dejanot Napisano 11. maj, 2013 Prijavi Napisano 11. maj, 2013 Temu v?eraj v Furmanu se lahko re?e pravo praznovanje. Cao Je tako, lajkam LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Turbo Lumpi Napisano 12. maj, 2013 Prijavi Napisano 12. maj, 2013 V?eraj dal delat tablice po naro?ilu Citiraj
Još šta Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 Oddal punco za 23dni na visinske priprave v Francijo homealone :mi pijemoo: Drugace sem pa ravno tankal 52l prevozu pa sem 640km ce matematika ne laze to znese 8.2l na 100km = Dobr si upa tale tvoja te samga pustit 23 dni,svaka ji cast Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 Dobr si upa tale tvoja te samga pustit 23 dni,svaka ji cast hmm, hmmm ... kaj pa obratno? Citiraj
Z M A J Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 hmm, hmmm ... kaj pa obratno? Glede na to, da je najbolj?a profesionalna plavalka na?e dr?ave, ne vem kolk ji ostane cajta, ko minejo treningi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 definiraj vi?inski trening Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 14. maj, 2013 Prijavi Napisano 14. maj, 2013 nad 1000 metro pa tako ali tako ni greha Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 15. maj, 2013 Prijavi Napisano 15. maj, 2013 Mazda?ka krvodajalska akcija uspela. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 15. maj, 2013 Prijavi Napisano 15. maj, 2013 Pozdravljeni! Sporo?amo vam, da ste iz?rebani tekmovalec v tekmovanju za VARNEGA VOZNIKA.Kul, zdaj pa samo ?e zmagati na tekmovanju, kar bo sicer verjetno te?je ampak OK, polovica dela je narejenega ?e s tem da sem iz?reban. Citiraj
jures Napisano 15. maj, 2013 Prijavi Napisano 15. maj, 2013 Kul, zdaj pa samo ?e zmagati na tekmovanju, kar bo sicer verjetno te?je ampak OK, polovica dela je narejenega ?e s tem da sem iz?reban. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 15. maj, 2013 Prijavi Napisano 15. maj, 2013 Dans odkopal 2 mejnika in ugotovil da je investitor zavil z meje za dobrih 6 kvadratnih metrov. Slutim nov robnik in zasaditev slive Citiraj
Allyssa Napisano 17. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 17. maj, 2013 Aaaaaaaaaaaa pre?vela tale nori teden,..mi je pa ratala najja?a poro?na torta do zdj,..bravo js,..pa ?e hvala bogu je nehal scat lih takrat ko sva jo pelala v restavracijo, druga? bi blo tud veselo,...?la vmes ?e na drink,..aja nov sanjski avto mam od dons naprej , pr?la domov in nardila ?e dve torte, zdj sm pa koma,.. Morm pa ?e pohvalt moja zlata, pridna otroka k sta res neverjetno potrpe?ljiva,..to mata zihr po fotru ... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Aichi Napisano 19. maj, 2013 Prijavi Napisano 19. maj, 2013 Moja trenutna flota, M6 GG in Ha?i-Roku! Citiraj
Feri Napisano 21. maj, 2013 Prijavi Napisano 21. maj, 2013 Danes raznesu okoli 20 letakov. S kolesom prefural celo novo mesto in kar je blo mazd vsem zataknu letak. Seveda za zadni brisalec... Citiraj ------------------------------------------------------All the way Miata :)My way is sideway
Z M A J Napisano 21. maj, 2013 Prijavi Napisano 21. maj, 2013 Totalno svetovno dobre volje sem. @Feri - ti ima? tiste prvo?olske letake, ki niso vredni tega imena. Moramo ti v kratkim priskrbet letake, ki sta jih zrisala Palovi? in Kr?e (hvala obema, ker dobro izgledajo). Ti letaki so do?iveli "premiero" na sobotnem dogodku v Celju, kjer jih je Zazo-va bolj?a polovica veselo delila okrog. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tomand Napisano 21. maj, 2013 Prijavi Napisano 21. maj, 2013 Totalno svetovno dobre volje sem. @Feri - ti ima? tiste prvo?olske letake, ki niso vredni tega imena. Moramo ti v kratkim priskrbet letake, ki sta jih zrisala Palovi? in Kr?e (hvala obema, ker dobro izgledajo). Ti letaki so do?iveli "premiero" na sobotnem dogodku v Celju, kjer jih je Zazo-va bolj?a polovica veselo delila okrog. Zmaj za te tanove bi te pa ?e jst prosu Citiraj
Symon Napisano 21. maj, 2013 Prijavi Napisano 21. maj, 2013 Zamenjal izpu?ni kolektor na avtu za bolj?ega, se usedel na motor, ?el do Kr?kega in na progi testiral novega Clia RS 200 EDC, ki je reeees dober. Motor vle?e iz nule do blokade maksimalno, lega je kot vedno, odli?na. Edino na EDC se mora ?lovek navaditi. Clio GT ima pa sicer isti menjalnik, gre seveda bistveno slab?e (1,2 120hp), ampak ima zadovoljivo lego, pa un r-link je smeh, ko ima? v avtu zvok GT-Ra ali ?esa podobnega. Skoraj deluje kot nekak ego booster. Na koncu sem pa ?e enega GT-Ra sre?al z nem?kimi tablicami in se spomnil, da ima Clio iste obvolanske ro?ice za ?altati. Citiraj
jstdoma Napisano 21. maj, 2013 Prijavi Napisano 21. maj, 2013 Dons na ?ihtu ?e pil kavo iz nove ?alce ki sm jo naro?u iz Kitajske Citiraj
jures Napisano 21. maj, 2013 Prijavi Napisano 21. maj, 2013 Dons na ?ihtu ?e pil kavo iz nove ?alce ki sm jo naro?u iz Kitajske Ha ha ha Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejan Pavlovic Napisano 21. maj, 2013 Prijavi Napisano 21. maj, 2013 Totalno svetovno dobre volje sem. @Feri - ti ima? tiste prvo?olske letake, ki niso vredni tega imena. Moramo ti v kratkim priskrbet letake, ki sta jih zrisala Palovi? in Kr?e (hvala obema, ker dobro izgledajo). Ti letaki so do?iveli "premiero" na sobotnem dogodku v Celju, kjer jih je Zazo-va bolj?a polovica veselo delila okrog. A ni na tistih k sva jih nardila z wanklom blo za en lanski meet?.. ste jih pol saj updejtal za novi meet:).. kako slikco gor.. gasa:).. njoy Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
YavarYe X6V6 Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 V?eraj popoldne, ?k.Loka, Kranj, Britof, Jezersko, ?elezna kapla, do Ravn na koro?kem, sfriziral en laserski varilni stroj, pol pa po isti poti nazaj. Izkoristu ovinke,navor, konje, gume,pogon, brisalce in blinkerje maximalno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Dans kolkor mam slab dan, imam v bistvu ?e dobrega. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Dons na ?ihtu ?e pil kavo iz nove ?alce ki sm jo naro?u iz Kitajske Tale lon?ek je super za v avtu pu??at ?e ?eli? da ti na parkplacu razbijejo stransko ?ipo. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Symon Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 V ponedeljek sem bil primoran zamenjati zadnjo roko ker je do?ivela "nesre?o", v torek pa sem prostovoljno menjal izpu?ni kolektor (original, le ne od mojega avta) in sede?e (isto kot prej). Ko dobim ?e par delov pa pride gor ?e sesalni kolektor potem bo pa dosti za nekaj ?asa. Obenem je od tega tedna spet rezerviran hotel blizu Nurburgringa. Sicer bom letos le sopotnik ne?emu s 300+hp ampak vseeno. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.