nej pa ?e ZMAJ poka?e izplen, baje da je meu dve v Kr.gori In kaj je bil vzrok tvoji treso?i se roki? (slika je ful stresena) Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
canyon Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 nvem kdaj sm ?u iz kamnika pe? domov ampak je sedl + tega da je zdele ?e kr orng tema, lu?ke sevede nism meu k se pa? nism zjutri spomnu da bi jo za usak slu?aj uzeu s sabo ... aja pa u?er pono? nism n? spau pa sm useen zdr?u na ?ihtu 12 ur kr orng tempo Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Neyko Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 In kaj je bil vzrok tvoji treso?i se roki? (slika je ful stresena) spinel na spinel pa je pamet sla v maloro:D Citiraj
Sishi Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 Moj v?eraj?nji in dana?nji ulov.... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
jures Napisano 8. januar, 2013 Prijavi Napisano 8. januar, 2013 ups, sem gledal playlisto na IPTV vmesniku, a je mogo?e zunaj kak?na nova playlista? Ima? spodnjo playlisto ali kak?no starej?o?http://t-2.rula.net/viewtopic.php?f=3&t=7289 OK nekje na sredini 15 stran je popravljena playlista Pitanje - Hustlerji in XXL se ne bodo vklopili a ne, ?e tamala upravljata s TV? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 8. januar, 2013 Prijavi Napisano 8. januar, 2013 OK nekje na sredini 15 stran je popravljena playlista Pitanje - Hustlerji in XXL se ne bodo vklopili a ne, ?e tamala upravljata s TV? ?e se prav spomnim je ?e po defaultu zaklenjeno in mora? imeti kodo Citiraj
jures Napisano 9. januar, 2013 Prijavi Napisano 9. januar, 2013 Ne vem zakaj ampak ob zajtrku sem bral lady, pohvalno ni to ampak dejstvo, da ti da vedeti da mas normalno zivljenje... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 9. januar, 2013 Prijavi Napisano 9. januar, 2013 Z novo igracko uspesno resetiral servisni interval na Mazdi 5 DPF, malo se poigral z regeneracijo,sobami pol sem la raje nehal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 10. januar, 2013 Prijavi Napisano 10. januar, 2013 Malo poizvedujem za datume razli?nih dogodkov v 2013, pa sem naletel tudi na glavno fotko na uradni strani; http://www.japmeet.si/ Nazdravljam na na?e Mazda?e. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Neyko Napisano 10. januar, 2013 Prijavi Napisano 10. januar, 2013 Borut, a jst prov vidm, da si meu sred poletja gojzarje na japmeetu? Citiraj
Z M A J Napisano 10. januar, 2013 Prijavi Napisano 10. januar, 2013 Pomoje ne nosi? o?al, pa bi jih moral. Tako pa? izgleda ko pride Howdre s sela v mesto. Pa ne samo gojzarji, celo delovne rokavice na rokah. No tole je fotkano takoj po eni od iger kjer smo zmagali (progla?eni za BEST TEAM tega dogodka), tako da treba vedet za kaj gre, potem naj sledi komentar. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan Pavlovic Napisano 10. januar, 2013 Prijavi Napisano 10. januar, 2013 tle smo res ko kak plakat za armagedon:)..hehe Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Sishi Napisano 11. januar, 2013 Prijavi Napisano 11. januar, 2013 Gradele gorijo...pajki se pe?ejo...no?ni ulov ugor...in jutranji ulov pagar in pic Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 11. januar, 2013 Prijavi Napisano 11. januar, 2013 ?e dobil Mazda klub ?lansko izkaznico 2013. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 11. januar, 2013 Prijavi Napisano 11. januar, 2013 Oddelu ceu teden po 12 ur sihta zdej pa zasluzeni Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Allyssa Napisano 11. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. januar, 2013 Hvala bogu za norice (sam upam, da jih ne bomo ?e mi fasal) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 12. januar, 2013 Prijavi Napisano 12. januar, 2013 Oddelu ceu teden po 12 ur sihta zdej pa zasluzeni a na dan? Druga? je bil moj prej?nji teden dolg 60ur. Citiraj
jures Napisano 12. januar, 2013 Prijavi Napisano 12. januar, 2013 a na dan? Druga? je bil moj prej?nji teden dolg 60ur. Ne vem kje zivis ampak moj teden je dolg 168 ur... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
canyon Napisano 12. januar, 2013 Prijavi Napisano 12. januar, 2013 a na dan? Druga? je bil moj prej?nji teden dolg 60ur. Usak dan 12 ur dela od 6h do 6h zvecer ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 12. januar, 2013 Prijavi Napisano 12. januar, 2013 Ne vem kje zivis ampak moj teden je dolg 168 ur... pa sej ne dela? vsak dan 24h? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 12. januar, 2013 Prijavi Napisano 12. januar, 2013 pa sej ne dela? vsak dan 24h? Daj preberi kaj pise pri bossu in pol pri meni Deugac pa ja v stand by u sem skoz... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. januar, 2013 Prijavi Napisano 12. januar, 2013 Dans otroka prvi? v ?ivljenju postavu na drsalke (kamni?ko drsali??e na prostem), pa ji je kar ?lo za prvi?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.