Gelipter Napisano 24. julij, 2014 Prijavi Napisano 24. julij, 2014 Smo se Mazda?i dans malo s Teslo zapeljali po Kranju in okolici. Zahvala na?emu kolegu Damjanu za vo?njo. Stari jaz bi tudi to probal voziti...pa drugi? LP Ale? Citiraj
Jest Napisano 24. julij, 2014 Prijavi Napisano 24. julij, 2014 ... razn ?e bi not vgradil kak navadn motor! A dizla? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 24. julij, 2014 Prijavi Napisano 24. julij, 2014 A dizla? Kr obicn oto motor Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 24. julij, 2014 Prijavi Napisano 24. julij, 2014 Zihr ?estaka? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 25. julij, 2014 Prijavi Napisano 25. julij, 2014 Zihr ?estaka? Minimalno Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 25. julij, 2014 Prijavi Napisano 25. julij, 2014 ?e 3,30 ure in potem 14dni "dopusta" sicer bo pestro tudi pri pisanju diplomske in ogledovanju stanovanj ter slu?beni telefon polegm ene cel ?as ampak vseeno dooooopuuuusstttt bo vseeno pasal 1 Citiraj
Z M A J Napisano 25. julij, 2014 Prijavi Napisano 25. julij, 2014 Jaz sem pa danes malo manj slabe volje kot prej?nje dni, ne trdim pa da sem posebej dobre. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 25. julij, 2014 Prijavi Napisano 25. julij, 2014 Jaz sem pa danes malo manj slabe volje kot prej?nje dni, ne trdim pa da sem posebej dobre. Zmaj saj jutri bo bolj?e baje je poseben dan .....lp ale? 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 28. julij, 2014 Prijavi Napisano 28. julij, 2014 Tko no...normalno se po?utim, ko vidm svoj komad prvi? na kk?ni kompilaciji http://soundeo.com/track/keira-green-all-out-of-love-digital-stormerz-radio-edit-5540526.html Citiraj
Jest Napisano 28. julij, 2014 Prijavi Napisano 28. julij, 2014 New car in da house ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gelipter Napisano 28. julij, 2014 Prijavi Napisano 28. julij, 2014 Jest lep avto...to je verjetno za h?i..?naj dobro slu?i LP ale? Citiraj
Jest Napisano 29. julij, 2014 Prijavi Napisano 29. julij, 2014 Jest lep avto...to je verjetno za h?i..?naj dobro slu?i LP ale?Vecinoma ga bo vozila hci ja... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 29. julij, 2014 Prijavi Napisano 29. julij, 2014 A 140? Sem imel pred cca 10 let kake pol leta enga takega za slu?benega. Zanesljiv avto z odli?nim pregledom na dogajanje okoli sebe in pa strahovito bedasto re?itvijo s samo eno obvolansko ro?ico. Citiraj
Jest Napisano 29. julij, 2014 Prijavi Napisano 29. julij, 2014 A 140? Sem imel pred cca 10 let kake pol leta enga takega za slu?benega. Zanesljiv avto z odli?nim pregledom na dogajanje okoli sebe in pa strahovito bedasto re?itvijo s samo eno obvolansko ro?ico.A160... To z "multifunkcijsko" rocico pa drzi ... to sem ze prebral tudi drugje... Je pa na zunaj majhen avto (krajsi kot recimo Yaris)... Znotraj pa "ogromno" placa... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 30. julij, 2014 Prijavi Napisano 30. julij, 2014 ?e sem ?iv, ampak komaj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 30. julij, 2014 Prijavi Napisano 30. julij, 2014 Dobil nazaj skodo....mal jo je manjkal spredi...Nisem si mislil da jo bom pogresal... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 30. julij, 2014 Prijavi Napisano 30. julij, 2014 Dans me je en klic za moje storitve izjemno pozitivno presenetu, ampak bomo vidli, ?e se bo zadeva razvila po mojih ?eljah. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 30. julij, 2014 Prijavi Napisano 30. julij, 2014 Danes na popust Mazda kluba podalj?al registracijo BTjki. Nato zvedel, da vsi, ki opravijo tehni?ni na Avto Krka Kromberk, Avto Krka ?empeter pri Gorici in Avto Krka Ajdov??ina, dobijo brezpla?no zunanje pranje. Po vsem tem se je pa ?e sonce prikazalo izza oblakov. Nazadnje pa se mi je smejalo, ko sem se?tel finance: - redni servis na Acosmosu v BTCju (na 5 let),- zavarovanje (osnovno (AO), kasko (promet, po?ar, tatvina, posebni dogodki), zavarovanje voznika in potnikov (AO+)),- tehni?ni pregled,- registracija,- cestna taksa,- rezervar nafte = 858,50? Tako poceni najbr? niti kak?na Ekipa ne bi pri?la skozi... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 30. julij, 2014 Prijavi Napisano 30. julij, 2014 Slivka, dobro si to po?timal. Jaz pa dans prav lu?tno praznoval svoj RD v dru?bi prijateljev, je pa bilo leto?nje praznovanje bolj v stilu S-budget. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dpicul Napisano 1. avgust, 2014 Prijavi Napisano 1. avgust, 2014 hm, pohvalim se lahko da grem jutre na p. potovanje na Tenerife pa ?e s tem sem ga pocukral ko sem izvedel da sem dobil novo slu?bo, primerno moji izobrazbi 3 Citiraj
Z M A J Napisano 2. avgust, 2014 Prijavi Napisano 2. avgust, 2014 No pa gremo malo do morja pogledat, pa ?e vozit ne bom rabu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 2. avgust, 2014 Prijavi Napisano 2. avgust, 2014 hm, pohvalim se lahko da grem jutre na p. potovanje na Tenerife pa ?e s tem sem ga pocukral ko sem izvedel da sem dobil novo slu?bo, primerno moji izobrazbi Uzivej! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.