jures Napisano 19. september, 2015 Prijavi Napisano 19. september, 2015 2 rundi kartinga 390ccm v Le Mansu Zakon ker kraj in feeling, na eni strani brencijo porschi, na eni renoji, karti.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 19. september, 2015 Prijavi Napisano 19. september, 2015 Vijola karjola prvi? parkirana na moji doma?i lokaciji. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 19. september, 2015 Prijavi Napisano 19. september, 2015 Dans so mi pa v Novi Gorici kr solidn oder postavl:) 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Slivka Napisano 19. september, 2015 Prijavi Napisano 19. september, 2015 Dans so mi pa v Novi Gorici kr solidn oder postavl:) Ej, in to brez prijave lokalnim oblastem! Bo treba preusmerit, da pusti begunce in izterja . Citiraj
Slivka Napisano 19. september, 2015 Prijavi Napisano 19. september, 2015 Danes ob 1:09 mi je dal "v?e?ka" nekdo, s katerim sva sicer "na bojni nogi"... Vsaj bila sva, no. O?itno sem napisal resni?no dobro izjavo in ker se to zgodi zelo redko, se moram kar pohvalit, da tudi meni kdaj uspe! 1 Citiraj
Baby Viper Napisano 19. september, 2015 Prijavi Napisano 19. september, 2015 Ej, in to brez prijave lokalnim oblastem! Bo treba preusmerit, da pusti begunce in izterja .Nimam js kej prijavit,so ?e po radiju kak?n tedn prej ogla?eval to veselico Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Slivka Napisano 19. september, 2015 Prijavi Napisano 19. september, 2015 Mnja, zadnji teden sem poslu?al predvsem motorko in hre??anje padajo?ih smrek... 2 Citiraj
Baby Viper Napisano 19. september, 2015 Prijavi Napisano 19. september, 2015 Aja dej pol pa mi kak?en kubik pripelji, da bo vsaj kaka korist od tega tedna Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
LabiGT Napisano 20. september, 2015 Prijavi Napisano 20. september, 2015 Ist dein Deutsch jetzt besser als vor dem Kurs? Kannst du jetzt ein Bier selbst bestellen? Ein Bier ist kein Bier! 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 20. september, 2015 Prijavi Napisano 20. september, 2015 Dans za ve?erjo ocvrte de?nikarce oz. pohane marele in z dodatkom kajmaka na vrhu. Morate poskusit kako pa?e gor. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 20. september, 2015 Prijavi Napisano 20. september, 2015 Danes sem jo po dolgem ?asu opral...lp 1 Citiraj
Slivka Napisano 20. september, 2015 Prijavi Napisano 20. september, 2015 Aja dej pol pa mi kak?en kubik pripelji, da bo vsaj kaka korist od tega tedna A se heca??Motor od BTjke ni neki eno-taktni pol-valjnik na plinsko kartu?o. In tako ma?inerijo naj jaz za?enem za en kubik drv?Pripeljem ?tirikrat v karjoli, pa je... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 22. september, 2015 Prijavi Napisano 22. september, 2015 Dans sem zajtrkoval Slivkov med na kruhu s son?ni?nimi semeni, zraven pa seveda Barcaffe. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 23. september, 2015 Prijavi Napisano 23. september, 2015 Prepri?al prijatelja, da je kupil Mazdo 6 karavan rde?e barve - testno iz Kopra... 2 Citiraj
Alex Napisano 23. september, 2015 Prijavi Napisano 23. september, 2015 Prepri?al prijatelja, da je kupil Mazdo 6 karavan rde?e barve - testno iz Kopra...Ma to ?e pred nekaj cajta ali zdej pred kratkim? Ker ena se je prodajala pred tremi meseci in je ?la takoj. Citiraj
Slivka Napisano 23. september, 2015 Prijavi Napisano 23. september, 2015 Kak?en mesec pred ?olskimi po?itnicami sem ga prepri?eval, da Seata zamenja za Mazdo in mu razlagal, da DPF ni bav-bav in da se Mazde ne kvarijo oziroma da so bolj zanesljive od Golfa (?esar mi ni verjel - "Zakaj pa potem Golfi tako dr?ijo ceno, Mazdam pa kar pade?") in tako naprej. Potem se pa dolgo nisva videla in ko ga v?eraj sre?am, se je pa pripeljal s to Mazdo. 2 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. september, 2015 Prijavi Napisano 25. september, 2015 Jebes Slovenijo, upam da ?imprej crkne vse skupaj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 25. september, 2015 Prijavi Napisano 25. september, 2015 Jebes Slovenijo, upam da ?imprej crkne vse skupaj. Jah, na dobri poti je ?e... Dokler pa ?e ni crknilo vse skupaj, pa to bolj spada v Jamralnik... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 25. september, 2015 Prijavi Napisano 25. september, 2015 Ju3 grem na svojo prvo vinsko trgatev. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 26. september, 2015 Prijavi Napisano 26. september, 2015 Pre?ivel krasen dan v glinokopu Vogrsko na ogledu http://www.xsports4x4.si/sl-si/novice/potek-tekmovanja-2015/ ?e bi BTjka ne bila na pol plasti?na in ?e bi imela blokado diferenciala, bi jim ?el pokazat, kako se stvari stre?e. Samo dve skalnati oviri bi mogo?e kljub vsemu bili prehudi, ostalo bi ?lo... 1 Citiraj
dejan pavlovic2 Napisano 26. september, 2015 Prijavi Napisano 26. september, 2015 ?e se pa wankl ne ?tul na fotke, se mora pa njegov avto... Druga?e pa ful top zadeva:) 3 Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Jest Napisano 27. september, 2015 Prijavi Napisano 27. september, 2015 V petek sem sel do nemsko-avstrijske meje (Piding) in sem doma resetiral povprecno oorabo... In sem imel po povratku narejenih dobrih 500km porabo 5,3 l/100km... in povprecno hitrost 96 km/h (vozil vec ali manj po omejitvah)... Sedaj mi je jasno, kako Labiju uspe imeti tako nizko porabo... Ker ima veliko relacijskih vozenj... Jaz pa zadnje cajte vec ali manj "ku?a-poso" in potem KR-LJ in cjazenje od semaforja do semaforja po mestu... In je potem oovprecje okoli 7 l/100km... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Katjaa Napisano 27. september, 2015 Prijavi Napisano 27. september, 2015 V?eraj pre?ivela en lep dan na ?tajerskem v dru?bi Alf in ob dobri hrani:) Mul?ka sva pustila doma in poslu?ala V6 zvok. 2 Citiraj
Z M A J Napisano 27. september, 2015 Prijavi Napisano 27. september, 2015 V istem dnevu zmagala dirki oba moja favorita; 44 & 99 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ceradar Napisano 27. september, 2015 Prijavi Napisano 27. september, 2015 ?e se pa wankl ne ?tul na fotke, se mora pa njegov avto... Druga?e pa ful top zadeva:) A to ste s mazda klubom testiral novo mx-5??Bi ?e sam pri?el ?e bi vedel Citiraj Zoom Zoom
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.