Grega_ Napisano 1. maj, 2013 Prijavi Napisano 1. maj, 2013 In to ne sam ?lana ampak kr ?lanico Zato dobi? dvojne pike pri klubu Citiraj
Z M A J Napisano 2. maj, 2013 Prijavi Napisano 2. maj, 2013 1.maj je majka. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Strela Napisano 2. maj, 2013 Prijavi Napisano 2. maj, 2013 ?eni pobarval lase (?e vsaj 20i?) ... A jebat ga,25? je bolje da deci dam kot pa da nekega mehkega da sponzoriram. Citiraj
jures Napisano 3. maj, 2013 Prijavi Napisano 3. maj, 2013 Dons 4x kopal..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 3. maj, 2013 Prijavi Napisano 3. maj, 2013 Ne razumem... Ti je avto 4x kopal (sneg?) ali si ti danes 4x kopal - po kak?nji njivi ali pa kak?ne jarke ali luknje za drevesa sadit..? Ja, vem, kmet in s hribov doma... Citiraj
jures Napisano 3. maj, 2013 Prijavi Napisano 3. maj, 2013 Al se je pa v morju kopal Itak Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
DeanKS Napisano 3. maj, 2013 Prijavi Napisano 3. maj, 2013 Danes osvojil en kucelj, ki se mu rece Golica super je blo, dobra druzba smo mel s sabo pivo pa zasko in kruh, cela pojedina. Koca je pa se zaprta PS: jutri me pa caka 17 urni siht Citiraj When in doubt, duck it!
Panter23 Napisano 4. maj, 2013 Prijavi Napisano 4. maj, 2013 Mark Knopfler z bandam raztura, itak! Citiraj
Z M A J Napisano 6. maj, 2013 Prijavi Napisano 6. maj, 2013 ?el na sprehod in zbistril svoje misli, no u?enje pa ni bilo ravno uspe?no. Zmedenko iz Jamralnika sem izbrisal iz svojga tel. imenika, pa upam da bo ali pa je ?e tudi ona mene. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 6. maj, 2013 Prijavi Napisano 6. maj, 2013 Popravil fen za lase v 3eh sekundah Citiraj
Boss Napisano 6. maj, 2013 Prijavi Napisano 6. maj, 2013 Popravil fen za lase v 3eh sekundah lahko tebi, k ma? redno opravka s turboti in ker fen zgleda podobno.... Citiraj
Slivka Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 ?el na sprehod in zbistril svoje misli, no u?enje pa ni bilo ravno uspe?no. Zmedenko iz Jamralnika sem izbrisal iz svojga tel. imenika, pa upam da bo ali pa je ?e tudi ona mene. Ni problema, ?e si njeno ?tevilko zbrisal iz tel. imenika. Saj jo itak zna? na pamet... Citiraj
Boss Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 ?el na sprehod in zbistril svoje misli, no u?enje pa ni bilo ravno uspe?no. Zmedenko iz Jamralnika sem izbrisal iz svojga tel. imenika, pa upam da bo ali pa je ?e tudi ona mene. Mater tale zmedenka se sli? k una Fajsula... sorry sem moral Citiraj
Z M A J Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 Ni problema, ?e si njeno ?tevilko zbrisal iz tel. imenika. Saj jo itak zna? na pamet... Ne ravno, ker mi ni bila neka femme fatale. Fajsula je bila legendarna oseba oz. zgodba, od takrat naprej sem prevzel besedo PORO?AJ. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 Ne ravno, ker mi ni bila neka femme fatale. Fajsula je bila legendarna oseba oz. zgodba, od takrat naprej sem prevzel besedo PORO?AJ. Gospod Zmaj, ti se samo z mano dru?i pa ti bomo hitro kero zrihtali PS: Druga?e sem pa naro?il novo sprednjo masko za mojo mazdico Citiraj When in doubt, duck it!
DeanKS Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 Dogovorjen za temnenje stekel pri Glass-u Dost mam dobr dan o?itno + = Citiraj When in doubt, duck it!
Još šta Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 Gospod Zmaj, ti se samo z mano dru?i pa ti bomo hitro kero zrihtali PS: Druga?e sem pa naro?il novo sprednjo masko za mojo mazdico kasno masko pa? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 Gospod Zmaj, ti se samo z mano dru?i pa ti bomo hitro kero zrihtali Sicer ne sodim ravno med tiste mo?ke, ki so imeli v celem ?ivljenju 5 ?ensk, ampak ?e ma? kej "pametnega" sem takoj za. P.S. - lahko pa kak?no lokalno ?urko v Bohinju organizira?, kot sva ?e zadnji? govorla - malo kopanja, ro?tilj, kak?en ?port, itd. P.S.2 - ?koda da nisi ?lan ARAG (predvidevam da bi bil danes bolj?e volje, kar se ti?e). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 Sicer ne sodim ravno med tiste mo?ke, ki so imeli v celem ?ivljenju 5 ?ensk, ampak ?e ma? kej "pametnega" sem takoj za. P.S. - lahko pa kak?no lokalno ?urko v Bohinju organizira?, kot sva ?e zadnji? govorla - malo kopanja, ro?tilj, kak?en ?port, itd. P.S.2 - ?koda da nisi ?lan ARAG (predvidevam da bi bil danes bolj?e volje, kar se ti?e). Glede Bohinja, bomo zrihtal itq samo, da bo mal bolj toplo pa da se jezero mal ogreje Druga? pa itq da ni problema pa ?e super cesto mamo do tja Pa ?e pohvala, ravno sem nazaj s "pohoda" na Jelenkamen, skok gor in dol 2 urce v naravi = priceless Drug teden je v planu pohod na Stol Citiraj When in doubt, duck it!
Z M A J Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 Z na?e strani je Stol za penzioniste, veliko bolj zanimiva je pot s severne, ?tart pri Celov?ki ko?i. Aja, danes registriral ?rno ma?inco, seveda sem uporabil naslednji recept ugodne registracije; http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=10638 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 8. maj, 2013 Prijavi Napisano 8. maj, 2013 Oddal punco za 23dni na visinske priprave v Francijo homealone :mi pijemoo: Drugace sem pa ravno tankal 52l prevozu pa sem 640km ce matematika ne laze to znese 8.2l na 100km = Citiraj When in doubt, duck it!
jures Napisano 8. maj, 2013 Prijavi Napisano 8. maj, 2013 Z motorjem v Rovinju in po Istri, pokosil travo, zdej pa na Katarinsko Grmado po stempelj za solo Ill sleep when Im dead. Jutri pa po Italiji z mopedom, hvala francozom za njihove praznike. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 11. maj, 2013 Prijavi Napisano 11. maj, 2013 Temu v?eraj v Furmanu se lahko re?e pravo praznovanje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.