Gelipter Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Danes smo pa barvali v slu?bi ,da bojo imeli otroci lepo.. 3 Citiraj
Katjaa Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Danes smo pa barvali v slu?bi ,da bojo imeli otroci lepo..Vau lepo.Pride? ?e k meni v vrtec pa klimo bi tudi:) Citiraj
Gelipter Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Vau lepo.Pride? ?e k meni v vrtec pa klimo bi tudi:)Ej....saj bi...samo ho?ejo zdaj imeti vse pobarvane sobe:-):-):-uf..Gu?va:-):-)ja pri nas brez klime ne gre...vro?e za popiz....lp:-):-) Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 8. avgust, 2015 Prijavi Napisano 8. avgust, 2015 27stopinj ni ni? posebnega niti ni glih okrogla cifra Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tadej7ad Napisano 9. avgust, 2015 Prijavi Napisano 9. avgust, 2015 Pa smo na okrogli 20150808_204054.jpgPri meni se je ta teden obrnilo 50.000 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Jest Napisano 9. avgust, 2015 Prijavi Napisano 9. avgust, 2015 27stopinj ni ni? posebnega niti ni glih okrogla cifra Sej tudi unih 819.5 ni prav okroglih Pri meni se je ta teden obrnilo 50.000 Jest bom imel verjetno ta teden 66666 ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Još šta Napisano 9. avgust, 2015 Prijavi Napisano 9. avgust, 2015 Uzival cel vikend v bohinju 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 9. avgust, 2015 Prijavi Napisano 9. avgust, 2015 Wikend je bil fajn in ju3 pa osvojit enega Dvatiso?aka (pa ne bankovca, ki je bil v DIN valuti). 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 9. avgust, 2015 Prijavi Napisano 9. avgust, 2015 2:10 do doma in to cez prazen Kastel... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 10. avgust, 2015 Prijavi Napisano 10. avgust, 2015 2:10 do doma in to cez prazen Kastel...Si bil vceraj v 4macke v Mednem? Dopoldan, ko sem se peljal proti LJ, je bil ob cesti motor, podoben tvojemu... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 10. avgust, 2015 Prijavi Napisano 10. avgust, 2015 Si bil vceraj v 4macke v Mednem? Dopoldan, ko sem se peljal proti LJ, je bil ob cesti motor, podoben tvojemu...nope kompletni zve?er pri?li za avtobusom. Tam je pa ponavadi ne-rde? BMW Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dpicul Napisano 10. avgust, 2015 Prijavi Napisano 10. avgust, 2015 se hladimo v vasi So?a, jutri pa 4 dnevni pohod po Julijcih see ya 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 V?eraj osvojil novega dvatiso?aka in se v nadaljevanju premierno okopal v Rabeljskem jezeru. Vmes pa eni francoski dru?inici bistveno polep?al/olaj?al njihov sestop v dolino in to s pomo?jo Katrce. Kasneje so dobili ?e navodila kaj si morajo v SLO tekom dopusta ?e ogledati oz. poskusiti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dejan pavlovic2 Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 ja, meni je zakon, sem z njim kar nekaj narisal oz zmodeliral. Tako sem naredil Hi?o, ki sem jo takrat gradil Hi?a vol1.jpg in ne vem kako sem ?e leta 2010 vedel, da moram vstaviti modro Miato :ne vem: , ki pa je pri meni komaj od leto?nje spomladi. Hi?a vol1-1.JPG vid?, si ?e podzavestno tok vnaprej vedel kam tvoj lajf ''stremi'':) lepo drga? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
mamica Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 Konec opoldanskega po?itka, gremo nazaj v bazene. ?e bomo ?e dolgo tu, bodo otrokom zrasle plavutke... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
mazdaman Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 MP spet delovala Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Još šta Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 Se mal pa gremo na dopust! koncno...letos bo pestro 3 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Katjaa Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 V novih rolerji odrolala krog skupaj s psom - brez padca:) 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 Danes u?ival v pristnem V6 zvoku pa tudi vse ostalo je na zelo visokem nivoju (morate vedet, da se sicer frigidno vozjakam s Cliom 1.2 a.k.a. Katrco). 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 11. avgust, 2015 Prijavi Napisano 11. avgust, 2015 Danes...smo ?li spet kolesarit,ob morju:-):-)seveda zve?er:-):-)lp 1 Citiraj
daSKAn Napisano 12. avgust, 2015 Prijavi Napisano 12. avgust, 2015 ?ef po?egnal, da lohka od doma delam ene traininge. Sem dva dni za mizo v firmi ?epel pa nobenga pravga miru. Zdejle gre to doma velik hitrej. Lagano na kav?u z laptopom v naro?ju in klikam. 1 Citiraj
Još šta Napisano 12. avgust, 2015 Prijavi Napisano 12. avgust, 2015 Evo ga...plan za dopust je narejen,da ga na hitro opisem,bo zelo zelo zurerski,tako kot vedno tedn dni prezivim na Pagu,kjer bo zelo znani SONUS festival k traja 5 dni,zura se skos,podnev,ponoc,zjutraj.Nasledn tedn pa prezivim na nizozemskem ker obiscemo Amsterdam in potem se se tam zacne festival MYSTERYLAND,traja pa 2 dni,potem pa je ze kmalu konc dopusta SONUS,MYSTERYLAND 3 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Gelipter Napisano 12. avgust, 2015 Prijavi Napisano 12. avgust, 2015 Ej..Jo? ?ta ...to pa bo Dopust..he he lepo se imej lp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.