Symon Napisano 30. marec, 2014 Prijavi Napisano 30. marec, 2014 ?e v?eraj imel predpriprave in opral Hondo, danes jo dvignil, po?trihal bobne, ?eljusti in diske, namontiral letne gume, opral zimske in jih spravil, ?el en krog in se ?udil kaka razlika je, potem ?el na motor, v Ljubljani sre?al nekoga z istim motorjem in Athena big bore kitom, ?el en krog z unim in bil navdu?en kako se 40ccm lahko pozna, potem ?el ?e en krog, za konec pa se najdedel v Subwayu. Kot bi rekel tale spodaj: Citiraj
Z M A J Napisano 30. marec, 2014 Prijavi Napisano 30. marec, 2014 Pojedel odli?en kebab na Polzeli. Mojster Baki ve kaj je to pravi kebab in pa tud koli?insko se naje? k ?tirje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 30. marec, 2014 Prijavi Napisano 30. marec, 2014 Pojedel odli?en kebab na Polzeli. Mojster Baki ve kaj je to pravi kebab in pa tud koli?insko se naje? k ?tirje. pa nej ?e kdo re?e, da smo Savinj?ani ?krtuhu no, vsaj taspodnji nismo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 30. marec, 2014 Prijavi Napisano 30. marec, 2014 A taspodnji v smislu, da je ta gospod iz Makedonije, ?e se ne motim? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 30. marec, 2014 Prijavi Napisano 30. marec, 2014 A taspodnji v smislu, da je ta gospod iz Makedonije, ?e se ne motim? jah dobr, se je pa nalezu Savinjskih lastnosti Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 ?e 2 uri SAM na ?ihtu. Sem v najbolj?i dru?bi. Muzika pa seka (po serpentin?kovo) kukr da. To ni samo prvi april to je ?UDE? ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 ?e 2 uri SAM na ?ihtu.Sem v najbolj?i dru?bi. Muzika pa seka (po serpentin?kovo) kukr da. To ni samo prvi april to je ?UDE? ! eni pa ustat ob taki uri -.- Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jstdoma Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 Poraba zadnje ?ase dost majhna za legendarno Mazdino "ma?ino"! Citiraj
Z M A J Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 Zdele grem pa kupit enga konkretnega stroja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 Poraba zadnje ?ase dost majhna za legendarno Mazdino "ma?ino"! huh, si podrl moj rekord, ki je bil 9,3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jstdoma Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 huh, si podrl moj rekord, ki je bil 9,3 To ni ?e n? - poglej moje najmanj?e porabe Najmanj?a je bila na poti v ?panijo - 120km/h in tempomat Citiraj
Deeyan Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 To ni ?e n? - poglej moje najmanj?e porabe Najmanj?a je bila na poti v ?panijo - 120km/h in tempomat pa to je noro a misli?, da tempomat kej pripomore k nizji porabi? eni pravjo lih kontra, da je vecja... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 In s tako porabo se hvalite? Jaz bi to prej vtaknil pod jamralnik... Citiraj
jstdoma Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 In s tako porabo se hvalite? Jaz bi to prej vtaknil pod jamralnik... Sej ?akam da YavarYe menja avto - bom njegovo MPS-ko vzel Kak liter ima ve?jo porabo Citiraj
Slivka Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 Vzame? mojo BTjko? Gotovo ima ?e kak liter ve?jo porabo od MPSke. In dodobra je preverjeno, kaj vse zmore... Citiraj
dpicul Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 Vzame? mojo BTjko? Gotovo ima ?e kak liter ve?jo porabo od MPSke. In dodobra je preverjeno, kaj vse zmore... To je kot da bi rekel da pije kot moj traktor ko orjem na njivi Citiraj
Z M A J Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 Danes kon?no kupil dostojnega naslednika svoje 6-ke. Pa NI Mazda. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 2. april, 2014 Prijavi Napisano 2. april, 2014 In s tako porabo se hvalite? Jaz bi to prej vtaknil pod jamralnik... zakaj jamralmik? To je recej nizka poraba za 2.5 V6 motor Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 2. april, 2014 Prijavi Napisano 2. april, 2014 Danes kon?no kupil dostojnega naslednika svoje 6-ke. Pa NI Mazda. Laguna? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 2. april, 2014 Prijavi Napisano 2. april, 2014 Laguna? Ja Laguna 1.4.2014 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 2. april, 2014 Prijavi Napisano 2. april, 2014 Citroen Saxo sem kupil, pa dejansko na datum 1.april. Sem pa v?eri ugotovil, da imamo v ?ivljenju prijatle in PIRjatle, eni so pa oboje hkrati. V zvezi z v?eri?njim popotovanjem po dr?avci se moram ?e posebej zahvalt Viperju in ?megu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 2. april, 2014 Prijavi Napisano 2. april, 2014 zmaj super treba si pomagat med sabo pa sre?no za avto lp ale? Citiraj
Deeyan Napisano 2. april, 2014 Prijavi Napisano 2. april, 2014 Citroen Saxo sem kupil, pa dejansko na datum 1.april. V zvezi z v?eri?njim popotovanjem po dr?avci se moram ?e posebej zahvalt Viperju in ?megu. Ni blo nobene panike Upam, da ?e dela ?verca da nebom res ke?esa kriv Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 2. april, 2014 Prijavi Napisano 2. april, 2014 Glavn da je uspel dobit in bo biznis kmal v pogonu Prve stranke baje ?e ?akajo Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 2. april, 2014 Prijavi Napisano 2. april, 2014 Hehe, upam da bo, ker danes sem oddal vse potrebne papirje in jutri ?e dobim vro?eno odlo?bo oz. sklep o ustanovitvi podjetja. Edit: tole v?eraj (navedeno v Razpizdniku) sem izjemno pozitivno prenesel in bil kmalu dobre volje (pred tem pa si "silom prilike" ogledal grad Rajhenburg in cerkev v bli?ini), pa zadovoljen sem s kupljenim avtom (ko se pokvari ga pa dostavim k ?megici na GRATIS popravilo, hohoho). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.