jures Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 Ocena APGAR je trikrat zapored in ne pet krat. To pa zato, ker delajo test eno minuto po rojstvu, pet minut po rojstvu in 10 minut po rojstvu. Pri vsakem testu pregledajo 5 vitalnih znakov, funkcij, odzivov, videz,... ki imajo ocene 0, 1 in 2. Ocene pa se?tejejo skupaj. ?e ima otrok oceno APGAR 2,2,2 to pomeni, da za?ni razmi?ljati o trugici...?e je prva ocena APGAR manj kot 7, otrok potrebuje zdravni?ko pomo?. ?e je tudi druga ocena manj kot 7, je stanje ?e kar resno. ?e pa so vse tri ocene manj kot 7, lahko pri?akuje? dalj?e zdravljenje ali celo trajne zdravstvene te?ave.?e pa ima APGAR 10,10,10 pa pomeni, da je... Ja, da je zelo ?ivahen... Res zelo ?ivahen..."mamica pa je ?e mal ?voh. So jo po porodu pod splo?no anastezijo ?ival pol ure pa precej krvi je zgubla,"Kako pa je s hemoglobinom? ja sej 2-2-2-2-2 (in to 3x in ne 5x...) vsaki? je se?tevek max 10, in rezultat je h-h-h (in ne h-h-h-h, pardon) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Panter23 Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 Ocena APGAR je trikrat zapored in ne pet krat. To pa zato, ker delajo test eno minuto po rojstvu, pet minut po rojstvu in 10 minut po rojstvu. Pri vsakem testu pregledajo 5 vitalnih znakov, funkcij, odzivov, videz,... ki imajo ocene 0, 1 in 2. Ocene pa se?tejejo skupaj. ?e ima otrok oceno APGAR 2,2,2 to pomeni, da za?ni razmi?ljati o trugici...?e je prva ocena APGAR manj kot 7, otrok potrebuje zdravni?ko pomo?. ?e je tudi druga ocena manj kot 7, je stanje ?e kar resno. ?e pa so vse tri ocene manj kot 7, lahko pri?akuje? dalj?e zdravljenje ali celo trajne zdravstvene te?ave.?e pa ima APGAR 10,10,10 pa pomeni, da je... Ja, da je zelo ?ivahen... Res zelo ?ivahen..."mamica pa je ?e mal ?voh. So jo po porodu pod splo?no anastezijo ?ival pol ure pa precej krvi je zgubla,"Kako pa je s hemoglobinom? No, nama niso za oceno ni? povedal, bomo vidl ?e bo kej napisano v odpustnici. Hemoglobina ima 80 ... tko da jutri najverjetneje ?e ne gre domov. Ni dobila nobene transfuzije, samo tabletke z ?elezom. Citiraj
Slivka Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 No vidi?, na Jesenicah in v Ravnah na Koro?kem pa teh te?av nimajo... In glede na to, kam gre na?e zdravstvo, je lahko vesela, da ni dobila enega vijaka za lizat... Glavno, da je vse v redu. Lepo zalivajte Martina in kak?en Merlot, Refo?k ali pa Teran ?e mamici - za bolj?o kri... Citiraj
Slivka Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Prodal 500 litrov soka v enem dnevu. Citiraj
Allyssa Napisano 29. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 29. november, 2013 Hvala vsem za ?estitke mali se dr?i super, mamica pa je ?e mal ?voh. So jo po porodu pod splo?no anastezijo ?ival pol ure pa precej krvi je zgubla, sam gre dons ?e na bol?. Matr, iz ?urke so mi pa vsi pobegnl ?e predno je zmankal tko da bo treba ?e kak?no Hm, nisem ravno iz zdravstvenih vod, kaj je to APGAR? Drga? pa niti ni tok suh, vsaj na pogled ne pa zanimivo je to, da sta bla ob rojstvu oba te?ka popolnma enako O ker cuker?ek,..?estitke ?e z moje strani Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Lava Napisano 30. november, 2013 Prijavi Napisano 30. november, 2013 Prodal 500 litrov soka v enem dnevu. js bi tui eno ?katlo Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Još šta Napisano 30. november, 2013 Prijavi Napisano 30. november, 2013 Malo po?mekal mojga crnga Mazdojca Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 30. november, 2013 Prijavi Napisano 30. november, 2013 Prvi? sankali, testirali zimake in rili po pravem snegu na Pokljuki Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 30. november, 2013 Prijavi Napisano 30. november, 2013 Naredu nov komad Po enem letu...?e vedno handsup, na ?alost vseh skomercializiranih poslu?alcev elektronske glasbe https://soundcloud.com/digital-stormerz/mil...s-wrecking-ball Citiraj
Lava Napisano 30. november, 2013 Prijavi Napisano 30. november, 2013 v?e?no itak mi je ?e ta njen komad u?e?, besedilo je kr pomenljivo Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Alex Napisano 30. november, 2013 Prijavi Napisano 30. november, 2013 Prvi? sankali, testirali zimake in rili po pravem snegu na Pokljuki Kako sem vam fou?. Komaj ?akam na smu?anje. Letos se je nekam zgodaj za?ela sezona. Citiraj
Z M A J Napisano 1. december, 2013 Prijavi Napisano 1. december, 2013 DJ Wankel, kar u redu. Eto, ker se je M-ovember kon?al, sem brkom takoj odpovedal gostoljubje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 2. december, 2013 Prijavi Napisano 2. december, 2013 Wankel dobro narejeno samo moram ?e doma probati base Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Još šta Napisano 2. december, 2013 Prijavi Napisano 2. december, 2013 Naredu nov komad Po enem letu...?e vedno handsup, na ?alost vseh skomercializiranih poslu?alcev elektronske glasbe https://soundcloud.com/digital-stormerz/mil...s-wrecking-ball Tole je pa ?tanca buta buta vol.241 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 2. december, 2013 Prijavi Napisano 2. december, 2013 Danes naredu okrog 30km, od tega samo pol z avtom, drugih pol pa z nogami in to prostovoljno - ni mi guznla 6-ka. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 2. december, 2013 Prijavi Napisano 2. december, 2013 Hvala hvala vsem komad je super, samo brez nagih bab nima prihodnosti..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 2. december, 2013 Prijavi Napisano 2. december, 2013 Sej je v spotu naga No, skor... Citiraj
Symon Napisano 2. december, 2013 Prijavi Napisano 2. december, 2013 ?alostno je, da o?itno kar ima glas, video je pa ?isto mimo. Pa njen odnos seveda. Bi pa bila za kakega Justina Bieberja, njun otrok bi bil sploh biser. Citiraj
Baby Viper Napisano 2. december, 2013 Prijavi Napisano 2. december, 2013 Lu?ten remix Wankel, sta ?e razmi?lala o prodaji kak?ni izmed nem?kih zalo?b? Kokr vem, ta scena gor ?e kr dobr lavfa Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 3. december, 2013 Prijavi Napisano 3. december, 2013 Pohvalit moram Thomasa in Ga?perja, ki sta totalno naspidirana in nam ?e pripravljata ?lanske izkaznice za leto 2014, Bo?tjana pa je treba pohvalit koliko se je anga?iral glede nastajajo?ega koledarja za 2014. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 3. december, 2013 Prijavi Napisano 3. december, 2013 Lu?ten remix Wankel, sta ?e razmi?lala o prodaji kak?ni izmed nem?kih zalo?b? Kokr vem, ta scena gor ?e kr dobr lavfa Nisva ?e ni?, ker nisva ve? tok resna En komad na let...pa ?e tega sm ?ist sam naredu...Mogo?e se pa z Elevated Music kej zmenim, sva kar prijatelja s ''?efom'' Samo tut Nem?ija po?asi upada...zadnji Future Trance je bolj ali manj samo ?e komerciala, predvsem ker Bass-T ni ve? med ?ivimi Ostanejo samo ?e razni Pulsedriver ki dela bolj ali manj dance, Kindervater podobno, Ti-mo in Rob Mayth pa ?e vztrajata Francozi so se pa tudi pomirili zadnje ?ase neki... ?alostno je, da o?itno kar ima glas, video je pa ?isto mimo. Pa njen odnos seveda. Bi pa bila za kakega Justina Bieberja, njun otrok bi bil sploh biser. Ja sej to tut sam pravim. Vokal, akordi in besedilo so super. Mogo?e tudi spot kolikor toliko razumljiv, ampak njen odnos pa adijo Citiraj
Z M A J Napisano 4. december, 2013 Prijavi Napisano 4. december, 2013 Danes vozil M3, tapravo in ne Mazda3. Ups, nisem je vozil, raj?i sem bil le sovoznik, je pa E36, 1994 letnik, me je voznik zapelju od Medvod proti KR in zadeva leti k sto mater (precej podoben ob?utek kot je imel Lumpi v starih dobrih ?asih 2.5 V6 & T). Serija E30 mi je pa ?e bolj v?e?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mokster Napisano 4. december, 2013 Prijavi Napisano 4. december, 2013 Danes vozil M3, tapravo in ne Mazda3. Ups, nisem je vozil, raj?i sem bil le sovoznik, je pa E36, 1994 letnik, me je voznik zapelju od Medvod proti KR in zadeva leti k sto mater (precej podoben ob?utek kot je imel Lumpi v starih dobrih ?asih 2.5 V6 & T). Serija E30 mi je pa ?e bolj v?e?. A to se je okol pol treh cvile?e sli?al po vasi Citiraj
Z M A J Napisano 4. december, 2013 Prijavi Napisano 4. december, 2013 Dejansko. Sicer nisem nek pretiran ljubitelj Bmw (prete?no zaradi voznikov, ki jih vozijo), ampak tastare generacije teh avtov so ?e skoraj kultne, to je treba priznat. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.