jstdoma Napisano 25. februar, 2014 Prijavi Napisano 25. februar, 2014 Po?tar mi prnesu 7 paketov Iz Nem?ije, Anglije in Slovenije. Citiraj
dejanot Napisano 25. februar, 2014 Prijavi Napisano 25. februar, 2014 Cao No moj Audi danes obrnil lepo stevilko na stevcu heh LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Dejan Pavlovic Napisano 25. februar, 2014 Prijavi Napisano 25. februar, 2014 Treba extra pohvalit enega mladega Mazda?a, ki je zelo uspel v poslovnem svetu, a to verjetno ?e veste; http://www.moskisvet.com/clanek/kofein/spo...i-milijone.html to je ta z rxko ane? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Z M A J Napisano 25. februar, 2014 Prijavi Napisano 25. februar, 2014 DA. Jaz pa sem vesel, da je ManUtd izgubu zdele tekmo in to mu?kih 2:0. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 26. februar, 2014 Prijavi Napisano 26. februar, 2014 Vo?nja brez strehe je ?e vedno zelo pomirjajo?a Samo ljudje si mislijo ''koja budala sredi zime...'' Citiraj
Z M A J Napisano 26. februar, 2014 Prijavi Napisano 26. februar, 2014 Real Madrid zmagal 6:1 v Gelsenkirchnu in je dejansko ?e med najbolj?ih 8 v ligi prvakov. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 1. marec, 2014 Prijavi Napisano 1. marec, 2014 bil ?e ob 6h zutri pri frizeraj Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 1. marec, 2014 Prijavi Napisano 1. marec, 2014 bil ?e ob 6h zutri pri frizeraj A se zenis danes? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 1. marec, 2014 Prijavi Napisano 1. marec, 2014 A se zenis danes? nikol nve? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 1. marec, 2014 Prijavi Napisano 1. marec, 2014 Nov mesec ... nov list na koledarju ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
KAALman Napisano 1. marec, 2014 Prijavi Napisano 1. marec, 2014 obrnil Mazda koledar, opral Mazdo, dobila je tudi sesanje, opral POLOvi?ko, ki je prav tako dobila sesanje, ter opral mah s soh za trto... prelep dan aja, pa po?rl ene 5 ali 6 doma?ih krofov... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 1. marec, 2014 Prijavi Napisano 1. marec, 2014 Na letnih pa pri?timal motor, pa se je ?al uscalo, upam na jutri Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 1. marec, 2014 Prijavi Napisano 1. marec, 2014 Na letnih pa pri?timal motor, pa se je ?al uscalo, upam na jutri ne verjamem, da bo jutri kaj... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 1. marec, 2014 Prijavi Napisano 1. marec, 2014 ne verjamem, da bo jutri kaj... treba bit optimist, kaka luknja bo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 1. marec, 2014 Prijavi Napisano 1. marec, 2014 treba bit optimist, kaka luknja bo Sam lukne ti hodjo poglavi. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
KAALman Napisano 1. marec, 2014 Prijavi Napisano 1. marec, 2014 Sam lukne ti hodjo poglavi. luknje so v de?ju vsaj mokre Citiraj LP KAALman
jotko Napisano 1. marec, 2014 Prijavi Napisano 1. marec, 2014 resni?no me dr?alo da bi za?el vle?i vso kablovje od ozvo?enja iz avta. Citiraj
jures Napisano 1. marec, 2014 Prijavi Napisano 1. marec, 2014 resni?no me dr?alo da bi za?el vle?i vso kablovje od ozvo?enja iz avta. Ne ?tekam kaj vaju zadr?uje? Ko sem od icemana radio ki je za bose dal v mazdo, ki nima boseja sem videl da na zvo?nike da direktno low input, tega da? na input fr?terkerja in to je to. Poi??e? ?e remote 12V in gas.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 2. marec, 2014 Prijavi Napisano 2. marec, 2014 luknje so v de?ju vsaj mokre Bila je luknja celo soncna deloma. 50km ga mal pretegnu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 2. marec, 2014 Prijavi Napisano 2. marec, 2014 Prijetno pre?iveta nedelja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Lava Napisano 3. marec, 2014 Prijavi Napisano 3. marec, 2014 Uspel pogledat cele oskarje (z izjemo zapiranja o?i med komentiranjem na?ih) sicer bi lah u jamralnik napisala, da sm spala sam 2 uri, sam je bila to itak moja odlo?itev, dr?im se pa kr dobr na ?ihtu zaenkrat Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 3. marec, 2014 Prijavi Napisano 3. marec, 2014 Fajn je bilo dans v Snoviku! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 5. marec, 2014 Prijavi Napisano 5. marec, 2014 Hvalim se hvalim Mam nov ra?unalnik Okej sej vem vedn sm bil proti obgri?eni japki Ampak zdej jo pa mam Dejansko ko sem zadevo par dni imel v uporabi sem ?el po parih trgovinah, na?el najbolj ugodno in kupil pa 12 obrokov pa ?e 3 leta garancije zraven... Je vreden denarja? DEFINITIVNO Zagon? manj?i ali enak 1 sekundi, uga?anje... hmm.. kok hiter zna? ekran zapret dol Odpiranje programov? spet manj?e ali enako 1s Sem pa vzel MacBook AIR z i5 procesorjem, 4gb 1600mhz ram, 128GB ssd disk in 13" ekranom. Greje se ni?, tih kot telefon, zvo?niki definirani in zelo glasni , osvetlitev tipkovnice, samodejna prilagoditev svetlobe ekrana in osevetlitve tipkovnice,... in ?e in ?e... najbolj?e pa e baterija... od 6.oo do 16.oo je delal skos... Predvajala se je glasba, internet ter email. Ostalo ?e 41% baterije, zve?er sem pogledal ?e escape plan film cca 2h in episodo forenzikov cca 45min in mi ostalo pe 18% KAPA DOL! Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 5. marec, 2014 Prijavi Napisano 5. marec, 2014 Zagon iz nule ni nikol 1 sekunda pa da se na glavo postavi? - ?e ima? pa v sleepu se pa tud vsak PC z SSD-jem zbudi v sekundi ali dveh. Citiraj
canyon Napisano 6. marec, 2014 Prijavi Napisano 6. marec, 2014 mene ni prepri?u ko mi ga je kolegica posodila za neki ?asa ... znajdu se nism n? na njem, mal hitreje se je res use skup odperal, ko sm isku programe sm se spet po glavi tovku, najbolj me je pa ?okiral ko se zadeva ni ve? hotla odzivat tko kokr bi jest hotu, programov ni brisal dolo?enih oknov ni hotlo zapirat in ?e in ?e ... uglavnm sm na koncu reku ne hvala in ?e zmeraj ostajam zadovoljni uporabnik windows sistemov Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.