Jest Napisano 16. avgust, 2013 Prijavi Napisano 16. avgust, 2013 Jutri zgodaj zjutraj pa na Nanos nabrat malo kondicije Mogo?e jo bom rabil za na Triglav.... A takole kot tukaj >> http://goo.gl/iRtEbr Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
AmpeR Napisano 17. avgust, 2013 Prijavi Napisano 17. avgust, 2013 A takole kot tukaj >> http://goo.gl/iRtEbr A ne, tokrat je Ma?ka ostala v gara?i 1:30 ure do vrha po tadolgi. Pogled proti jugu: Citiraj
Jest Napisano 17. avgust, 2013 Prijavi Napisano 17. avgust, 2013 Priprave na dopust Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 19. avgust, 2013 Prijavi Napisano 19. avgust, 2013 Greste kampirat ? r Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Panter23 Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 V?eraj na?a dru?ina s kolegi pre?ivela enkraten dan v prekmurju! Citiraj
Još šta Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 biv prvic letos na slovenski obali Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 Adijo sezona, rezerviral apartmaje do Dalmacije za 2 z zajtrkom naslednji vikend po 25? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dejanot Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 Cao No naj se jaz postavim svojo "kosarco", pac zelo zadovoljen s porabo "svaba" za dva dni sem obiskal SLO obalo in da napisem nekaj o porabi, pred odhodom resartiral BC napolnil tank in odsel na rahli oddih, torej na AC je poraba nihala od 7l pa do 12l in se ustavila na povprecju 8,5l pac voznja po AC, malo sem se krozil po Istri kjer se je poprecje dvigovalo in spuscalo in se je nekje potem ustavilo na 9,8l, po odhodu domov je na koncu bila zabelezena poraba 9,4l, voznja je bila mirna brez divjanja, nekaj zastojev na AC (nesreca in dela na cesti), bilo je nekaj prehitavanj in micken sportne/hitre voznje, BC je na klancih porabo kazal recmo cca 21l (najnizja na klancu je bila 12l, najvisja pa 28l), prevozil sem nekje 200KM,... tako da , kr uredu LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Z M A J Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 Dans smo dobili ?e enega zadovoljnega LPG uporabnika, ki mu je sistem vgradil SIGAS d.o.o. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 Cao No naj se jaz postavim svojo "kosarco", pac zelo zadovoljen s porabo "svaba" za dva dni sem obiskal SLO obalo in da napisem nekaj o porabi, pred odhodom resartiral BC napolnil tank in odsel na rahli oddih, torej na AC je poraba nihala od 7l pa do 12l in se ustavila na povprecju 8,5l pac voznja po AC, malo sem se krozil po Istri kjer se je poprecje dvigovalo in spuscalo in se je nekje potem ustavilo na 9,8l, po odhodu domov je na koncu bila zabelezena poraba 9,4l, voznja je bila mirna brez divjanja, nekaj zastojev na AC (nesreca in dela na cesti), bilo je nekaj prehitavanj in micken sportne/hitre voznje, BC je na klancih porabo kazal recmo cca 21l (najnizja na klancu je bila 12l, najvisja pa 28l), prevozil sem nekje 200KM,... tako da , kr uredu LP S tako porabo bi se jaz raje vpisal pod jamralnik...Aja, pi?e? o ?vabu. Ja, potem se pa res lahko pohvali? s porabo... Citiraj
dejanot Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 S tako porabo bi se jaz raje vpisal pod jamralnik...Aja, pi?e? o ?vabu. Ja, potem se pa res lahko pohvali? s porabo... Cao Za to svabsko kisto je pohvalno, pije pa nikamor ne gre hehe LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Strela Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 Cao Za to svabsko kisto je pohvalno, pije pa nikamor ne gre hehe LP Pa pocen si jo dobo in dolgo naj slu?i, to tudi nekaj odtehta! Citiraj
dejanot Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 Pa pocen si jo dobo in dolgo naj slu?i, to tudi nekaj odtehta! Cao Seveda, sluzi in bo sluzila pa kolkr ze bo LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
canyon Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 1 mesec ze odseljen od prvotnega doma and i fell good Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Baby Viper Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 Kon?no uspel ?ez homologacijo spravt..sicer ne ?ist vsega ampak gre po dobri poti Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 ?estitke. Pri Avto Kadunc so se pa fajn potrudli za zadovoljstvo stranke, predvidevam? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 A ta iz grosuplja Kadunc? Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 Lihkar razrezal doma? pr?ut:)..mmmmm Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
YavarYe X6V6 Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 V?eraj dobil en nov avto gadget. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Panter23 Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 V?eraj pre?ivel TOP ve?er v Kri?ankah. Vlado & Co. so ?gal na polno 3 ure Citiraj
roky999 Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 spal do 12ih LIKE A BOSS Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
Baby Viper Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 ?estitke. Pri Avto Kadunc so se pa fajn potrudli za zadovoljstvo stranke, predvidevam? So tok dobr zrihtal, da je na LPPju ob pogledu samo kimu ?al se je ustavlo potem pri drugih zadevah, ampak bo tud tam kak?na lisac taktika padla Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 Danes je nastopil dan, ko smo izpolnili sanjski cilj, ki smo si ga zadali z Ga?perjem in Matejem ob ustanovitvi AMD Mazda kluba, to pa je 100 ?lanov v letu 2013 (na spodnji razpredelnici zadnja 2 ?al ?e nista dodana, ker sta dana?nja), zadeva pa izgleda takole; http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=10735 PRI TEM SE VAM ZAHVALJUJEMO VSEM, KI STE NAM V PRETEKLOSTI KAKORKOLI POMAGALI, DA SMO DOSEGLI NEVERJETNO ?TEVILO ?LANOV. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 Nabavil dodatek za fotoaparat Citiraj
jures Napisano 1. september, 2013 Prijavi Napisano 1. september, 2013 08:54 prispela v luko Supetar, 08:56 na njem, 08:58 trajekt odplul (kolona cca 5km) 13:00 kopanje na Pagu, 13:50 pri trajektu, 14:00 trajekt odplul.....kolona cca 1km 16:00 velebit 19:00 vecerja doma mimovrste.com/motor Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.