Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

To je bilo zacasno, ker je forum bil postavljen pred stranjo. Tako da bo zj v kratkem sledil se prenos katerega si omenil in "usmekanje" foruma:)

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Napisano

Ker ne morem pisat v "Kaj ste danes naredili na Mazdi" bom pa tu :jezicek:

Ker sem imel v Volvotu "tekstilne" tepihe, sem mu kupil gumijaste

post-563-0-91657100-1423843985_thumb.jpg

post-563-0-28117200-1423844002_thumb.jpg

post-563-0-45398700-1423844020_thumb.jpg

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano

Na?e ?portnike treba pohvalit, ?e posebej Prevc je danes s5 pokazal, da je  :macek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Na?e ?portnike treba pohvalit, ?e posebej Prevc je danes s5 pokazal, da je  :macek:

?estitke...kapo dol..tako naprej...???lp

Napisano

Prodal ?oln! Novim in ve?jim dogodiv??inam naproti!

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Bo treba najprej malo pogledat ponudbo, mam pa feeling da bo kar rent fishermana bolje kot prekladat stvar sem pa tja :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ne dvomim, da se bo? pravilno odlo?il. Jaz za?nem ta teden s predavanji za izpit :-) pol bo? lahko moj in?truktor ;-)

Napisano

Dans kupu enga Clia, na katerga mi je dal njegov lastnik - dr. Pelko kar 6mese?no garancijo, v soboto gre pa ?e LPG noter na SIGAS-u, pol pa bo tole totalni ?parovc in sem zra?unu, da me bo vsakodnevna vo?nja do Ljubljane in nazaj stala pri sedanjih cenah goriv cca. 2,5?, kar se mi zdi super.

Napisano

He he to je potem prava garancija od dr.Pelkota?pa naj ti dobro slu?i???lp

Napisano

Dans kupu enga Clia, na katerga mi je dal njegov lastnik - dr. Pelko kar 6mese?no garancijo, v soboto gre pa ?e LPG noter na SIGAS-u, pol pa bo tole totalni ?parovc in sem zra?unu, da me bo vsakodnevna vo?nja do Ljubljane in nazaj stala pri sedanjih cenah goriv cca. 2,5?, kar se mi zdi super.

Saj ce bi se vozil na bencin, bi bilo pa 5? :) ... in si mogoce ze izracunal, kolikokrat po 2,5? moras prisparat, da povrnes investicijo v plinsko napeljavo?  :glare:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Glede na to, da jo je dobu zlo ugodno bo ?e letos v plusu :zvizga:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Saj ce bi se vozil na bencin, bi bilo pa 5? :) ... in si mogoce ze izracunal, kolikokrat po 2,5? moras prisparat, da povrnes investicijo v plinsko napeljavo? :glare:

Pa ce se ga ne navelicas po pol leta :)

Napisano
Napisano

@Jest, ja lih to je trik, ker ne ve? kako sem zmenjen s SIGAS-om  :zvizga:

Kaj se mi je pa u?eri zgodil; parkiram koreto in sem neki po lu?eh drezal, pol je bil pa mo?an sonce in nisem porajtu, da imam pozicijske pri?gane. Se vrnem ?ez dobrih 9 UR, v konkretni temi, ?e od dale? vidim da so lu?i na ki?ti pri?gane. Sem zaklel k merjasec in ko sem se bli?al ?e razmi?lju koga bom klical, potem pa v?igalni kabli, itd.

AMPAK vseeno takoj ugasnem lu?i, obrnem klju? in stvar zalaufa ter se brezskrbno odpeljem. NORO.  :vesel:

@?mego, ja lih tam nekje jih delam, ali vsaj 35.000

Napisano

Vsak je gospod pod svojim klobukom...

Mene pa? nih?e ne bo prepri?al, da se v avto?ek, ki ima ?e kak?nih 120.000 km, spla?a vgradit plin, ?e opreme slu?ajno ne zadane? na tomboli... Kot prvo je poraba tako majhna, kot drugo pa... En tak avto?ek pri kilometra?i 40.000 na leto ne bo zdr?al ?tiri leta, pa ?e bo nov...

Ja, pri kak?nem V6 3.2 litra je ra?unica bistveno druga?na...

Seveda dovolim, da imajo drugi druga?no mnenje. Vsak ima svoj denar in z njim po?ne, kar ga je volja. In vsak ima svoje veze in poznanstva, ki pri dolo?enih odlo?itvah lahko precej vplivajo...

Napisano

Soorganizacija Urbanega Gladijatorja Celje (zimski) v polnem teku, zaenkrat vse po na?rtih jutri fini?iranje v nedeljo pa fe?ta :D 
Aja pa ?e se mogo?e kdo odlo?i se pa naj tudi oglasi oz. sodeluje :P  :ouje:

Napisano

Vsak je gospod pod svojim klobukom...

Mene pa? nih?e ne bo prepri?al, da se v avto?ek, ki ima ?e kak?nih 120.000 km, spla?a vgradit plin, ?e opreme slu?ajno ne zadane? na tomboli... Kot prvo je poraba tako majhna, kot drugo pa... En tak avto?ek pri kilometra?i 40.000 na leto ne bo zdr?al ?tiri leta, pa ?e bo nov...

Ja, pri kak?nem V6 3.2 litra je ra?unica bistveno druga?na...

Seveda dovolim, da imajo drugi druga?no mnenje. Vsak ima svoj denar in z njim po?ne, kar ga je volja. In vsak ima svoje veze in poznanstva, ki pri dolo?enih odlo?itvah lahko precej vplivajo...

Pa ze tut, ce je 1.8 V6 se splaca :D
Napisano

Glej, zna bit, da sem kresnil mimo. ?e mene vpra?a?, ?e ni 2,5 turbo dizel, ni za neko resno delo...

http://www.mazda-si.net/topic/8111-mazda-bt-50/?p=327513

Mi se pogovarjamo o prevoznih sredstvih, ne o delovnih strojih ;)
Napisano

Ceneje kot v?eraj tik ?ez mejo na HR ?e nikoli nisem to?il LPG-ja, cena nekih 56 do 57 ?centov za liter.  :cheers:

Napisano

?estitke za nakup in za LPG! :cheers: Pred dvemi tedni je tast kupu clia 2002 letnik, 1.5dci katerega sem mu najdu na oglasniku, uvoz iz Italije, kot nov. Kolk narjenih km ima tvoj?

:policaj: error driver 6 604015435943476473710351.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Po moje bo nekaj vmesnega. Imam pa občutek, da se bi vedno več držav direktno mešalo v to vojno. 
    • Se pravi, da imaš ti tu gor največ pre oženih kilometrov... In to brez težav z motorjem. A imaš tudi ti X 186 motor? 
    • Pri teh astronomskih cenah ta znamka zvenečega imena spljoh nima krmil novega standarda 35mm vpetja. Zato, da ti pri belanci za 287€ zraven prodajo še adapter za 20€      @ Alex   Tubless ni samo med in mleko (v gumi). S tublessom imaš bistveno več dela kot s sistemom z zračnico. Na tubless greš, če se misliš ukvarjat s tem sam, ker to ni tako kot pri avtu, ko enkrat letno vulkanizer zamenja, pa potem na gume pozabiš   Pri tublesu moraš redno kontrolirat in na vsake par mesecev dolivat tekočino. Najbolje skozi ventilček ( ko imaš gumo v zraku odviješ jedro, vtakneš skozi ventilček nekaj not da vidiš, a je še mokro. Ker zadeva se suši in če se posuši, še vedno lahko tesni. Ne bo pa zaflikalo luknjice, niti zatesnila roba feltne, če se ti guma preveč izprazni. Potem skozi telo ventilčka (odvito jedro) doliješ. Drug problem pri mleku. Ne glede a je kravje, kozje, ali kobilje, enako dobro kot maši luknje, zna zamašit tudi jedro ventilčka. In potem ti je đabe pumpa, CO2 ali kompresor, če s seboj nimaš rezervnega jedra ventilčka in pa seveda ključka za šraufanje le tega. Pri volumnu 29 colske 2,6 široke gume, s pumpico tudi bolj malo opraviš.    Tubeless je bil razvit predvsem za težave s snakebiti pri bolj gravitacjskem MTB, zdaj ga ima že vsak za v štacuno.   Še vedno imaš možnost da najprej znučaš gume ki so prišle z biciklom, potem pa na tubeless. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.