Z M A J Napisano 23. april, 2014 Prijavi Napisano 23. april, 2014 Dana?nja zmaga v Ligi prvakov je pripadla Madrid?anom. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 Videl nove tabularje za sakerja, dostavil popravljeno feltno, NAJDU ventil(bil je pri li?arju), pa so me ?vabi s5 na?opal in NE BOM DOBIL qur?evih matc do naslednga tedna, ker se jim 10 dni ni dvignil in pa? ?eki NISO poslal, pizda in pol se ?lovk vpra?a, pa za kerga klinca js TAKOJ po naro?ilu pla?am. Pa superduper ?vabi nek zgled, mar? u 4 pm. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jstdoma Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 Videl nove tabularje za sakerja, dostavil popravljeno feltno, NAJDU ventil(bil je pri li?arju), pa so me ?vabi s5 na?opal in NE BOM DOBIL qur?evih matc do naslednga tedna, ker se jim 10 dni ni dvignil in pa? đeki NISO poslal, pizda in pol se ?lovk vpra?a, pa za kerga klinca js TAKOJ po naro?ilu pla?am.Pa superduper ?vabi nek zgled, mar? u 4 pm. Samo prve pol vrstice je za "pohvalite se", ostalo mora? prekopirat v "jamralnik" Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 Ma kurc, zadnje par mesecev, me skozi spremlja sranje na 1 dobro stvar, ponavadi sledita vsaj 2 slabi, ?e pa mam 1 slabo stvar, pa zraven takoj padeta 1 ali 2 slabi, skratka zadovoljen kot pes. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 In kaj manjka kak?nemu psu? Izle?ava cele dneve, redno dobi hrano, redno gre na sprehod, briga ga za gospodarsko krizo, briga ga za tro?arine in DDV, briga ga za vse... Izle?ava cele dneve, v?asih malo zalaja, ?re in serje... In kaj mu manjka? Citiraj
Allyssa Napisano 24. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 24. april, 2014 In kaj manjka kak?nemu psu? Izle?ava cele dneve, redno dobi hrano, redno gre na sprehod, briga ga za gospodarsko krizo, briga ga za tro?arine in DDV, briga ga za vse... Izle?ava cele dneve, v?asih malo zalaja, ?re in serje... In kaj mu manjka? Ja ?e ima sre?o in je pri dobrih lastnikih. ... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Deeyan Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 In kaj manjka kak?nemu psu? Izle?ava cele dneve, redno dobi hrano, redno gre na sprehod, briga ga za gospodarsko krizo, briga ga za tro?arine in DDV, briga ga za vse... Izle?ava cele dneve, v?asih malo zalaja, ?re in serje... In kaj mu manjka? cca. 10 - 15 let ?ivljenske dobe Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 Danes ni bilo ni? za peljat nikamor, pa sem pelju premontirat gume na fotrovem avtu, da ne pridem iz forme. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 Totalno moram pohvalit oba na?a najbolj priznana mojstra za Mazde; Marijana Majesa in Simona Pelka, ki se oba trudita ugotoviti kaj naj bi bil vzrok ob?asnim te?avam pri mojem prestavljanju. Ko bo treba komu priporo?it mojstra za na?o najljub?o znamko, o?itno ne bom ravno v kak?ni dilemi, ker sta OBA super. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 Vikend sem de?urni, kar pomeni, da za?nem v soboto ob 6:15 in kon?am v nedeljo ob 21:30. No, to sicer ni za hvalit se, sem pa vesel, ker bo itak cel vikend de?. ?e imam ?e uni?en vikend, naj bo vsaj uni?en en tak, ki ga ni ?koda v slu?bi pre?iveti. Ko bom pa vikend prost, bo pa lepo vreme. No, vsaj upam... Citiraj
Z M A J Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Mojster Majes na BTC Mazda servisu je res ma?ek, brez da se je zapeljal z avtom, je vedel kje ti?i moja "menjalni?ka" te?ava. Vedno se bom trudil pohvaliti tistega, ki si to res zaslu?i in (ne spet pretirano) skritizirati tistega, ki zaslu?i grajo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Dans se pa obeta polomija Bayerna na njihovem doma?em terenu, kok sem vesel. EDIT: No dana?njih 0:4 in skupaj kar 5 golov razlike, je pa vseeno malo prehuda. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 1. maj, 2014 Prijavi Napisano 1. maj, 2014 Nov mesec... in nova slika na koledarju... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Sishi Napisano 1. maj, 2014 Prijavi Napisano 1. maj, 2014 Prije jutra ribari se bude, more zna njih, more zna te ljude prije jutra u zoru s galebima na moru na po?tama jastoge i ribe ?ekaju... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
KAALman Napisano 4. maj, 2014 Prijavi Napisano 4. maj, 2014 napisal prvi post v novem forumu... in to ne v tej temi... Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 5. maj, 2014 Prijavi Napisano 5. maj, 2014 Moram pohvalit Lumpija za v?eraj organizirano odli?no pojedino, no brez fotra Cerarja vseeno ne bi bilo ni?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 5. maj, 2014 Prijavi Napisano 5. maj, 2014 Moram pohvalit Lumpija za v?eraj organizirano odli?no pojedino, no brez fotra Cerarja vseeno ne bi bilo ni?. se pridru?ujem pohvalam 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
schurda Napisano 5. maj, 2014 Prijavi Napisano 5. maj, 2014 Jst sm pa danes prvi? vstal brez te?av ob 5.30 in pr?u prvi na prkirni plac. Ne morem verjet, da je mo?no. Deeyan, a se staram ali mlaj?am, da imam ve? energije? 1 Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Deeyan Napisano 5. maj, 2014 Prijavi Napisano 5. maj, 2014 Ves kok pravjo? Bolj star bolj nor Sent from my RM-825_eu_croatia_437 using Tapatalk Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dpicul Napisano 5. maj, 2014 Prijavi Napisano 5. maj, 2014 uspe?no prestal fantov??ino in vse dogodiv??ine, katere ji pripadajo Drugi teden pa gre za res... 1 Citiraj
mazdaman Napisano 6. maj, 2014 Prijavi Napisano 6. maj, 2014 uspe?no prestal fantov??ino in vse dogodiv??ine, katere ji pripadajo Drugi teden pa gre za res... O?enjen ?ovjek, propao ?ovjek. Ampak zakaj bi tebi bilo lep?e kot je nam? Se bo? ?e navadil. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 8. maj, 2014 Prijavi Napisano 8. maj, 2014 V?eraj dobil iz tiskarne prvih 1000 izvodov letaka (fotke so slab?e, letak dobro natisnjen). Tisk mi je sponzoriral dr. za Mazde; Simon Pelko ?e bo kdo ?elel dobiti kak?en letak ali jih par razdeliti med svoje znance in prijatelje, mu bom hvale?en, lahko jih dobite ?e v soboto. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 8. maj, 2014 Prijavi Napisano 8. maj, 2014 Danes uspe?no izpeljal prvo cenitev vozila na ZT d.d. (stranka me je pooblastila, jaz pa peljal na cenitev in se malo pogajal s cenilcem, v prid stranke in priznanih stro?kov), zadeva v CELOTI uspela in priznano vse kar smo si ?eleli, ?e posebej velja izpostavit, da je bila stranka po?tena in so po?kodbe na vozilu dejansko nastale na parkiri??u. Skratka, sem vam na voljo tudi za tak?ne zadeve in veste kje me najdete, z veseljem pomagam (prevzamem na lokaciji, opravim zadevo in dostavim nazaj na ?eleno lokacijo). TO JE TO! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 9. maj, 2014 Prijavi Napisano 9. maj, 2014 Danes uspe?no izpeljal prvo cenitev vozila na ZT d.d. (stranka me je pooblastila, jaz pa peljal na cenitev in se malo pogajal s cenilcem, v prid stranke in priznanih stro?kov), zadeva v CELOTI uspela in priznano vse kar smo si ?eleli, ?e posebej velja izpostavit, da je bila stranka po?tena in so po?kodbe na vozilu dejansko nastale na parkiri??u. Skratka, sem vam na voljo tudi za tak?ne zadeve in veste kje me najdete, z veseljem pomagam (prevzamem na lokaciji, opravim zadevo in dostavim nazaj na ?eleno lokacijo). TO JE TO! Samo da ne postane A je to! (Pat in Mat risanka...) Citiraj
Z M A J Napisano 9. maj, 2014 Prijavi Napisano 9. maj, 2014 Nisem vseveden, tako da te?ko re?em kaj bo ?e v prihodnosti, se bom pa vsekakor trudil da bodo rezultati pozitivni in stranke vesele. Danes pa pre?ivel fantasti?en popoldan v Mozirskem ga"Y"u. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.