Katjaa Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Kon?no sem ?la mal na kolo:) 1 Citiraj
robertos664 Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Pa kolesarila si tudi, al samo gor sedela? 1 Citiraj
Katjaa Napisano 11. avgust, 2016 Prijavi Napisano 11. avgust, 2016 Pa kolesarila si tudi, al samo gor sedela? Kolesarila:) 2x in ?e zraven imela otro?ki sede? (ni bil prazen) 1 Citiraj
Jest Napisano 12. avgust, 2016 Prijavi Napisano 12. avgust, 2016 Kaj vse se je vcasih proizvajalo v bivsi YU Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 12. avgust, 2016 Prijavi Napisano 12. avgust, 2016 Dans je bil sprva na urniku le vzpon na Kokrsko sedlo, pa me je potem kolega Jeseni?an navdu?il, da osvojiva ?e na Grintavec, ki je obenem njegov najvi?ji vrh doslej. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 14. avgust, 2016 Prijavi Napisano 14. avgust, 2016 Dopust,dopust,dopust,jeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????? 2 Citiraj
Z M A J Napisano 16. avgust, 2016 Prijavi Napisano 16. avgust, 2016 S prjatloma planincema smo se s5 odpravili v gri?e, tokrat na malo zahtevnej?o varianto in gri?, ki sem ga ?e neki ?asa planiral. Spanje v nedeljo na Vr?i?u in v?eraj vzpon na Bav?ki Grintavec s sedla Kanja (uradno zaprta, ampak brez te?av). Je pa to konkretna zadeva ter ogromno navdu?enje kako se nam je vse poklopilo z vremenom vred. Fantasti?na 2 dneva in sem noro dobre volje. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 16. avgust, 2016 Prijavi Napisano 16. avgust, 2016 Za?el centrifugirat med iz satov. Prvi vtis je, da bo letos dobra letina. Upam, da ne ostane samo pri vtisu... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 17. avgust, 2016 Prijavi Napisano 17. avgust, 2016 Dans se mi je izteku glavni del dopusta, ampak glede na to kako carsko sem ga pre?ivel in kok mi ni napor opravljat mojga dela, vsekakor nimam pravice pisat v Jamralniku in se tudi ne prito?evat. Sicer pa grem le 2x delat in v 5ek ?e takoj popoldan do pondelka s5 na morje. Treba se je veselit malenkosti, dajte si jih tudi vi! 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 18. avgust, 2016 Prijavi Napisano 18. avgust, 2016 Stevec prevozenih kilometrov se je pokvaril... :ne vem: ... same osmice 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 18. avgust, 2016 Prijavi Napisano 18. avgust, 2016 Stevec prevozenih kilometrov se je pokvaril... :ne vem: ... same osmice Ker domnevam, da si parkiral, ko si fotografiral, se ti je tudi kazalec za hitrost zataknil... Citiraj
Jest Napisano 18. avgust, 2016 Prijavi Napisano 18. avgust, 2016 Ker domnevam, da si parkiral, ko si fotografiral, se ti je tudi kazalec za hitrost zataknil... Ja seveda... Sej nisem slikal med voznjo... A se ne vidi, da sem skiciral po spominu Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 18. avgust, 2016 Prijavi Napisano 18. avgust, 2016 To je blo na valarjih na tehni?nem. Citiraj
Slivka Napisano 19. avgust, 2016 Prijavi Napisano 19. avgust, 2016 Moj mobitel sem snel s polnilca v ?etrtek, 28.7. zjutraj. In ravnokar sem ga ponovno priklopil na polnilec. ?igav mobitel ?e zmore kaj takega? 1 Citiraj
Katjaa Napisano 19. avgust, 2016 Prijavi Napisano 19. avgust, 2016 Moj mobitel sem snel s polnilca v ?etrtek, 28.7. zjutraj. In ravnokar sem ga ponovno priklopil na polnilec. ?igav mobitel ?e zmore kaj takega?In umes ni bil v uporabi cel dopust:) Citiraj
Slivka Napisano 19. avgust, 2016 Prijavi Napisano 19. avgust, 2016 Ja, no, od 28.7. do 15.8. sem imel dopust. Pa mobitel je tudi imel dopust v tem terminu... 1 Citiraj
Baby Viper Napisano 19. avgust, 2016 Prijavi Napisano 19. avgust, 2016 Mal ve?krat ga v roke prim Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Slivka Napisano 19. avgust, 2016 Prijavi Napisano 19. avgust, 2016 Mal ve?krat ga v roke prim O ?em zdaj ti to? ?e vedno o mobitelu? :ne vem: 1 Citiraj
Z M A J Napisano 20. avgust, 2016 Prijavi Napisano 20. avgust, 2016 Prezivljam fantasticen mini dopust Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 20. avgust, 2016 Prijavi Napisano 20. avgust, 2016 Prezivljam fantasticen mini dopust Zakaj pol pises na forumu 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ivann Napisano 21. avgust, 2016 Prijavi Napisano 21. avgust, 2016 Kon?no je prispela moja prekomorska deklica. Prvi? sem jo videl v ?ivo, jo ob?udoval in malo srame?ljivo po?latal, rde?o lepotico. Bila je v lepotilnem salonu, kjer so jo obla?ili in li?pali zame. Ko bo pripravljena me pokli?ejo, da jo pridem iskat. Drugi teden imava randi .. 5 Citiraj ?e grdo gledam pomeni, da mi ni v?e? tisto kar vidim ..
robertos664 Napisano 21. avgust, 2016 Prijavi Napisano 21. avgust, 2016 Kon?no je prispela moja prekomorska deklica. Prvi? sem jo videl v ?ivo, jo ob?udoval in malo srame?ljivo po?latal, rde?o lepotico. Bila je v lepotilnem salonu, kjer so jo obla?ili in li?pali zame. Ko bo pripravljena me pokli?ejo, da jo pridem iskat. Drugi teden imava randi .. kaj je iz Mehike? Citiraj
ivann Napisano 21. avgust, 2016 Prijavi Napisano 21. avgust, 2016 Naj bi bila iz de?ele vzhajajo?ega sonca (diesel) .. Kako naj potepinko preverim? Mogo?e po VIN ?tevilki. Nasvet za?eljen. Citiraj ?e grdo gledam pomeni, da mi ni v?e? tisto kar vidim ..
koroska18 Napisano 21. avgust, 2016 Prijavi Napisano 21. avgust, 2016 Naj bi bila iz de?ele vzhajajo?ega sonca (diesel) .. Kako naj potepinko preverim? Mogo?e po VIN ?tevilki. Nasvet za?eljen.http://www.vindecoderz.com/EN/Mazda Citiraj
ivann Napisano 21. avgust, 2016 Prijavi Napisano 21. avgust, 2016 http://www.vindecoderz.com/EN/Mazda Hvala za info .. V kolikor se VIN ?tevilka za?ne s ?rko J je vozilo izdelano na japonskem, v kolikor se za?ne s ?tevilko 3 v mehiki! https://en.wikibooks.org/wiki/Vehicle_Identification_Numbers_(VIN_codes)/World_Manufacturer_Identifier_(WMI) kaj je iz Mehike?Ne, potepinka je z otoka Honshu .. Citiraj ?e grdo gledam pomeni, da mi ni v?e? tisto kar vidim ..
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.