Katjaa Napisano 31. avgust, 2015 Prijavi Napisano 31. avgust, 2015 Ni?:)Samo mami pa o?i sta si privo??ila na dopustu (sva zadnji ve?er varu?ko imela-babi) Citiraj
Deeyan Napisano 31. avgust, 2015 Prijavi Napisano 31. avgust, 2015 WP_20150830_010.jpgWP_20150830_011.jpg sam WP dela pa dobre fotke 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Katjaa Napisano 31. avgust, 2015 Prijavi Napisano 31. avgust, 2015 sam WP dela pa dobre fotke Za pono?i kar ok, ja:) Citiraj
Z M A J Napisano 1. september, 2015 Prijavi Napisano 1. september, 2015 Izkoristil zadnji poletni dan in sicer s kopanjem v Poljanski Sori v bli?ini Tav?arjevega dvorca. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 1. september, 2015 Prijavi Napisano 1. september, 2015 Izkoristil zadnji poletni dan in sicer s kopanjem v Poljanski Sori v bli?ini Tav?arjevega dvorca. ..in to z vetrom v laseh, jutri bo pa po vsej verjetnosti ?e z de?nikom nad glavo 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 2. september, 2015 Prijavi Napisano 2. september, 2015 Cez 1 mesc pa s kucmo na glavi Se moram pohvalit da sem od konca februarja z 1.2 Katrco prevozil 20000km. Eto zakaj LPG Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ceradar Napisano 2. september, 2015 Prijavi Napisano 2. september, 2015 Sej 20000 km lahko tudi z bencinarjem in dizlom prevozi? BP 1 Citiraj Zoom Zoom
Z M A J Napisano 2. september, 2015 Prijavi Napisano 2. september, 2015 Res je, ampak ne izpod 4eur na 100 prevozenih km Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 2. september, 2015 Prijavi Napisano 2. september, 2015 Spakirano. Jutri pa na morje - Portoro?. Sicer je zame ?pravo? morje Dalmacija ampak za silo bo Mi smo pa bili ?ez vikend na Vrbskem morju, saj je lepo samo ?e vedno ni Dalmacija. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 3. september, 2015 Prijavi Napisano 3. september, 2015 In ze je tu Mali 5ek, za zajtrk pa je pasal Sliv(k)ov med 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 4. september, 2015 Prijavi Napisano 4. september, 2015 Ravno iz morja, presenetljivih toplih 26. O napovedanem dezju niti D ni blizu... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 4. september, 2015 Prijavi Napisano 4. september, 2015 Jutri?Jutri...pa de?evno vreme...de?..hladno,,lp:-):-):-) Citiraj
SpEkTr Napisano 4. september, 2015 Prijavi Napisano 4. september, 2015 V nedeljo pa Rivolto - Udine Citiraj
Gelipter Napisano 4. september, 2015 Prijavi Napisano 4. september, 2015 V nedeljo pa Rivolto - Udine Ej.....lepo :-):-):-) Citiraj
SpEkTr Napisano 4. september, 2015 Prijavi Napisano 4. september, 2015 Res, komaj ?akam, da vidim po dolgem ?asu spet en po?ten airshow 1 Citiraj
P4nd4 Napisano 4. september, 2015 Prijavi Napisano 4. september, 2015 sla pozdravit mojstra pelkota in iskat racunalnik za mazdurino Poslano z mojega HTC Desire 601 z uporabo Tapatalk 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. september, 2015 Prijavi Napisano 4. september, 2015 Delal cel dan kot da se mi gre za lajf, pa sem ?e vedno najdu par ur da sem s sakerjem sko?il na sori?ko planino na 8 stopinj(v kratkih hla?ah seveda) in meglo da nisi videl 3 metre. 2 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gelipter Napisano 5. september, 2015 Prijavi Napisano 5. september, 2015 Delal cel dan kot da se mi gre za lajf, pa sem ?e vedno najdu par ur da sem s sakerjem sko?il na sori?ko planino na 8 stopinj(v kratkih hla?ah seveda) in meglo da nisi videl 3 metre. Ej...Ajvar..treba se malo tudi razluftat tudi v ktatkih hla?ah..he he lp:-):-):-) Citiraj
Z M A J Napisano 5. september, 2015 Prijavi Napisano 5. september, 2015 Tokrat ne bom hvalil sebe, pa? pa vreme, ki je primerno izklju?no za ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 5. september, 2015 Prijavi Napisano 5. september, 2015 Tokrat ne bom hvalil sebe, pa? pa vreme, ki je primerno izklju?no za ... Kar pa se tudi prile?e kdaj pa kdaj... Citiraj
jures Napisano 5. september, 2015 Prijavi Napisano 5. september, 2015 Cel dan brez oblacka, ravno prisli s kolesarjenja , edino voda se je zasvinjala popoldbe, 2x na hitro not ven Bo pa nocna runda - kar pomeni zjutraj spet razjasnitev Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 5. september, 2015 Prijavi Napisano 5. september, 2015 Se zdele ravno odpravljam do Obale do ju3, de? pa prepu??am prestolnici in okolici. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 5. september, 2015 Prijavi Napisano 5. september, 2015 Cel dan brez oblacka, ravno prisli s kolesarjenja , edino voda se je zasvinjala popoldbe, 2x na hitro not venBo pa nocna runda - kar pomeni zjutraj spet razjasnitev Ej....mi pa gremo zdaj kolesarit,do kp.ker ,prej je blo ?e tolpo...uff to vreme,,lp Citiraj
jures Napisano 5. september, 2015 Prijavi Napisano 5. september, 2015 ob osmih se je nebo utrgalo z neverinom.....za 15 min in razjasnilo spet.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.