bbilder Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 orbi je zakon jest ga tud po eno uro mu?m. sam muska more bit ta prava. Imam pa en ful dobr program za trebu?ne mi?ice. Res totalno se zmu?i? pa ?ist pre?vica? pa deluje tud Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 12. november, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 ma js sm si kr TV nesla u gara?o sam zdj me je mami izbacila, ker je v gara?i pol miljona drv za kamin tko da,..... ok ok priznam vsak izgovor pride prou za mojo leno rit,..?e zdj se nism za?ela u?it Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 Ally ?e smem je tukaj moj predlog. Pred vsako vadbo odstrani? vsa drva iz gara?e, prinese? televizor in ga takoj spet odnese? ter vrne? vsa drva v gara?o. Ti povem, da bo? fit v nulo brez matranja po raznoraznih napravah samo sosed te bo mal ?udno gledal - ampak tega bo? pa itak nabutala, kot sva ugotovila v enem drugem topicu. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 12. november, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 Ally ?e smem je tukaj moj predlog. Pred vsako vadbo odstrani? vsa drva iz gara?e, prinese? televizor in ga takoj spet odnese? ter vrne? vsa drva v gara?o. Ti povem, da bo? fit v nulo brez matranja po raznoraznih napravah samo sosed te bo mal ?udno gledal - ampak tega bo? pa itak nabutala, kot sva ugotovila v enem drugem topicu. ma ?e bo sosed kej vidu ?ez 2m visoke ciprese,... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 Slabo ti pozna? sosede - ti vse vidijo in vse sli?ijo in tudi 10 metrov visoke ciprese jim ne pomenijo nobene resne ovire. UDBA is not dead. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 12. november, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 ma ja sej,..?e pa slu?ajn kej zamudijo jim pa vr?e? kk?no kost da jo glodajo ene pol leta Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 Ti povem eno dobro igrico - lansiraj neko dokaj verjetno ?eprav izmi?ljeno vest potem pa ?akaj, da zgodbica zaokro?i in da jo dobi? nazaj od neke druge osebe. Meri? ?as kroga in koliko umetni?ke svobode je zgodbica pridobila. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 12. november, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 hehehe,..je za to specjalist moja mami odzive pa ?e ?akam Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 12. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 12. november, 2007 hehe, bravo mami ni?, dost bo za zdejle... imejete se lepo ?e naprej in lahko no? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 13. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. november, 2007 jz lahka pa pohvalim mojo 600 objavo Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 13. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. november, 2007 Kon?no sm se po par letih spet udele?u boks treninga in pre?ivu! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 14. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. november, 2007 Kon?no sm se po par letih spet udele?u boks treninga in pre?ivu! blagor tebi jz bi se tut mlato Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Rocky Napisano 14. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. november, 2007 to je bla misljena pohvala v smislu, da je bil mlaten Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 14. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. november, 2007 Niti ne dedc, no sej ti bo pol Cenko povedu kako je blo! :ne vem: Mali, ti pa kr prid kdaj na trening, pa bo? loh mlatu, sam treba pazt da te "hru?ka" ne prlima u glavo ko se odbije! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 14. november, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 14. november, 2007 blagor tebi jz bi se tut mlato ni problema,..sam povej kdaj nej te prebutam Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
bbilder Napisano 15. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 15. november, 2007 Naredil izpit iz tehni?nih predpisov z 8 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 15. november, 2007 Avtor Prijavi Deli Napisano 15. november, 2007 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 16. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. november, 2007 Do?akal smo petk , upam da bo ?e en aktivno pre?ivet konc tedna! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 16. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. november, 2007 Kon?no dubu feltne s ?trihanja Barva: Metalik ?rna Sam ?e nove zimenjake kupm pol pa gasssa po snegu (itak ga nau ?e hmal sam lepo se sli?) @Grega, kje si kupu GY UG 7+, in kok so te pr?le? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 16. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 16. november, 2007 Kupil sem jih preko gume direkt, so bile pa 65,40 EUR po komadu...GY UG7+, pri mimovrste so 63,36EUR (?e pla?a? v gotovini oz. jim naka?e? na ra?un) + po?tnina, samo ker imam dobre izku?nje z gumi direkt sem jih tam vzel. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 17. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 17. november, 2007 Dons mi de?urno delo poteka precej hitrej kokr sm pr?akvou, no zaenkat! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 18. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. november, 2007 Se moram pohvalit(?e je to za se hvalit),da sem v?eraj bil za razliko od ostalih sobot zjutraj v slu?bi. Ja in kaj je to takega?,boste rekli.Ni?.Ampak zve?er sem moral it nazaj in sem bil tam do 2-h pono?i. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 18. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. november, 2007 temu se re?e biti poro?en s slu?bo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 18. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. november, 2007 temu se re?e biti poro?en s slu?bo Jeah,zato pa jo zdej mislim menjat... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 18. november, 2007 Prijavi Deli Napisano 18. november, 2007 a bo kdo na kariernem sejmu, ko bo zdajle v kratkem na gospodarskem rastavi??u v LJ Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.