Gelipter Napisano 3. oktober, 2015 Prijavi Napisano 3. oktober, 2015 Dans grem pa za wikend preko severne meje, mal turisti?no, mal poslovno, enmal pa tud jezik trenirat in to ni mi?ljeno s kak?nim Ej. Lepo se imej..pa zrehtaj kaj..lp Citiraj
Baby Viper Napisano 3. oktober, 2015 Prijavi Napisano 3. oktober, 2015 Danes domov pripeljal ?e tretji avto na plin (zimski nadomestni za mx5), priznam pa da se med vo?njo z njim kr mal Lojza po?utm 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
YavarYe X6V6 Napisano 4. oktober, 2015 Prijavi Napisano 4. oktober, 2015 delal na enemu od dveh v slo. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 4. oktober, 2015 Prijavi Napisano 4. oktober, 2015 Carrera? Tolk specialen avto, da more imet kr 2 drift lu?ke Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Slivka Napisano 4. oktober, 2015 Prijavi Napisano 4. oktober, 2015 A to tudi spada pod Das Auto? Saj je to tudi Made in Germani? Citiraj
Symon Napisano 4. oktober, 2015 Prijavi Napisano 4. oktober, 2015 Cayman GT4 je baje res nekaj najbolj?ega od Porscheja. Sam ne vem kaj se rabi ?e na novem delati? Slivka ja, ne vem pa kako je z emisijami. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. oktober, 2015 Prijavi Napisano 4. oktober, 2015 Emisije so ok, druga?e ne gre ?e skozi papirje. Delal pa nekaj not allowed in slo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 4. oktober, 2015 Prijavi Napisano 4. oktober, 2015 Emisije so ok, druga?e ne gre ?e skozi papirje. Delal pa nekaj not allowed in slo.pedranje v porseju? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 5. oktober, 2015 Prijavi Napisano 5. oktober, 2015 ne to je dovoljeno tud v slo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Katjaa Napisano 5. oktober, 2015 Prijavi Napisano 5. oktober, 2015 Rezerviran vikend paket v termah:) Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 5. oktober, 2015 Prijavi Napisano 5. oktober, 2015 Danes je imel tabornik prvi servis (15Kkm) in prvo! pranje spljoh. . Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
dpicul Napisano 6. oktober, 2015 Prijavi Napisano 6. oktober, 2015 podalj?ana pogodba o delovnem razmerju za eno leto Ne vem, ali se je za hvalit, upam da bo naslednja za stalno 2 Citiraj
Slivka Napisano 6. oktober, 2015 Prijavi Napisano 6. oktober, 2015 Danes je imel tabornik prvi servis (15Kkm) in prvo! pranje spljoh. . To je ?e dobro. Meni je po ?tirih letih na tehni?nem rekel: "Zdaj bi ga pa lahko ?e oprali..." 2 Citiraj
Scr3am Napisano 6. oktober, 2015 Prijavi Napisano 6. oktober, 2015 Pribli?no dva mesca nazaj sem zamenjal plasticno epruvetko za kontrolo kapljic pri mazanju ventilov (moja je nekako pocila in je notri vleklo zrak). Redno preverjam kapljice in po dveh mesecih sem moral samo enkrat nastelat pa se to samo za malenkost... med tem, ko sem prej moral usak teden neki ?telat Citiraj
Z M A J Napisano 8. oktober, 2015 Prijavi Napisano 8. oktober, 2015 Pohvalit moram trenutni prehlad, ker namest slovesa je znatno pojacal intenziteto! Vsa cast in pohvale! , 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 9. oktober, 2015 Prijavi Napisano 9. oktober, 2015 DOBIL SEM GA! Ravnokar mi ga je ?ena prinesla. Je sre?ala po?tarja, pa ji ga je dal in zdaj, ko je pri?la domov, mi ga je prinesla. Gradbeno dovoljenje za enostavni objekt, da ne bo imel kdo ?esa drugega v mislih...Te?ava je samo v tem, da se pri nas gradbena sezona kon?uje... Kmalu bo zima. Bo pa za drugo leto... 4 Citiraj
daSKAn Napisano 10. oktober, 2015 Prijavi Napisano 10. oktober, 2015 Pripravil in spucal pe? in dimnik. Zdej pa lohka zakurimo po?as. Citiraj
daSKAn Napisano 10. oktober, 2015 Prijavi Napisano 10. oktober, 2015 Na na?mu koncu najdu en fajn burger place. Pice bo ?e za sprobat. Najedu super na konc pa ?e gratis en ?nop?ek. Citiraj
Z M A J Napisano 10. oktober, 2015 Prijavi Napisano 10. oktober, 2015 Dans spontano in aktivno gasil P 206 na gori Oljki, a najbolj zaskrbljujo?e je to, da sem dale? od nekega gasilca-obvlada?a in ostalih 20 oseb je imelo ?e manj pojma o tem. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 10. oktober, 2015 Prijavi Napisano 10. oktober, 2015 Danes pa sem se pa naspala. V spalnici je bila ti?ina od 22-9.00 in sem spala celih 9ur ! Nadoknadila za cel teden .Popoldan pa nabrala kar nekaj kostanja in gobic:) 3 Citiraj
Z M A J Napisano 14. oktober, 2015 Prijavi Napisano 14. oktober, 2015 Ravnokar najdu neke podatke, ki sem jih smatru za izgubljene, oujea! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 14. oktober, 2015 Prijavi Napisano 14. oktober, 2015 Lp...danes dobil zimske gume,Nokien SUV.za Mazdurino,tako smo pripravljeni na ZIMO..lp 1 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. oktober, 2015 Prijavi Napisano 15. oktober, 2015 cca 100 metrov sem se peljal z kanto ki ima oznako GTS - pa ni opelica. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 15. oktober, 2015 Prijavi Napisano 15. oktober, 2015 cca 100 metrov sem se peljal z kanto ki ima oznako GTS - pa ni opelica. Gorenski Tisk Storitve? A pol je pa ta kanta crknila? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 15. oktober, 2015 Prijavi Napisano 15. oktober, 2015 Ne sva bla ?e pred vhodom v firmo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.