Z M A J Napisano 18. september, 2013 Prijavi Napisano 18. september, 2013 Dobre vole sem ko sto matr, ?e posebej pa se veselim naslednjih 4-ih dni, ko naj bi bila morala na vrhuncu, med drugim bo del tega tudi hribovski pohod z Mazda?i. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 18. september, 2013 Prijavi Napisano 18. september, 2013 Malo treniral za Bossa. Prelopatal 1600 kg gramoza v BTjko in prikolico in nato ?e nazaj ven... Citiraj
twins Napisano 19. september, 2013 Prijavi Napisano 19. september, 2013 to mazdo prvi? pelal v nem?ijo, in sicer v M?nchen na drinktec sejem poraba 6,2l, je pa res da sm se pelu po omejtivah... pa ?e navigacija je bila zelo koristna, ?eprav ima stare mape je use delal kot mora Citiraj
Allyssa Napisano 19. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2013 Prav ponosna sem sama nase, da ne reagiram ve? na miselne igrce, manipulacije in podobno sranje. Zen all the way,...bravo zame Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 19. september, 2013 Prijavi Napisano 19. september, 2013 Prav ponosna sem sama nase, da ne reagiram ve? na miselne igrce, manipulacije in podobno sranje. Zen all the way,...bravo zame teach me master Citiraj
Allyssa Napisano 19. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2013 Vaja dela mojstra Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Slivka Napisano 19. september, 2013 Prijavi Napisano 19. september, 2013 ?e mojster dela vajo... No, jaz z lopato pridno vadim... Pa z motorko tudi... In pri tem delu mi je BTjka kot desna roka... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. september, 2013 Prijavi Napisano 22. september, 2013 Komentar ni potreben. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 22. september, 2013 Prijavi Napisano 22. september, 2013 http://www.unimogsband.gajba.net/ Vceraj do dveh zjutri nazigal na svakovih 50, dokler lastnik konjev v blizini ni preko policije zahteval unplugged varianto... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 22. september, 2013 Prijavi Napisano 22. september, 2013 Triglavski vzpon in sestop odli?no uspela. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 23. september, 2013 Prijavi Napisano 23. september, 2013 Komentar ni potreben. o je je. http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=8777 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 24. september, 2013 Prijavi Napisano 24. september, 2013 V?eraj v ?ivo videl RX-7 in nekaj 8,od katerih je bla ena za kozlat. Upam da mi uspe 7ko poslikat,zdej vem kje je parkirana. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 24. september, 2013 Prijavi Napisano 24. september, 2013 V?eraj v ?ivo videl RX-7 in nekaj 8,od katerih je bla ena za kozlat.Upam da mi uspe 7ko poslikat,zdej vem kje je parkirana. tastar nehej te?it s temi Mazdami pa se raj odpo?ij , Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 24. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 24. september, 2013 Nekdo se res na vse pretege trudi, da mi uni? moj zen,..ampak se ne dam,..bravo js Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Još šta Napisano 24. september, 2013 Prijavi Napisano 24. september, 2013 Nekdo se res na vse pretege trudi, da mi uni? moj zen,..ampak se ne dam,..bravo js Go Ally Go !!! Nedaj se Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
YavarYe X6V6 Napisano 25. september, 2013 Prijavi Napisano 25. september, 2013 tastar nehej te?it s temi Mazdami pa se raj odpo?ij , Ne fu?am torej po?ivam in u?ivam,dons lampo pelem okrog otoka z rentanim colnom,smesna cena 90? za 40 konjski coln,z benzom za cel dan (od 9. do 19. Ure). Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 28. september, 2013 Prijavi Napisano 28. september, 2013 V?eri je bil kar prijeten ve?er, dans bo pa ?e booolj?a zabava sode? po tem v ?igavi dru?bi bom. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 29. september, 2013 Prijavi Napisano 29. september, 2013 En mal piha, ampak mi se kopamo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 29. september, 2013 Prijavi Napisano 29. september, 2013 En mal piha, ampak mi se kopamo sej voda je fenomenalna... v?eri je ?e vedno imela tam nekje 22°C ... september oziroma oktober je na morju res super. Citiraj
jures Napisano 29. september, 2013 Prijavi Napisano 29. september, 2013 sej voda je fenomenalna... v?eri je ?e vedno imela tam nekje 22°C ... september oziroma oktober je na morju res super. Sam je bilo ocitno da je nekje neurje v zalivu so je v zavetju guncal vec kot 100 galebov.Aja nisem bil hlod ampak gozdar Po moje pa tabornika v Rijeki dobr testirata sotorsko platno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 30. september, 2013 Prijavi Napisano 30. september, 2013 Po moje pa tabornika v Rijeki dobr testirata sotorsko platno Nekje sem prebral da je v Rijeki padel rekord v koli?ini de?ja v?eri Gara?na hi?a je bila dobesedno polna vode, zato potem tudi kak?na honda ni ve? v?gala Je bilo pa razo?aranje da je to en izmed ve?jih meetov, pa nikjer nobene mazde. ?koda. Platna pa nismo testirali EDIT: evo... http://www.vecernji.hr/vijesti/svjetski-re...u-clanak-620605 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. oktober, 2013 Prijavi Napisano 2. oktober, 2013 Ne fu?am torej po?ivam in u?ivam,dons lampo pelem okrog otoka z rentanim colnom,smesna cena 90? za 40 konjski coln,z benzom za cel dan (od 9. do 19. Ure). Pol sva dobila 5,5 metra ?olni?ek s 60 konji. Za fini? pa ?e kompresorsko polnjen vodni scooter Kawasaki, narod kaj to dela. Engine: Supercharged and intercooled four-stroke, DOHC, four valve per cylinder, inline four-cylinderDisplacement: 1,498ccBore x stroke: 83.0 x 69.2mmCompression ratio: 7.8:1Induction system: Roots-type supercharger with air-to-water intercoolerMaximum boost: 11.4 psiMaximum horsepower: 250hp @ 7,750 rpm Cooling system: Inducted waterFuel system: Digital fuel injectionIgnition: TCBI with digital advanceStarting: ElectricLubrication: Semi-dry sump systemCoupling: Direct drive from enginePropulsion system: 155mm jet pump, axial-flow, single stageImpeller: Three-blade, oval-edge stainless steelThrust: 1,524 lbs Read more: http://www.topspeed.com/boats/kawasaki/200...l#ixzz2gZJKZ3EL Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 2. oktober, 2013 Prijavi Napisano 2. oktober, 2013 Zaenkrat je super dan, ?ez par urc pa ?e ne bom preve? izmu?en, sem zmenjen z gospodi?no iz sobotnega ve?era. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dejanot Napisano 4. oktober, 2013 Prijavi Napisano 4. oktober, 2013 Cao Pri Audiju spucu/namazal motorni prostor da se sajna LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Deeyan Napisano 4. oktober, 2013 Prijavi Napisano 4. oktober, 2013 wohoho, zej pa zgleda, ko s tovarne Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.