Alex Napisano 19. januar, 2014 Prijavi Napisano 19. januar, 2014 Klub napovedim,da bo danes pri nas na obali mo?no de?evalo in grmelo,je bilo lepo son?no vreme. Na balkonu mi je termometer kazal 18,4°C in je bilo idealno vreme za igrati ko?arko. Na?i vremenarji in to?no napovedovanje vremena press. Citiraj
Gelipter Napisano 19. januar, 2014 Prijavi Napisano 19. januar, 2014 Klub napovedim,da bo danes pri nas na obali mo?no de?evalo in grmelo,je bilo lepo son?no vreme. Na balkonu mi je termometer kazal 18,4°C in je bilo idealno vreme za igrati ko?arko.Na?i vremenarji in to?no napovedovanje vremena press. stari nemore? da verjame? lp Citiraj
Slivka Napisano 19. januar, 2014 Prijavi Napisano 19. januar, 2014 Za dra?it tiste v dolini: Tole je od danes zjutraj... V hribih se dela dan,v hribih ?ari,bratje, le ven na plan,na vrh planin. Hrib in dol naokol’ s cvetjem je oded, tukaj si brez skrbi, tukaj na? je svet. Ven pod nebo ?isto, jasno, tam se duh, telo krepi, ven, le ven v naravo krasno, tam obraz se nam zvedri. Na planine vrejo ?elje, na planini je veselje, tu se razjasni oko, gori u?iva se nebo. Citiraj
dpicul Napisano 19. januar, 2014 Prijavi Napisano 19. januar, 2014 Za dra?it tiste v dolini: Tole je od danes zjutraj... V hribih se dela dan,v hribih ?ari,bratje, le ven na plan,na vrh planin. Hrib in dol naokol’ s cvetjem je oded, tukaj si brez skrbi, tukaj na? je svet. Ven pod nebo ?isto, jasno, tam se duh, telo krepi, ven, le ven v naravo krasno, tam obraz se nam zvedri. Na planine vrejo ?elje, na planini je veselje, tu se razjasni oko, gori u?iva se nebo. Matajur, tud jaz ga vidim Citiraj
Slivka Napisano 20. januar, 2014 Prijavi Napisano 20. januar, 2014 Ja? Kaj ni megla po dolini? Vsaj od tu ga gledam kot oto?ek, ki ?trli ven iz morja megle... Citiraj
Z M A J Napisano 20. januar, 2014 Prijavi Napisano 20. januar, 2014 Kljub temu, da sem ?ez wikend prehlad uspe?no poja?al in mi je glavna pija?a ?aj, se ne bom preselil v Jamralnik. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Lava Napisano 21. januar, 2014 Prijavi Napisano 21. januar, 2014 Rojstni dan za zapomnit in to ne z veliko koli?ino pija?e Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
YavarYe X6V6 Napisano 21. januar, 2014 Prijavi Napisano 21. januar, 2014 Rojstni dan za zapomnit in to ne z veliko koli?ino pija?e A si ga fasala ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Lava Napisano 21. januar, 2014 Prijavi Napisano 21. januar, 2014 A si ga fasala ? Itak Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Stroker Napisano 22. januar, 2014 Prijavi Napisano 22. januar, 2014 Saj res, moram se pohvalit, da se je na?a Mazda dru?inica (o?e, brat, jaz) pove?ala za enega ?lana in sicer imamo od sobote ?e novo Mazdo 3. Torej imamo sedaj tri 3-jke (dve sta ?e I. gen), eno 5-ko in eno 6-ko. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
YavarYe X6V6 Napisano 22. januar, 2014 Prijavi Napisano 22. januar, 2014 Itak To mi deli. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 22. januar, 2014 Prijavi Napisano 22. januar, 2014 Itak Ali tokrat ni bilo ?ebule v solati ali pa se je "mo?no iskrilo"? Citiraj
dejanot Napisano 22. januar, 2014 Prijavi Napisano 22. januar, 2014 Cao Evo uceraj uspela ena lepa tura z bajkom, odpravil se v LJ in se se malo potepal po Ljubljani in na koncu narejenih 126KM v dobrih 7urah LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Lava Napisano 22. januar, 2014 Prijavi Napisano 22. januar, 2014 Ali tokrat ni bilo ?ebule v solati ali pa se je "mo?no iskrilo"? ?ebule res ne Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
mazdaman Napisano 22. januar, 2014 Prijavi Napisano 22. januar, 2014 Saj res, moram se pohvalit, da se je na?a Mazda dru?inica (o?e, brat, jaz) pove?ala za enega ?lana in sicer imamo od sobote ?e novo Mazdo 3. Torej imamo sedaj tri 3-jke (dve sta ?e I. gen), eno 5-ko in eno 6-ko. Kaj ?e bi ti poslikal te va?e lepotice Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 23. januar, 2014 Prijavi Napisano 23. januar, 2014 Podpisali novo pogodbo z novim ponudnikom ugodnosti za ?lane... Citiraj
jstdoma Napisano 24. januar, 2014 Prijavi Napisano 24. januar, 2014 Prebral knjigo Xedos 9 - 10 untold stories! Zdej sm ?e bolj v mojo Mazdo! ?e bi jih ?e delal grem prec ?e po eno novo Citiraj
Z M A J Napisano 25. januar, 2014 Prijavi Napisano 25. januar, 2014 Tole je pa FENOMENALNO, ?tirje med prvimi sedmimi!. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 25. januar, 2014 Prijavi Napisano 25. januar, 2014 Tole je pa FENOMENALNO, ?tirje med prvimi sedmimi!. tole dons je noro! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 25. januar, 2014 Prijavi Napisano 25. januar, 2014 Jo?t, vedet mora? ?e to, da je Pero s tem prevzel vodstvo v skupnem se?tevku, se pravi je trenutno vodilni na tem planetu! To smo ?e enkrat do?iveli Slovenci, ko je bil vodilni nek drug PP. Nepojmljivo kaj ne naredil Goran Janus z na?o ekipo v zadnjih nekaj letih. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 25. januar, 2014 Prijavi Napisano 25. januar, 2014 Ja sej to.mi?ica raztura zdele pa se tinca mi polepsa jutro Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 25. januar, 2014 Prijavi Napisano 25. januar, 2014 Mazejeva pa tut pometla dons Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 25. januar, 2014 Prijavi Napisano 25. januar, 2014 Slovenska super sobota. Jaz pa tudi odli?ne volje in grem malo proti Gorenjski na izlet, imejte fajn dan in wikend tudi ostali! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 26. januar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 26. januar, 2014 Odkar minimija hodta v vrtec, je ob 7h zve?er ti?ina,..nobenih protestov, vpitja, dretja, in ?e ?esa In to ne samo med tednom, tud za vikend ju dr?i tale pridnost,..no sam upam da jih ne hvalim prehitr Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
dpicul Napisano 27. januar, 2014 Prijavi Napisano 27. januar, 2014 Mi je uspelo zbrati 7 osebkov da sem jih v?eraj spravil na Sabotin, in to po severni strani, sej ni ni? huj?ega, 1 ur?ka vzpona. Na vrhu sp bili popla?ani z joto in klobaso Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.