Katjaa Napisano 14. december, 2014 Prijavi Napisano 14. december, 2014 Tamali je prvi? prespal pri babici:) 1 Citiraj
jures Napisano 14. december, 2014 Prijavi Napisano 14. december, 2014 Pocak da to rata tvoj problem.... ker tam je vse dovoljeno :) 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Shrek Napisano 14. december, 2014 Prijavi Napisano 14. december, 2014 Tamali je prvi? prespal pri babici:)Zakaj le... 1 Citiraj
Katjaa Napisano 14. december, 2014 Prijavi Napisano 14. december, 2014 Zakaj le... Zato, da sva ?la na novoletno ve?erjo alfa kluba Citiraj
Z M A J Napisano 16. december, 2014 Prijavi Napisano 16. december, 2014 Pridita ?e na Mazda dru?enje, ki bo pa v soboto, 20.12.2014 v Lukovici. Jz se mam pa kr fajn zadnje dneve. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 16. december, 2014 Prijavi Napisano 16. december, 2014 Pridita ?e na Mazda dru?enje, ki bo pa v soboto, 20.12.2014 v Lukovici. Jz se mam pa kr fajn zadnje dneve. Bi z veseljem ampak gremo ?e bolj z veseljem v Portoro? na vikend paket:) 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. december, 2014 Prijavi Napisano 16. december, 2014 Danes tankal BTjko. Se?tevek je pokazal, da sem vanjo nato?il skupno 12001,65 litrov. Prevo?enih pa ima 72744 km. In, kar ?e bolj presene?a, do zdaj sta bili edini okvari pregorela desna ?arnica v ?arometu (spredaj) in pregorela ?arnica leve parkirne (spredaj). Se pa napoveduje sklopka... No, glede na konkurenco, ki je bila pri 80.000 ?e na parah, pred tem pa delala obilo te?av, jo je kljub vsemu kar za pohvalit... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 17. december, 2014 Prijavi Napisano 17. december, 2014 Brkov nimam ve?, po skoraj dveh mescih in sem menda takoj videt par let mlaj?i. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 17. december, 2014 Prijavi Napisano 17. december, 2014 Brkov nimam ve?, po skoraj dveh mescih in sem menda takoj videt par let mlaj?i. ej..tako je bolj?e ima? manj dela za ..... lp Citiraj
Deeyan Napisano 17. december, 2014 Prijavi Napisano 17. december, 2014 Brkov nimam ve?, po skoraj dveh mescih in sem menda takoj videt par let mlaj?i. js sm tut dal baje 10 let stran xD 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
tawko Napisano 17. december, 2014 Prijavi Napisano 17. december, 2014 pa mam a stebricek stepiceran z oranznimi ?ivi 2 Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
Lava Napisano 17. december, 2014 Prijavi Napisano 17. december, 2014 kon?no internet tud u teh rovtah 1 Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Katjaa Napisano 19. december, 2014 Prijavi Napisano 19. december, 2014 Mi smo pa na dopustu do pondelka:) Citiraj
Još šta Napisano 19. december, 2014 Prijavi Napisano 19. december, 2014 mazda postimana no ze en cajt nazaj,se pozabu pohvalt 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 19. december, 2014 Prijavi Napisano 19. december, 2014 Pospe?eno treniram nem?ki jezik, ker sem rahlo zarjavel od srednje ?ole naprej. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 21. december, 2014 Prijavi Napisano 21. december, 2014 Pre?ivel prelepo popoldne, v dru?bi dobre hrane, pija?e, ter Miatarjev, v Jurmanu. Res fajn dru??ina, ?as kar prehitro mine Citiraj
Z M A J Napisano 22. december, 2014 Prijavi Napisano 22. december, 2014 Kok je bil dans en fajn dan, pa ni ga ?e konec (pravkar opa?ene teme Kregarije se ?e nisem lotil brat, ker mi je precej ravno za vse skupaj in pa pozabil kupit kokice). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 22. december, 2014 Prijavi Napisano 22. december, 2014 Kok je bil dans en fajn dan, pa ni ga ?e konec (pravkar opa?ene teme Kregarije se ?e nisem lotil brat, ker mi je precej ravno za vse skupaj in pa pozabil kupit kokice). Hitr v ?tacuno, pa v mikrovalovko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 22. december, 2014 Prijavi Napisano 22. december, 2014 Sej mam ?e cajt, ampak trenutno imam ljub?a opravila kot prebirati zamere in o?itke. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 23. december, 2014 Prijavi Napisano 23. december, 2014 Uradno spet MAZDAS, in to mobilen Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mamica Napisano 23. december, 2014 Prijavi Napisano 23. december, 2014 Bili pridni in ?e danes postavili smrekici - eno v otro?ko sobo, eno v dnevno sobo. Tista v otro?ki ima za okraske bombone, navezane na veje. Je pa zanimivo, da ko podiramo smrekico, so na njej samo papir?ki. In nih?e ne ve, kam so izginili bomboni. Bo treba raziskat ta misterij... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Jest Napisano 24. december, 2014 Prijavi Napisano 24. december, 2014 Uradno spet MAZDAS, in to mobilen In kaj si nabavil? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 24. december, 2014 Prijavi Napisano 24. december, 2014 In kaj si nabavil? Demio Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
rendy Napisano 24. december, 2014 Prijavi Napisano 24. december, 2014 Mazduro prevzel od mojstra AC Tomc in zelo zadovoljen z njegovim delom + ?e komplet opran in posesan.Bom sestavil malo bolj podrobno v novi temi 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. december, 2014 Prijavi Napisano 29. december, 2014 V?eraj doma najbolj?a prijateljica lopata, potem pa desno pedalo za gas, in nasmeh okoli glave, ko so ostali natikal verige in porivali katnte . Bolj?e kot mastercard !!! 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.