Allyssa Napisano 6. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. december, 2007 + tega da si prvi gobec foruma dons,... ?estitam Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 + tega da si prvi gobec foruma dons,... ?estitam Ja, dons sm si pa prvo?u... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Sm glih pr?u iz UKC, kjer smo bli slu?beno, pa sm se mav z medicinkami ukvarju (pa ne ?ogami), ampak ?al na druga?en - verbalni na?in v svojstvu unga pacjenta k je dohtarco zabodu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
hope Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Jaz sem bila pa pohvaljena v slu?bi! Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Jaz sem bila pa pohvaljena v slu?bi! Pridna Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
David Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Edit: napa?en vnos texta v ta sklop.... hohoho: Citiraj Feel free....
BOJČ Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Edit: napa?en vnos texta v ta sklop.... hohoho: Stari jaz sem blond... Ni? te ne razumem... :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Stari jaz sem blond... Ni? te ne razumem... :ne vem: Me 2 Citiraj >>>beauty<<<
ReDevil Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Se je prava dru??ina zdele na forumu zbrala, tko da objave kar de?ujejo, na sre?o v rubriki kr neki! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Edit: napa?en vnos texta v ta sklop.... hohoho: David, predvidevam da bi raj vidu da bi napisala da je bla povaljena v slu?bi, al se motim? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 Naj se pohvalim, da sem ?el gledat film Beowulf v Xpand. 3D tehnika je fenomenalna ob dolo?enih prizorih smo vsi skakali nazaj saj pade? ?isto v film. Nagelina (hihi) Jolie v 3D izgleda super, sicer se liki na trenutke premikajo nenavadno ampak druga?e skupaj vzeto pa priporo?am VSEM da si to ogledajo. Edino podnapisi so na trenutke te?ko berljivi saj oko te?ko dojame podnapise tam dale? zadaj za sliko, medtem ko ima? lik 2 metra pred sabo. Citiraj
poky Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 Edino podnapisi so na trenutke te?ko berljivi saj oko te?ko dojame podnapise tam dale? zadaj za sliko, medtem ko ima? lik 2 metra pred sabo. Ja,to je pa problem vseh 3D filmov. Mam pa namen tudi sam si ogledat ta film v Xpandu v MB. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 Odlo?u sm se da mam dovolj socialne podpore vsacga 5. v mescu s strani sodnije , odpru bom dom za starostnike, za penziće po doma?e! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 Jaz sem se pa vrnu s potepanja po Dunaju Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
zemir Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 Jaz sem se pa vrnu s potepanja po Dunaju Ja kaj se pa hvali? Hec ne me resno jemat Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Dons je biu ajzlponar na gosenci tak motorik, da mi od Rodice do Lublane ni blo treba karte kupt, k je prepo?as hodu po vlaku! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
suicidal Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Mi gremo pa jutri na Ennio Morricone-ta na Dunaj Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
daSKAn Napisano 11. december, 2007 Prijavi Napisano 11. december, 2007 Dons je biu ajzlponar na gosenci tak motorik, da mi od Rodice do Lublane ni blo treba karte kupt, k je prepo?as hodu po vlaku! Lol, zdaj se je nas oddelek po tleh valal od smeha.... Citiraj
qwerty Napisano 12. december, 2007 Prijavi Napisano 12. december, 2007 moja 800ta objava Citiraj If in doubt, flat out...
zemir Napisano 12. december, 2007 Prijavi Napisano 12. december, 2007 Nevem ?e to sm spada al ne?! :ne vem: Kupu sm nove zimske gume ?eprou savo S3 No ja za teh par mescou bo pa ?e za kk?n let upam Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
LabiGT Napisano 12. december, 2007 Prijavi Napisano 12. december, 2007 No mogoce bo vseen padel kaksen sneg... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 12. december, 2007 Prijavi Napisano 12. december, 2007 No mogoce bo vseen padel kaksen sneg... ?e ne drugje pa sigurno na Finskem ...al niti tam ne?? Citiraj
ReDevil Napisano 12. december, 2007 Prijavi Napisano 12. december, 2007 Nov let bo zihr spet de?evn, taka je ?e praksa zadnjih nekaj let! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 12. december, 2007 Prijavi Napisano 12. december, 2007 Nov let bo zihr spet de?evn, taka je ?e praksa zadnjih nekaj let! dej no ne kli? hudi?a ti hudi? joke Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.