ReDevil Napisano 10. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 10. november, 2007 To je morala maestro, se sli?va ob 9.00 da podrobn plan nardiva, pol te pa itak Nejc nekje u LJ prestre?e in grete skupi prot Kranju, kjer je blizu izhodi??e pohoda! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 11. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. november, 2007 Evo kaj delam jaz v ?oli RX-8 Shelby GT-500 Eleanor Pa kr neki nek ognjen (p)ti? Prestavil sem na markovo pobudo Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 11. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. november, 2007 Tist ko ma cajt lahka tole nardi majo ve? verzij dinozavrov, pti?ov,... gre se pa da se ?pila? arheologa dobi? kocko velko tako ko za zidat, kladivce pa ?opi? Jz sm Tiranosaurus REX-a vzel. Dobi se se mi zdi v DZS-ju za 19.90?. Dajo ti ?e vse podatke o rexu, kviz za prijatelje, njegovo zgodovino, kje je ?ivel,... Skratka se spla?a ?e ne za sebe pa za darilo. Meni je vzelo kar nekaj ur da sem izkopal vseh 15 delov, kljub uporabi faznfriferja (mal goljufanja ne ?kodi ) Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 11. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 11. november, 2007 Sm proukr odpru temo, nasprotno doti?ni! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bbilder Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 ?ez vikend sm peku kukse ratal so vseh velikosti oblik in okusov in so zlo mo?ni Vseh skupej je pa ratal 1 ta veliko merkatorjevo vre?ko in pol Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 Kukije si pekel??? A to tak?ne kot Jehovci v?eraj v "A si ti tut not padu"? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bbilder Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 So bli pe?eni ?e v sobotu, notpadu pa itak ne gledam tk da to so posebni kukiji, z misti?no mo?jo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 No to?no tak?ni kot v oddaji. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 jz se pa lahka pohvalm da sm referat za ZGO dobil nazaj 5 Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 Jaz pa se bom pohvalil ,da se mi ne da hvalit Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 Jst bi pa pohvalu uklopkota, ker se mu ne da hvalit Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 Jst bi pa pohvalu uklopkota, ker se mu ne da hvalit Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 12. november, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 matr je bil fajn vikend,..?eprou se je zaklu?u z glavobolom (ja tamau je bil na obisku,..moj "najljub?i" (pustmo detjle da je edini ) ne?ak) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 Lah se pohvalim da sem lihkar zmazal bueno white in twix topix Sam ?e enga horsa zma?em in grem lahko mirno spat Trenutno pa pijem Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 ?e mal pa se bo loh rekl, da si tut 2000 objav oddav in smo jih drugi prebavl! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 pazi bo? pijan od CO2 he he Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 Sam res, ?e ?utm efekt CO2-ja Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 nekje sm videl reklamo za pivo kjer je namesto co2 Helij!! Nekje na nem?kem programu........................to bom pa ?e jaz probal ?eprav ne maram piva! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 ?e mal pa se bo loh rekl, da si tut 2000 objav oddav in smo jih drugi prebavl! ?e 5 mi jih manka Se pa lah pohvalm da bom hmau meu 2000 objav Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 Evo tole je zdej forum, kokr mora bit, ?iv in zdrav pa d se skoz neki dogaja! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 Par tapravih se najde pa je dan prec lep?i Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bbilder Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 Kon?no sm se spet lotu spravlat moje telo v altetsko formo z vsakdanjo intenzivno vadbo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 12. november, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 Kon?no sm se spet lotu spravlat moje telo v altetsko formo z vsakdanjo intenzivno vadbo dej ?e men po?l mal motivacije Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bbilder Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 Evo tko sm si jest naredu motivacijo. Na prvi sliki sm bi res bucko, na drugih dveh sm pa shuj?an. In pol si re?em, tak pa no?em bit nkol ve? in mam pa? to sliko za motivacijo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 12. november, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 mah,..mene vreme heca,..orbi mi je dolgcajt totaln,..za laufat mi pa zdj sploh ni,...k?na skupinska vadba pa sploh ni zame,...prou pogre?am poletje k je ?e ob 5h zjutri dost svetlo pa toplo za laufat Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.