Gelipter Napisano 6. januar, 2015 Prijavi Napisano 6. januar, 2015 Dans se pa mal gospoda po?utim, ker sem kupu vinjeto 2A za 2015. Vo?nja brez vinjete je enostavno preve? mu?na, stresna in zamudna. ej...sre?ne?.. ......jaz bom malo kasneje ....he he lp Citiraj
Z M A J Napisano 6. januar, 2015 Prijavi Napisano 6. januar, 2015 ej...sre?ne?.. ......jaz bom malo kasneje ....he he lp Le glej, da ne prekora?i? datuma 1.februar 2015, ker te zna zahopsat kak?en oz. DARS Mah enostavno kdor se kolikor tolko vozi, se mu/nam izpla?a ta nalepkica, pa ?eprav ?e itak ob registraciji avta pla?amo za nadomestilo in upor. cest. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 6. januar, 2015 Prijavi Napisano 6. januar, 2015 Pa sva le pri?la domov iz bolni?nice:)mogo?e pa se naspiva danes! 1 Citiraj
Gelipter Napisano 6. januar, 2015 Prijavi Napisano 6. januar, 2015 Le glej, da ne prekora?i? datuma 1.februar 2015, ker te zna zahopsat kak?en oz. DARS Mah enostavno kdor se kolikor tolko vozi, se mu/nam izpla?a ta nalepkica, pa ?eprav ?e itak ob registraciji avta pla?amo za nadomestilo in upor. cest. Ja ja vem,da treba do tega datuma imeti novo vinjeto ....he he LP? Citiraj
Deeyan Napisano 6. januar, 2015 Prijavi Napisano 6. januar, 2015 Le glej, da ne prekora?i? datuma 1.februar 2015, ker te zna zahopsat kak?en oz. DARS Mah enostavno kdor se kolikor tolko vozi, se mu/nam izpla?a ta nalepkica, pa ?eprav ?e itak ob registraciji avta pla?amo za nadomestilo in upor. cest.Policaj ti nemore napisat kazni glede vinjete Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 6. januar, 2015 Prijavi Napisano 6. januar, 2015 Pa sva le pri?la domov iz bolni?nice:)mogo?e pa se naspiva danes! No, to je pa lepo. Dobro dokon?ajte, kar so v bolnici za?eli... 1 Citiraj
Jest Napisano 6. januar, 2015 Prijavi Napisano 6. januar, 2015 Policaj ti nemore napisat kazni glede vinjete Si preprican? http://pravninasvet.com/blog/voznja-brez-vinjete http://www.motorevija.si/si/356/1659/Vinjete_za_voznjo_po_slovenskih_avtocestah_v_letu_2014.aspx 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 6. januar, 2015 Prijavi Napisano 6. januar, 2015 Ja, samo nadzor, kazni pisejo pa Darsovci. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 7. januar, 2015 Prijavi Napisano 7. januar, 2015 Ja, samo nadzor, kazni pisejo pa Darsovci.A ce te torej policist ustavi in ugotovi, da nimas veljavne vinjete, poklice DARSovce, da ti pridejo pokasirat? Malo dvomim v to... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 7. januar, 2015 Prijavi Napisano 7. januar, 2015 A ce te torej policist ustavi in ugotovi, da nimas veljavne vinjete, poklice DARSovce, da ti pridejo pokasirat? Malo dvomim v to...Tako je blo nazadnje, ko so nekoga ustavl na AC zaradi neprilagojene hitrosti in so mu zabil, da naj bo srecn, da nebojo se DARSovcev poklical... 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 7. januar, 2015 Prijavi Napisano 7. januar, 2015 Pa sva le pri?la domov iz bolni?nice:)mogo?e pa se naspiva danes!Ja to so pa otroci, saj bo zrasel. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 7. januar, 2015 Prijavi Napisano 7. januar, 2015 Se ne spomnim kdaj sem nazadnje ceneje tankal kot danes, ko sem to?il LPG na Verov?kovi po 0,658 za liter goriva. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 9. januar, 2015 Prijavi Napisano 9. januar, 2015 Pre?ivel fantasti?en popoldan v Snoviku. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 10. januar, 2015 Prijavi Napisano 10. januar, 2015 Koncno se konkretno naspal :D Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 10. januar, 2015 Prijavi Napisano 10. januar, 2015 ?tartamo zdele na Golte. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 10. januar, 2015 Prijavi Napisano 10. januar, 2015 Mi pa ?tartamo zdajle z goltanjem... 1 Citiraj
tawko Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 vezice so zakon 1 Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
Z M A J Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 Coupeja lastnoro?no opral in se sveti nenormalno za te razmere. Mi ga bo kar ?al, ko bo ?el od bajte. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 Coupeja lastnoro?no opral in se sveti nenormalno za te razmere. Mi ga bo kar ?al, ko bo ?el od bajte. tebi se bi bolj spla?alo meti avte rentane kot kupljene jih pogosto menja? 1 Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 S temi ki?tami za po nekaj 100? se je lahko ?pilat, ?e bi imel pa nek "resen" avto, pa potem treba ?e malo pamet uporabljat in naredit strategijo. Bomo vidli, enkrat ko bom velik (pa z malo manj kila?e) je marsikaj mo?no. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 11. januar, 2015 Prijavi Napisano 11. januar, 2015 S temi ki?tami za po nekaj 100? se je lahko ?pilat, ?e bi imel pa nek "resen" avto, pa potem treba ?e malo pamet uporabljat in naredit strategijo. Bomo vidli, enkrat ko bom velik (pa z malo manj kila?e) je marsikaj mo?no. Ej...nikoli se ne vee...he he ??enkrat bo? nabavil pravo mazdo...LP? Citiraj
Gelipter Napisano 14. januar, 2015 Prijavi Napisano 14. januar, 2015 lp..moram pohvalit trgovino LIDEL in g.Toma?a .F. .nabavli so mi 4.kom novi pvc ?epi od pre?nih nosilcev prtlja?nika.in to bres kaj pla?at...super lp 1 Citiraj
Grega_ Napisano 14. januar, 2015 Prijavi Napisano 14. januar, 2015 lp..moram pohvalit trgovino LIDEL in g.Toma?a .F. .nabavli so mi 4.kom novi pvc ?epi od pre?nih nosilcev prtlja?nika.in to bres kaj pla?at...super lp Tako pohvalo raje po?lji na sede? Lidla, zihr se da preko njihove strani. Citiraj
Gelipter Napisano 14. januar, 2015 Prijavi Napisano 14. januar, 2015 Sem se tudi LIDLU zahvalu in Toma?u osebno.res pohvale vredno...lp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.