dejanot Napisano 4. december, 2013 Prijavi Napisano 4. december, 2013 Danes vozil M3, tapravo in ne Mazda3. Ups, nisem je vozil, raj?i sem bil le sovoznik, je pa E36, 1994 letnik, me je voznik zapelju od Medvod proti KR in zadeva leti k sto mater (precej podoben ob?utek kot je imel Lumpi v starih dobrih ?asih 2.5 V6 & T). Serija E30 mi je pa ?e bolj v?e?. Cao Po?teno, vozil si se vsaj zame s pravim BMWjem in to se po mo?nosti M, E36 mi ima res svetovno obliko, E30 je pa sploh ' tako da ja zakon LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Deeyan Napisano 4. december, 2013 Prijavi Napisano 4. december, 2013 Cao Po?teno, vozil si se vsaj zame s pravim BMWjem in to se po mo?nosti M, E36 mi ima res svetovno obliko, E30 je pa sploh ' tako da ja zakon LP Oldschool Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 4. december, 2013 Prijavi Napisano 4. december, 2013 ..in baje naj omenjen stroj pri 280.000 prevo?enih ne bi pil ni? olja Js se mam pa za pojvalit, da sm med drugim (kon?no) nabavu lopato za kidanje in je zdj polna pripravljenost na zimo Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 ..in baje naj omenjen stroj pri 280.000 prevo?enih ne bi pil ni? olja Js se mam pa za pojvalit, da sm med drugim (kon?no) nabavu lopato za kidanje in je zdj polna pripravljenost na zimo Pazi, da ti jo Slivka ne ukrade Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Danes vozil M3, tapravo in ne Mazda3. Ups, nisem je vozil, raj?i sem bil le sovoznik, je pa E36, 1994 letnik, me je voznik zapelju od Medvod proti KR in zadeva leti k sto mater (precej podoben ob?utek kot je imel Lumpi v starih dobrih ?asih 2.5 V6 & T). Serija E30 mi je pa ?e bolj v?e?. Skrajni ?as, da boste zdaj vedeli zakaj se eni smejimo ko napi?ete M3 in mislite "le" Mazdo 3. Glede na to, da je bila l94 je bila ?e 3.0 in manj kot 300hp, pa ?e to gre gotovo opazno bolje kot Lumpijva 323, facelift s 3,2 in E46 sta pa ?e bistveno hitrej?a. Je ?ur, ko da voznik v 6. in avto ?e vedno pospe?uje brez te?av. Pa tudi zvok notri ni tako nadle?no plehnat kot zunaj. Vsaj pri E46. Citiraj
uklopko Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Skrajni ?as, da boste zdaj vedeli zakaj se eni smejimo ko napi?ete M3 in mislite "le" Mazdo 3. Glede na to, da je bila l94 je bila ?e 3.0 in manj kot 300hp, pa ?e to gre gotovo opazno bolje kot Lumpijva 323, facelift s 3,2 in E46 sta pa ?e bistveno hitrej?a. Je ?ur, ko da voznik v 6. in avto ?e vedno pospe?uje brez te?av. Pa tudi zvok notri ni tako nadle?no plehnat kot zunaj. Vsaj pri E46. dej ne hval m3 k je ?klop , no M3 je druga pesem ampak meni pa vseeno bol sede R8 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 dej ne hval m3 k je ?klop , no M3 je druga pesem ampak meni pa vseeno bol sede R8 Zej, ko si ze v extremih mi bolj sede GT-R Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 @Symon, zato jaz vedno pi?em, da imam Mazdo6 in ne M6, ker tisto je neka druga dimenzija avta, treba priznat. Ampak smo pa na Mazda forumu, tako da je razumljiva tudi kak?na okraj?ava. P.S. Takrat ko je imel Lumpi dobro u?timanega stroja "naj bi imel" okrog 5,5 sekund od 0 do 100, nisem bil pa zraven pri meritvah, tako da me ne dr?at za jezik. Sem pa pogledal na avto-net in imajo takile M3 ?e skoraj ljubiteljsko ceno in bi za ta denar takoj vzel 350Z, ?e bi ?e iskal zverinsko mo? in pa v primeru 350Z za moj okus dobil ?e super lep zunanji dizajn. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Mi vema kaj dela zadni ?vaba M3 in kaj dela ?ele M3CSL. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Mi vema kaj dela zadni ?vaba M3 in kaj dela ?ele M3CSL. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 se morm pohvalt, ne jebem ?ive sile. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 se morm pohvalt, ne jebem ?ive sile. To je baje geslo nekrofilov. Citiraj
DeanKS Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 Pokljuka - Lipanca - Debela pe? - Brda - Lipanca - Pokljuka .. za?etek hoje 8:30 nazaj pri mazdi 13:30 .. svetovno fotke na FB Citiraj When in doubt, duck it!
Još šta Napisano 5. december, 2013 Prijavi Napisano 5. december, 2013 DeanKS - svaka ti cast,res se ti da... Ka kasne M3 ne se hecat... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 U?ivam veseli december kot se zanj spodobi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 Spil pov fla?e jacka pa sm ?e zmer sposobn pisat objave na foromu win win Citiraj When in doubt, duck it!
Slivka Napisano 10. december, 2013 Prijavi Napisano 10. december, 2013 Z Evo sva se kon?no dogovorila in podpisala je pogodbo za ponudnike ugodnosti za Mazdin klub. Citiraj
Z M A J Napisano 15. december, 2013 Prijavi Napisano 15. december, 2013 Praznovanje 4.RD od male ?verce je dobro uspelo, kasneje smo ga pa ?e fajn za?ural v Celju (pa brez eroti?nega sejma, hehe). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 15. december, 2013 Prijavi Napisano 15. december, 2013 Praznovanje 4.RD od male ?verce je dobro uspelo, kasneje smo ga pa ?e fajn za?ural v Celju (pa brez eroti?nega sejma, hehe). zmaj upam da ni bil danes tigerr- he he lp.ale? Citiraj
Z M A J Napisano 15. december, 2013 Prijavi Napisano 15. december, 2013 Dale? od :macek: , sem pa tudi danes popoldan potem prehodil 15km ob Kamni?ki Bistrici in je bilo super, v ?enski dru?bi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 15. december, 2013 Prijavi Napisano 15. december, 2013 zmaj upam da ni bil danes tigerr- he he lp.ale? huh ja... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Dale? od :macek: , sem pa tudi danes popoldan potem prehodil 15km ob Kamni?ki Bistrici in je bilo super, v ?enski dru?bi. zmaj super tako treba lp ale? Citiraj
Grega_ Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Dale? od :macek: , sem pa tudi danes popoldan potem prehodil 15km ob Kamni?ki Bistrici in je bilo super, v ?enski dru?bi. A si mogu velik poslu?at al velik govort Citiraj
Z M A J Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Hehe, ne spro??ena debata, brez vnaprej na?rtovanih tematik. Kamni?ka Bistrica in pot ob njej me nasplo?no total pomirja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 18. december, 2013 Prijavi Napisano 18. december, 2013 Super pre?ivet dana?nji dan - sva s tamalo obele?ila njen 4.rd, ki ga ima danes. Maribor ostaja moje najljub?e mesto v SLO. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.