g.Wankel Napisano 13. junij, 2014 Prijavi Napisano 13. junij, 2014 Kon?no spet legalno na cesti Citiraj
Symon Napisano 13. junij, 2014 Prijavi Napisano 13. junij, 2014 Lu?tna barva. Kako je pa zadnja klop dosegljiva, ko ima samo troja vrata? Najbr? je kar malo nerodno otroke pripenjat v sede?ke. ?eprav je pa ena skrb manj: med vo?njo ti gotovo ne bodo odprli zadnjih vrat...Za Clia ne vem, je pa prijatelj imel Twinga RS in je ful pohvalil dostop zadaj. Sprednji sede? podere?, se skloni? k otroku in ga zapenja? od spredaj ne, da od strani i??e? pas na drugi strani. Imata pa oba isofix, to pa itak. Citiraj
Z M A J Napisano 14. junij, 2014 Prijavi Napisano 14. junij, 2014 Dans se nam je kot ?lan MK pridru?il izjemno energi?en in posre?en poba (na forumu; Fizda), ki bo tudi aktivno sodeloval pri na?em avtoshowu v Kamni?ki Bistrici. Vsa ?ast taki mladini! P.S. Ajvar bo sicer rekel, pa dejte ?e zamenjat tole Makedonsko zastavo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 16. junij, 2014 Prijavi Napisano 16. junij, 2014 Uspe?no pla?al prispevke za s.p. preko e-banke in sem ?ist navdu?en, ker nisem ravno ljubitelj elektronskih zadev in je tole ?e kar lep podvig zame. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boškobuha Napisano 17. junij, 2014 Prijavi Napisano 17. junij, 2014 Prasi?ke https://app.box.com/s/cf5j9ukkr89md3nd470y https://app.box.com/s/1re86vqpju09tvr1nz1n 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 20. junij, 2014 Prijavi Napisano 20. junij, 2014 V?eraj v ?IVO videl in do?ivel koncert 2 Cellos, tipa sta res odfukana do daske, sam sta pa tud velika ?eka, sta zamudila samo 3/4 ure, in za?ela igrat slabo uro kasneje kot bi mogla.Ampak ?e vedno TALE komad , se je narodu ?ist strgal. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 20. junij, 2014 Prijavi Napisano 20. junij, 2014 Z Mazdinim popustom naredil tehni?ni na prikolici. Mazdin popust uveljavil na Volkswagnovem A.B.C. avto-centru v Kromberku... Mazda klub je pa? Mazda klub... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 20. junij, 2014 Prijavi Napisano 20. junij, 2014 Dans pelju enga Focusa na LPG vgradnjo k Sigas-u, sploh ne rabite vpra?at, ?e je lastnik zadovoljen. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 22. junij, 2014 Prijavi Napisano 22. junij, 2014 Prvi teden s Cliom RS, trije tanki bencina, ena kazen (prva po ?estih letih, in to v Avstriji na poti na F1 na Red Bull Ring) pa ?e gara?o sem posodobil. Zdajle pa tole na sporedu:https://www.youtube.com/watch?v=pMIDFQxFKJw Citiraj
KAALman Napisano 22. junij, 2014 Prijavi Napisano 22. junij, 2014 340 km po ovinkih aja... to spada pod motociklizem... ok, bom ?e tam napisal Citiraj LP KAALman
jotko Napisano 22. junij, 2014 Prijavi Napisano 22. junij, 2014 Prasi?ke https://app.box.com/s/cf5j9ukkr89md3nd470y https://app.box.com/s/1re86vqpju09tvr1nz1nte mazdi sem pa ?e nekje videl... Citiraj
Z M A J Napisano 22. junij, 2014 Prijavi Napisano 22. junij, 2014 Pre?ivel fantasti?en wikend! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 24. junij, 2014 Prijavi Napisano 24. junij, 2014 Na Mazdin popust preobul Adrio... Citiraj
Još šta Napisano 24. junij, 2014 Prijavi Napisano 24. junij, 2014 Pohvalim se! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boškobuha Napisano 25. junij, 2014 Prijavi Napisano 25. junij, 2014 te mazdi sem pa ?e nekje videl... Aja? To pamoram zvedet kje Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. junij, 2014 Prijavi Napisano 26. junij, 2014 Se moram pohvalit. Danes dobil izvide, za revmo, jetra, ??itnico in VSE NEGATIVNO!Kri bolj?a ne more biti, VSE v toleranci. Samo VNETJE sinusov na fertik, da mi kr gnoj te?e iz nosa, ni fajn, vseen vsaj vem kaj mi je. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gelipter Napisano 26. junij, 2014 Prijavi Napisano 26. junij, 2014 Se moram pohvalit. Danes dobil izvide, za revmo, jetra, ??itnico in VSE NEGATIVNO!Kri bolj?a ne more biti, VSE v toleranci. Samo VNETJE sinusov na fertik, da mi kr gnoj te?e iz nosa, ni fajn, vseen vsaj vem kaj mi je.stari to z izvidi pa je ok..super. sam to vnetje sinusov..pomaga morski zrak in morska voda... bo treba kaj na obalo malo pogledat lp ale? Citiraj
Deeyan Napisano 26. junij, 2014 Prijavi Napisano 26. junij, 2014 Dons sm dobu se 2 mazde s kitajske Sent from my RM-825_eu_croatia_437 using Tapatalk 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Dejan Pavlovic Napisano 27. junij, 2014 Prijavi Napisano 27. junij, 2014 Evo v sredo pa bil v kino ?i?ka na koncertu tehle klincov:)https://www.youtube.com/watch?v=89NjEeHku8o res en on dbest koncertov (za moj okus) zadne ?ase.. ka?na energija.. top shit.. dam sm pr?u mokr k cuck:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
mazdaman Napisano 27. junij, 2014 Prijavi Napisano 27. junij, 2014 Se moram pohvalit. Danes dobil izvide, za revmo, jetra, ??itnico in VSE NEGATIVNO!Kri bolj?a ne more biti, VSE v toleranci. Samo VNETJE sinusov na fertik, da mi kr gnoj te?e iz nosa, ni fajn, vseen vsaj vem kaj mi je.Pa to je super, zgleda bo? moral Lampo malo prej na morje odvle?ti. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Još šta Napisano 27. junij, 2014 Prijavi Napisano 27. junij, 2014 Odlocil se za upgrade na moja mazdi 2 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
bizgec Napisano 27. junij, 2014 Prijavi Napisano 27. junij, 2014 zrihtu desno xenonko, levo pa jutri Citiraj
tawko Napisano 27. junij, 2014 Prijavi Napisano 27. junij, 2014 koristu kluksko kartico hahah 2 Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
Z M A J Napisano 27. junij, 2014 Prijavi Napisano 27. junij, 2014 Dans spet testiral kebab mojstra s Polzele. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 28. junij, 2014 Prijavi Napisano 28. junij, 2014 Pono?i postal stric. 5 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.