Katjaa Napisano 11. april, 2015 Prijavi Napisano 11. april, 2015 Res je:) Vidim,da se spozna?... Citiraj
Gorjup13 Napisano 11. april, 2015 Prijavi Napisano 11. april, 2015 To ful ni fer, mislim da bi mogli v vseh slu?bah uvest pol ure po?itka po malici in udobne hav?e za po?itek 1 Citiraj
Gorjup13 Napisano 11. april, 2015 Prijavi Napisano 11. april, 2015 vidim da sem izbral napa?en poklic, ?eprav je pa res da grupe mulcev ne bi pre?ivel Citiraj
Gelipter Napisano 11. april, 2015 Prijavi Napisano 11. april, 2015 Jz ga mam skor 2uri:Pjaz pa pol ure...v?asih malo podalj?am...he he :-) 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. april, 2015 Prijavi Napisano 11. april, 2015 jaz pa pol ure...v?asih malo podalj?am...he he :-)Podalj?a? kot pravi gelipter? Dans se imam vseeno super, ?eprav je prej na Savinjskem stra?no pihalo in odpihnilo na?rtovano sankanje na Golteh. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 11. april, 2015 Prijavi Napisano 11. april, 2015 Posodobil programski del Blue&Me v Alfi, sicer ?e vedno ne bere mp3 sklj?kov, ?eprav bi mogla ampak je pa posodobljen Aja pa med poskusom spremembe jezika govora moje Aklfe iz franco??ine sm uspe?no naredu da zdej sploh ne govori, ne Francosko ne Angle?ko, ratala je mutava 2 Citiraj
P4nd4 Napisano 11. april, 2015 Prijavi Napisano 11. april, 2015 Prva kolesarska tura 135km odpeljana kljub rahlim kr?im in pa temeljito opral mazduro in njene copate za konec pa jo ?e spoliral in pospravil, ?e bi jo slu?ajno kak de? hotu dobit , pa ?e supr son?n dan je bil 3 Citiraj
Katjaa Napisano 11. april, 2015 Prijavi Napisano 11. april, 2015 Bili z dru?ino v ?ivalskem vrtu. Sedaj pa sedim za laptopom in pijem pir:) 2 Citiraj
Tadej7ad Napisano 11. april, 2015 Prijavi Napisano 11. april, 2015 Danes kupil gasilni aparat (pravzaprav dva) in montiral v Mazdo. Vse skupaj zgleda dokaj ?alostno, tisti trak za namestitev aparat pri Mazdi je o?itno bolj zaradi lep?ega. O kak?nem ?vrstem vpetju ni govora. Poleg tega je spodaj naslonjeno na plastiko, tako da (brez ukrepov) pri?akujem kak?en nepotreben ropot.Na aparat nameravam nalepiti samolepilnega je?ka, podobno kot ima prva pomo? itd. Upam, da bo pomagalo. Isto?asno je gasilni aparat dobil tudi Polo. Tam sta pritrditev in polo?aj zgledna. 4 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
daSKAn Napisano 12. april, 2015 Prijavi Napisano 12. april, 2015 Kaj sem si dobro ju?no naredu in najedu. Samo sem spet pretiraval, dela zase naredu pa hrane za 5. 3 Citiraj
Gorjup13 Napisano 12. april, 2015 Prijavi Napisano 12. april, 2015 In ne povab? Mazda?ev? Se nason?il in najedel na Zbilju in se komi premikam, tole resno utrudi ?loveka Citiraj
Z M A J Napisano 12. april, 2015 Prijavi Napisano 12. april, 2015 Jz sem pa dans totalno gnilega razpolo?enja in se bom zdele zapelju do kebab mojstra Bakija na Polzelo. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 12. april, 2015 Prijavi Napisano 12. april, 2015 Mi smo mel isto na Jesenicah enga kebabarja (eden izemd prvih) pa so ga klical baki . Sam se je potem baje preselil nekam na hrva?ko.. Citiraj
KAALman Napisano 12. april, 2015 Prijavi Napisano 12. april, 2015 ah... 30km s kolesom, 170 km z motorjem, sonce, zrak, no, pa 25km z Mazdo 1 Citiraj LP KAALman
Slivka Napisano 12. april, 2015 Prijavi Napisano 12. april, 2015 Povsod je lepo, doma je najlep?e. MORAL sem na obisk k ta??i na Gorenjsko, danes pa smo se vrnili nazaj. 3 Citiraj
Z M A J Napisano 13. april, 2015 Prijavi Napisano 13. april, 2015 Danes se mjn zoprn kot uceri. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
P4nd4 Napisano 13. april, 2015 Prijavi Napisano 13. april, 2015 Son?en dan, odkolesarjenih 40km za dobro jutro, popoldan razgovor za slu?bo (upam na najbol?e) pa ?e ta teden grem do tomzel po xcarlink. :mi pijemoo: 2 Citiraj
Slivka Napisano 13. april, 2015 Prijavi Napisano 13. april, 2015 Danes pri?el nek mo?akar po kisikove jeklenke za dihalni aparat. Pa sva spro??eno poklepetala in skozi klepet sem ugotovil, da gre pravzaprav za precej pomembnega mo?akarja pri Mazda Motor Slovenija... 1 Citiraj
Tadej7ad Napisano 13. april, 2015 Prijavi Napisano 13. april, 2015 Po pri?akovanju je samolepilni trak z je?kom gasilni aparat zadr?al v ?elenem polo?aju Vendar ne za dolgo, ker je lepilo popustilo Bo treba pogledati v smeri 3M, ker ta pofl iz OBI-ja... Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Z M A J Napisano 14. april, 2015 Prijavi Napisano 14. april, 2015 Navdu?eno ugotovil, da baterija prastarega telefona, ki je starej?i kot h?erka, se zmeraj dr?i 4 dni, pa sem ga kar uporablju. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 14. april, 2015 Prijavi Napisano 14. april, 2015 Vendar ne za dolgo, ker je lepilo popustilo Bo treba pogledati v smeri 3M, ker ta pofl iz OBI-ja... ?morn. jaz sem pa cement nabavil v OBIju... Upam, da bo dr?al bolje kot tvoje lepilo... ?e pa se ?e zru?i, naj se pa na ?eno... Citiraj
Tadej7ad Napisano 14. april, 2015 Prijavi Napisano 14. april, 2015 Ko bo? zgradil, naredi bohinjski test Sicer ni? proti OBI-ju, sem tam ?e veliko nakupil in ?e bom, ampak tale trak... Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Slivka Napisano 14. april, 2015 Prijavi Napisano 14. april, 2015 Ko bo? zgradil, naredi bohinjski test ? Citiraj
Tadej7ad Napisano 14. april, 2015 Prijavi Napisano 14. april, 2015 Ko so Bohinjci zgradili most, so na most so poslali vse ta??e, da preskusijo, ?e zdr?i obremenitev. Rekli so si: "?e bo zdr?al, je v redu, ?e pa ne bo, pa tudi." 3 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.