gokard Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 Zemlja,kaj nam ti nosis...Lej pionir?ek tkole je: jest sem v?erej eno dru?inco k skoraj na de?ju spi, nahranil...no, jim nesel za jest k nimajo, kaj s pa ti naredu s tvojim tele??kom razen da si na riti sedel in zemljo tla?il....in sebe futral z neumnostmi seveda! Torej...?e bo? ?alil ti s tem "kaj zemlja nosi" se bo? opekel...pionir?ek. Ubogaj izku?ene, pa ti bo lep?e.... Pa ?e vozit se bo? navadil morda. Ja pa so eni modeli....eh.... ?koda cajta za take.... Umir se pa pojdi kam kjer ne bo? ?kode delal! Pa ne kej zamert spet....se pa? branim in to je to. Po?as bo? dojel....ajd u?ivej,ekipa "nasprotnikov" novincev....u?ivejte lep de?even dan...grem kej bl pametnega delat kt z vami se.... Zanimivo je pa le ratal evo. Moj cilj je dose?en. MFG,....BR, ...LP... Citiraj
robertos664 Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 Ve? kolega...o napolpismenosti bi se dalo kje drugje pogovarjat...?e ma? seveda dovolj dinar?kov za to?be....a te pustim ?e nekej ?asa. ....da si ?eblje v k....zabije? sam. Itak ne dojame? a pustmo zdaj to. Jaz nikogar ne ?alim, in mislim da je to prvo pravilo na forumu. ?e se motim, naj me admini opozorijo. Da bi se pa zarad enga....selil na drug forum...kerga predlaga???....na tomos?...?kodo?...eh, dejmo raje kaj lepega spet nardit danes, ne pa ?as izgubljat za nevmesne pripombe. lep dan, ....gokardzamera spet??? ej, naredi dobro delo pa se pohvali no? ...ob?instvo ?aka... Te pohvalim ?e bo kej pametnega, ?e pa si samo pameten brez efekta....sory, se bom "glasovanja" zadr?al. Jaz sem v?eraj spet nekoga razveselil. Pa ti? ....pa d nebi se kej hudoval....ej. Lep dan dej dej... ....gokard...to?be? misli? tvoje ?alitve na prej?nji strani? lahko, kadarkoli! naj ga nekdo prosim ?e enkrat po?lje v banovce Citiraj
Boss Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 sej ?alit pa znate tukej gor....to sem pa edino kar sem opazil.... ?koda vas je. Mimogrede, ?ene nimam niti jo ne rabim....zato pa tukej gor visijo nekateri zgleda,,,,k jim ?ene ne bo?ajo ...?esa ?e?.... bodi vsaj konkreten ?e ?e zna? ?alit.... ?e enkrtat: to pa kot vem ni namen tega foruma kar eni delate-delajo... ah jej... sej bo. ...l.p. umirte ?ogco, boste lep?e ?iveli s svojimi ?eni?kami potrpe?ljivimi... zmer bl zanimivo je ej! lep dan dej...A zdej si pa u?aljen? Ko jebe? druge je vse OK, ko ti pa nekdo nekaj v hecu napi?e? je pa tvoj nos dalj?i od ostr?kovega v fazi notori?nega laganja. S takimi patroni kot si ti, se pa? ljudje te?ko normalno pogovarjamo. ?e ima? pa probleme s psihozo ali pa bohnedej ?izofrenijo ali ?em podobnim se pa opravi?ujem, ker iz bolnikov se pa res ni lepo norca delat. Citiraj
Nejc1986 Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 Ej,cestitke ce res pomagas druzini... Ampak... da moski moskemu rece pionircek in omenja telescek.... a morm kej dodat? Citiraj
Baby Viper Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 Kak?ne komedije nastanejo iz..?esa ?e? Mal sm pozabu zakaj se je sploh za?el Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
S'tan Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 ekipa "nasprotnikov" novincev A to tudi obstaja na tem forumu? Na, to si rolaj ko bos pisal naslednji odgovor tu Gokard. Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
jures Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 Pa pohvalil bi se, da sem sliko napopu na forum Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 Dokler ste si vi v tej temi dopisovali, sem razmeroma dobro izkoristil popoldan, ?eprov je bilo vreme kilavo na fertig. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 Jaz tud, kupu sem se en gokarD.Zdaj jih mam 14. 3 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Tadej7ad Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 Samo eno vpra?anje: a vam je poznano, da ima forum funcijo "ignore"? Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Deeyan Napisano 14. maj, 2016 Prijavi Napisano 14. maj, 2016 Jaz nikogar ne ?alim, in mislim da je to prvo pravilo na forumu. ?e se motim, naj me admini opozorijo.Mislim, da te je admin ?e 2x opozoril, ?e te bo ?e 1x.... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
robertos664 Napisano 15. maj, 2016 Prijavi Napisano 15. maj, 2016 Haha, na drugem forumu je dobil kontra ?e v prvem postu http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=106667 Njegov drugi post: http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=38&t=106670&p=1713022#p1713022 Citiraj
SpEkTr Napisano 15. maj, 2016 Prijavi Napisano 15. maj, 2016 LOL Seveda, pol je pa sem pri?el, pa vidim da smo zelo prizanesljivi do takih. Citiraj
gokard Napisano 15. maj, 2016 Prijavi Napisano 15. maj, 2016 LOL Seveda, pol je pa sem pri?el, pa vidim da smo zelo prizanesljivi do takih.LOL...je reku... spet ena neandertalska izjava eh sloven?ki moji, res ?al samo ?e ?alit znate. Hvala za Va?o potrpe?ljivost res. DEJSTVO: Vem da je te?ko priznat da ma kdo ve? idej in celo bolj?e, a enkrat v ?ivlejnu boste morali to dejstvo sprejet. ?e ga ne boste....se boste pa? sekirali vsak po svoje in...zboleli od hudga. Ko pa boste dojeli da z takim zavra?anjem drugih, bolj?ih, novih, ?kodite le vsak samemu sebi, bo pa ?al ?e prepozno. Vidim da sem za?el na forum "gospodarjev forumov" in sory....ne da se mi z vami. Zakaj? ... Le zakaj! ?alit zna vsak 5 letni mulc. Za kej pametnej?ega....mora? bit pa?....jah ni?, le malo inteligentnej?i. U?ivajte v svojem klanu... ?koda energije za Va?e neandertalske izjave. Prosim Vas spo?tovani gospodarji: blokirajte me in u?ivajte v svojem pospravljanju in hvalisanju z ....but.... zadevami. ?al se pa itak sploh ne zavedate da ste popolnoma odlutali od predloga za?etnice te teme , spo?tovane allysse. Vse pohvale ji. Lahk se ji priklonite vsi. ....ah ne, ste preponosni sej res....ego pa to...ah k se vam da. Grem raj? na obalo mal dans...tam so def.bl prjazni modeli... ajd. Lep dan ?e naprej, ....GOKARD.Mislim, da te je admin ?e 2x opozoril, ?e te bo ?e 1x.... ?e je admin kej "admin" potem ne bi dopustil takih ?alitev k jih eni modeli ?al uporabljate.... Edin ?e ni en od vas seveda. ....isti ste kt slovenski politiki: velik besed pa n? efekta. Predlagam: nehajte konzumirat TV in cajtnge....pa boste lep?e ?iveli....pa ?e kdo Vas bo mel rad. E.En ?udovit dan ?e naprej...to?be? misli? tvoje ?alitve na prej?nji strani? lahko, kadarkoli! naj ga nekdo prosim ?e enkrat po?lje v banovce ...?e pametnjakovi? ?e ne ve?: Banovci so terme....in tam....?e si z dobro bejbo....je miljonkrat bolje kt tukaj debatirat z neandertalcem...?e smo ?e pr ?alitvah. Ti-Vi ste za?eli, jaz pa se sory....moram le branit. A to pa ni dovoljeno na tem forumu a? ....gospodar!.... Aloha... L.p. ....kr umir se, da ne pregori?. Ajd Citiraj
Deeyan Napisano 15. maj, 2016 Prijavi Napisano 15. maj, 2016 Zdej pa ti najprej razlo?i pomen besede LOL! Od kdaj je to ?aljivka? Glede tega, da smo odtavali s teme bi se js na tvojem mestu vpra?al zakaj? 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
gokard Napisano 15. maj, 2016 Prijavi Napisano 15. maj, 2016 Zdej pa ti najprej razlo?i pomen besede LOL! Od kdaj je to ?aljivka? Glede tega, da smo odtavali s teme bi se js na tvojem mestu vpra?al zakaj? Pametnjakovi?: dej vpra?i stri?ka googla al vikipedijo....kaj pomeni beseda LOLEK.... ej....se mi ne da s tabo ve?....najdi si k?nga na "ni?jem nivoju"...l.p. Citiraj
Deeyan Napisano 15. maj, 2016 Prijavi Napisano 15. maj, 2016 Pametnjakovi?: dej vpra?i stri?ka googla al vikipedijo....kaj pomeni beseda LOLEK.... ej....se mi ne da s tabo ve?....najdi si k?nga na "ni?jem nivoju"...l.p.Ne pomeni to lolek, bo? mogu kar ti pogooglat, da bo? na?u pravi pomen. Da ti dam namig je to izpeljano iz angle?kega jezika! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Nejc1986 Napisano 15. maj, 2016 Prijavi Napisano 15. maj, 2016 Gokard je sam po seb ena zaljivka za clovesko raso?. Vkolikor je resen s temi svojimi posti,ce je pa sam provokator,pol smo pa lepo nasedel Citiraj
jures Napisano 15. maj, 2016 Prijavi Napisano 15. maj, 2016 Ma vsi tukaj provocirate in nasedate in potem racunate na admina....se enkrat dont feed the trolls 5 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 15. maj, 2016 Prijavi Napisano 15. maj, 2016 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
robertos664 Napisano 15. maj, 2016 Prijavi Napisano 15. maj, 2016 Haha lol je lolek ja, kake ?uje? tu 1 Citiraj
Boss Napisano 15. maj, 2016 Prijavi Napisano 15. maj, 2016 Gokard je sam po seb ena zaljivka za clovesko raso?. Vkolikor je resen s temi svojimi posti,ce je pa sam provokator,pol smo pa lepo nasedelSeveda smo nasedli... ker s prvimi posti je za?el dokaj normalno in potem pri?akuje?, da ima? opravka z uravnove?eno osebo - v bistvu je pa pri?el gor mal zajebavat in se norca delat. Sam se opravi?ujem, ker sem nasedel. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. maj, 2016 Prijavi Napisano 15. maj, 2016 Kar se alkohola ti?e....svaka ?ast! Vse pohvale res. Upam da je tudi res tako. No, ?e bi se pa rad hitro vozil, te pa posedem na enga od mojih 12 gokardov....pa da ob?uti? s ?em se vozi? ti. Kar se karavana ti?e...JAJC ....sory, a priznam. Lep dan -- l.p. GOKARD....je ?e bolj zanimivo a? hihi...e! to je to....za?elo se je dogajat.... lepo poletje se obeta. Bravo... Poz.... G.Oporosti, se mogo?e poznava, da sva ?e kar na ti ?Verjemi poznam ob?utek na gokartu, samo kaj ko je prehitro konec zabave.(Doma smo imeli 2 in drugi 200 kubi?ni, vrhunski za ovinke v hrib po glavni cesti seveda, s tem da je IMEL diferencial in neodvinoe zavore za vsako kolo posebej, vzmetenje,....)Skor sem se pozabu pohvalit urejeno ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
robertos664 Napisano 15. maj, 2016 Prijavi Napisano 15. maj, 2016 Jaz mam tudi gokarD. Samo moj ma pogon na sprednji kolesi in 1500ccm Citiraj
Nejc1986 Napisano 15. maj, 2016 Prijavi Napisano 15. maj, 2016 Ja,jst se tud opravicujem,da sem nasedu in d sem mislu da je to normalen osebek,ki ma pac nenormalno razmisljanje... je pa pac osebek k se zju3 zbudi z namenom da mal provocira in tezi in ko ga jeb. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.