Mraušk Mčk Napisano 29. marec, 2015 Prijavi Napisano 29. marec, 2015 Hoferjeva pnevmatska vrtalka se je izkazala ?eprav vedno za zategovanje uporabljam momentklju?, mi hoferjev pnevmatski ?raufar ni uspel vedno odtegit vseh matic. Pa preden ga najdem in pripravim, imam na roke ?e kar nekaj odvitega. ?e kdo kupi tisto hoferjevo ?udo, prodam u pola cjene Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 29. marec, 2015 Prijavi Napisano 29. marec, 2015 To teb tdi navor prtegne sravfe Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bossek Napisano 29. marec, 2015 Prijavi Napisano 29. marec, 2015 ?eprav vedno za zategovanje uporabljam momentklju?, mi hoferjev pnevmatski ?raufar ni uspel vedno odtegit vseh matic. Pa preden ga najdem in pripravim, imam na roke ?e kar nekaj odvitega. ?e kdo kupi tisto hoferjevo ?udo, prodam u pola cjene Za zategovanje mam tudi sam momentklju? (autodata pi?e da je traba zategnit 105 Nm). Za odtegnit sem pa imel to hoferjevo ?udo in je vse odtegnil. ?e eno pametno dvigalko rabm. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 29. marec, 2015 Prijavi Napisano 29. marec, 2015 To teb tdi navor prtegne sravfeTo zna res bit resen problem, feltna na 5 ?raufov je za TDI navor ?ist premalo jih znajo stri?ne sile po??ipat. Bo treba dobit kaj od tovornjakov. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 30. marec, 2015 Prijavi Napisano 30. marec, 2015 Pohvalu bom sam sebe. 7 cut mi je rekel pojdi na buzet, sonce je bilo in slovenci so zavzeli jug, guzva bo. In res s crnega kala pogled na stojeco kolono na viaduktu....zaprt tunel kastelec, vsi dol na socerb, mi pa na socerbu kontra v smer nasih Jelovic in zadaj do Petrinje. Tu smo naleteil na en avto M6 karavan LJ neke temne barve rahlo izgubljene v divjini. Padli mimo in svojo pot 2:20 do doma standarden cas Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 30. marec, 2015 Prijavi Napisano 30. marec, 2015 Fantasticen wikend je bil, Klijo pa v dveh dneh suvereno naredil preko 1000km. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 30. marec, 2015 Prijavi Napisano 30. marec, 2015 Vmes pa sem se ?e navadil na 14-urni delovnik telesnega stra?arja (manjka le ?e W. Houston). Se privaja? tudi na novo pla?o? 1 Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 30. marec, 2015 Prijavi Napisano 30. marec, 2015 v?eraj se nas je pa kar 14 ceradarjev zbralo na izletu... res je bil ?e kar problem z parkiranjem.. ampak bil je pa res lep dan:) 1 Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
mazdaman Napisano 30. marec, 2015 Prijavi Napisano 30. marec, 2015 Doma praznovali 50 in sem poslikal vozni park zbranih je bilo 8 Mazd razli?nih modelov in letnikov 6 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jstdoma Napisano 30. marec, 2015 Prijavi Napisano 30. marec, 2015 Kupil tester za Volvota - Volvo Vida Dice (kabel in program za na prenosnika) Citiraj
Slivka Napisano 30. marec, 2015 Prijavi Napisano 30. marec, 2015 Prihaja pomlad. Kmalu bomo lahko sneli verige... 3 Citiraj
skydriver6 Napisano 31. marec, 2015 Prijavi Napisano 31. marec, 2015 http://www.vrelegume.rs/vesti1/vlada-japana-urucila-kljuceve-150-vozila-premijeru-srbije-donacija/?e prav avtomobili ne gredo v prave roke, bo ve? Mazdi na ulicah. Ta ?tevilka je v Srbiji Mazdina prodaja za celotno leto. za japonsko vlado! 3 Citiraj error driver 6
daSKAn Napisano 31. marec, 2015 Prijavi Napisano 31. marec, 2015 V?eraj na malci ka?e nakaj ?udnega pojedel, sem bil ?e cel dan in pono? ves hin. Zdajle sem pa ?el na ene terapevtske ?evape in sem kot nov. 1 Citiraj
Katjaa Napisano 31. marec, 2015 Prijavi Napisano 31. marec, 2015 Jutri imam prvi razgovor za delo v vrtcu:) 7 Citiraj
tawko Napisano 31. marec, 2015 Prijavi Napisano 31. marec, 2015 postajam vedno bolsi v 30 minutah podrt cev spredn konc zdj sej pa zacev projekt 1 Citiraj Kabuum sound prodaja in montaza akustike park senzorjev........
Gelipter Napisano 1. april, 2015 Prijavi Napisano 1. april, 2015 Jutri imam prvi razgovor za delo v vrtcu:)Ej...dr?imo pesti da bo ?lo dobro...???poznam te stvari kako grejo ker delam tam.lp Citiraj
Z M A J Napisano 1. april, 2015 Prijavi Napisano 1. april, 2015 Lumpi mi je s 4-IMI piksnami pobarvu celega Clia, itak na modro. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 1. april, 2015 Prijavi Napisano 1. april, 2015 He he...daj sliko po?lji da vidimo Kako je pobarval Mojstrsko...lp 2 Citiraj
Katjaa Napisano 1. april, 2015 Prijavi Napisano 1. april, 2015 Ej...dr?imo pesti da bo ?lo dobro...???poznam te stvari kako grejo ker delam tam.lpAja... Kaj si vzgojitelj al ravnatelj? Pridem k tebi na razgovor 1 Citiraj
Gelipter Napisano 1. april, 2015 Prijavi Napisano 1. april, 2015 Ej...sem tam ?e nekaj let ...tehni?ni kader In v svetu vrtca...vem kako.grejo te stvari..ps.mislim da bi blo malo predale? se vozit na obalo...he he lp 1 Citiraj
Baby Viper Napisano 1. april, 2015 Prijavi Napisano 1. april, 2015 Lumpi mi je s 4-IMI piksnami pobarvu celega Clia, itak na modro.Pol bo imel pa dons kr dost dela s ?trihanje, sm z njim zmenjen da viperja na roza barva kr na avtoshowu 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 1. april, 2015 Prijavi Napisano 1. april, 2015 Lumpi mi je s 4-IMI piksnami pobarvu celega Clia, itak na modro.1.4 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 1. april, 2015 Prijavi Napisano 1. april, 2015 Danes Sm jih kar nekaj naplahtal, ?e zju3 enega fotra gelipterja, hohoho Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 1. april, 2015 Prijavi Napisano 1. april, 2015 Jutri mam zdravni?ki za slu?bo sicer preko pojemne pogodbe ampak kon?no bom zravn pri?la.Gremo hitr varu?ke klicart:) 4 Citiraj
Jest Napisano 1. april, 2015 Prijavi Napisano 1. april, 2015 Pol bo imel pa dons kr dost dela s ?trihanje, sm z njim zmenjen da viperja na roza barva kr na avtoshowu Pa sej kar OK izgleda 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.