YavarYe X6V6 Napisano 24. marec, 2014 Prijavi Napisano 24. marec, 2014 po ve? kot letu uporabil funkcijo"Ozna?i vse objave kot prebrane". Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 24. marec, 2014 Prijavi Napisano 24. marec, 2014 Pre?ivel prvi dan na novem delovnem mestu. Citiraj
Baby Viper Napisano 24. marec, 2014 Prijavi Napisano 24. marec, 2014 Smo malo nazdravili, ne pa preve?, da ne bo pomote in Sej se vid, da so fla?e ?e skor polne Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Dejan Pavlovic Napisano 24. marec, 2014 Prijavi Napisano 24. marec, 2014 po ve? kot letu uporabil funkcijo"Ozna?i vse objave kot prebrane". oh.. js to skos uporablam:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Slivka Napisano 25. marec, 2014 Prijavi Napisano 25. marec, 2014 Priprave na 4. MPL krasno potekajo. Citiraj
Z M A J Napisano 25. marec, 2014 Prijavi Napisano 25. marec, 2014 Ko ti nekdo bistveno pomembnej?i in vplivnej?i od tebe, posku?a vsilit svojo logiko in na?in razmi?ljanja, pa se mu le nasmiha? in v prijaznem tonu lepo dalje vztraja? na svojem, NEPRECENLJIVO. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 25. marec, 2014 Prijavi Napisano 25. marec, 2014 V Kranju ja, pove?ini so zlo prjazni in je vse ok.Se ?e psihi?no prpravlam na to, da bo treba po?as kej za naprej gledat..je blo sicer v hecu re?en, da baba vzame kanar?ka, tamau viperja, js bom pa pe? ostal Drugace tudi preverjeno 2x. Najboljsa varuska, igraca in predvsem zivljenski prijatelj. Otrok je vedno cist , varovan, vesel in pokrit z oddejo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 25. marec, 2014 Prijavi Napisano 25. marec, 2014 Nov sluzben avto s plinom Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 25. marec, 2014 Prijavi Napisano 25. marec, 2014 Nov sluzben avto s plinom kon?no neki, da ne smrdi po nafti! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 26. marec, 2014 Prijavi Napisano 26. marec, 2014 Zmazal 10ko za ?alo. Nov sluzben avto s plinom ?e ej motor velik, ni treba ?e velike slike !!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 26. marec, 2014 Prijavi Napisano 26. marec, 2014 Nov sluzben avto s plinom ne vrjamem da je to slu?ben avto? no morda je od direktorja da bi se pa ti vozil okoli pa ...ne vem ne vem Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 27. marec, 2014 Prijavi Napisano 27. marec, 2014 ne vrjamem da je to slu?ben avto? no morda je od direktorja da bi se pa ti vozil okoli pa ...ne vem ne vem Je je namesto espace renoja... preracunano enako denarja gre ker je plin... je pa A8 2003 quattro 1800kg tezka krava Citiraj If in doubt, flat out...
Z M A J Napisano 27. marec, 2014 Prijavi Napisano 27. marec, 2014 Pele oz. dr. Pelko se mi je dans pohvalu, da po novem zna on osebno obnavljati zavorne cilindr?ke, ki jih je prej vozil k nekomu na Vi?. S tem pa se bo tudi cena za vas prepolovila, kar je odli?na novica. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 27. marec, 2014 Prijavi Napisano 27. marec, 2014 Pele oz. dr. Pelko se mi je dans pohvalu, da po novem zna on osebno obnavljati zavorne cilindr?ke, ki jih je prej vozil k nekomu na Vi?. S tem pa se bo tudi cena za vas prepolovila, kar je odli?na novica. Zakaj ni prej povedu, do sm ze tut sam veckrat prakticiru Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 27. marec, 2014 Prijavi Napisano 27. marec, 2014 Pele oz. dr. Pelko se mi je dans pohvalu, da po novem zna on osebno obnavljati zavorne cilindr?ke, ki jih je prej vozil k nekomu na Vi?. S tem pa se bo tudi cena za vas prepolovila, kar je odli?na novica. Res topla voda, tega ne delam ?e 15 let. Sej vem old skul. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
g.Wankel Napisano 28. marec, 2014 Prijavi Napisano 28. marec, 2014 preracunano enako denarja gre Za registracijo in cestnino tut? Citiraj
Z M A J Napisano 28. marec, 2014 Prijavi Napisano 28. marec, 2014 ?mego mi ja naredu osebni FB profil in osnutek FB strani za podjetje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 ?mego mi ja naredu osebni FB profil in osnutek FB strani za podjetje. zmaj super po?asi naprej pa bo lp ale? Citiraj
jures Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 Naredu v google en das epic trip, ki sem ga dal v diy in caka na odobritev. Azurna Route de napoleon Verdunski kanjon Provansa Route des grandes alpes Bonnet 2880 St. Tropez Cinque terre Toskana Cesenetico Ce se bo dalo gremo ta trip s familijo letos poleti al pa vsaj mi2 z mopedom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 opral dva avta, pojedel kosilo, pokosil travo (letos prvic), popravil ograjo, naredil giro z motorjem, pojedel ve?erjo, zdaj pa grem v trgovino, potem pa spat ko bi le celo leto bilo tako vreme kot danes ali pa lep?e! Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 Sankanje danes na Sori?ki planini lepo uspelo, obe sopotnici navdu?eni. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 Bratrancu pomagu nacepit in pospravit drva Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 30. marec, 2014 Prijavi Napisano 30. marec, 2014 Pa kon?no se je spet Hamilton prebudu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 30. marec, 2014 Prijavi Napisano 30. marec, 2014 Dons smo bli pridni, najprej lavfat par kilometrov, pa gasa na Gora Oljko evo dokaz Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dpicul Napisano 30. marec, 2014 Prijavi Napisano 30. marec, 2014 Jaz pa spet zgodaj zjutraj Sabotin, popoldne pa motokros trening Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.