Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

+ tega da si prvi gobec foruma dons,... ?estitam Objavljena slika

Ja, dons sm si pa prvo?u... :hohoho::hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Sm glih pr?u iz UKC, kjer smo bli slu?beno, pa sm se mav z medicinkami ukvarju (pa ne ?ogami), ampak ?al na druga?en - verbalni na?in v svojstvu unga pacjenta k je dohtarco zabodu! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Jaz sem bila pa pohvaljena v slu?bi! :jupiii:

Pridna :bravo:

Napisano

Edit: napa?en vnos texta v ta sklop.... hohoho: :aaaaa:

Stari jaz sem blond... Ni? te ne razumem... :ne vem: :blink:

Napisano

Se je prava dru??ina zdele na forumu zbrala, tko da objave kar de?ujejo, na sre?o v rubriki kr neki! <_<:bravo::danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Edit: napa?en vnos texta v ta sklop.... hohoho: :aaaaa:

David, predvidevam da bi raj vidu da bi napisala da je bla povaljena v slu?bi, al se motim? :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Naj se pohvalim, da sem ?el gledat film Beowulf v Xpand. 3D tehnika je fenomenalna ob dolo?enih prizorih smo vsi skakali nazaj saj pade? ?isto v film. Nagelina (hihi) Jolie v 3D izgleda super, sicer se liki na trenutke premikajo nenavadno ampak druga?e skupaj vzeto pa priporo?am VSEM da si to ogledajo. :bravo:

Edino podnapisi so na trenutke te?ko berljivi saj oko te?ko dojame podnapise tam dale? zadaj za sliko, medtem ko ima? lik 2 metra pred sabo. :blink:

Napisano

Edino podnapisi so na trenutke te?ko berljivi saj oko te?ko dojame podnapise tam dale? zadaj za sliko, medtem ko ima? lik 2 metra pred sabo. :blink:

Ja,to je pa problem vseh 3D filmov. :( Mam pa namen tudi sam si ogledat ta film v Xpandu v MB. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Odlo?u sm se da mam dovolj socialne podpore vsacga 5. v mescu s strani sodnije :P , odpru bom dom za starostnike, za penziće po doma?e! :ouje::danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Dons je biu ajzlponar na gosenci tak motorik, da mi od Rodice do Lublane ni blo treba karte kupt, k je prepo?as hodu po vlaku! :danzoman::ljubezen::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Mi gremo pa jutri na Ennio Morricone-ta na Dunaj :danzoman:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Dons je biu ajzlponar na gosenci tak motorik, da mi od Rodice do Lublane ni blo treba karte kupt, k je prepo?as hodu po vlaku! :danzoman::ljubezen::hohoho:

Lol, zdaj se je nas oddelek po tleh valal od smeha.... :D:bravo:

Napisano

No mogoce bo vseen padel kaksen sneg... :)

?e ne drugje pa sigurno na Finskem :P ...al niti tam ne?? :whatever:

Napisano

Nov let bo zihr spet de?evn, taka je ?e praksa zadnjih nekaj let! :whatever:<_<

dej no <_< ne kli? hudi?a ti hudi? :hohoho: joke :D

If in doubt, flat out... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.