Jest Napisano 9. september, 2016 Prijavi Napisano 9. september, 2016 Na dana?nji dan pred dvemi leti je k nam pri?la Mazda In v teh dveh letih smo prevozili z njo V tem ?asu smo prevozili konkretnih 50 tiso? km in samo redno servisirali (no pedal pa? ?e zmeri poka in 2x preluknjali gumo). P.S.: zadnje cajte fajn zaj****** mo?a, ker njegovega avta ?e zmeraj ni od mehanika mene pa moja ?e ni pustila na cedilu:)Pa pozabila si na tisto plasticno zascito podvozja... Ce se prav spomnim, si pisala enkrat, da so jo zamenjali 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Katjaa Napisano 9. september, 2016 Prijavi Napisano 9. september, 2016 Pa pozabila si na tisto plasticno zascito podvozja... Ce se prav spomnim, si pisala enkrat, da so jo zamenjali Ja res je:) Ma ja, moram en dan tole pokanje zrihtat. Si ne vzamem cajta... Citiraj
Gorjup13 Napisano 9. september, 2016 Prijavi Napisano 9. september, 2016 Sam ko pa Alfa dela je pa u?itek, ?koda je samo da je ta u?itek redek Citiraj
Boss Napisano 9. september, 2016 Prijavi Napisano 9. september, 2016 ker je redek, ga pa zato bolj ceni? Citiraj
Deeyan Napisano 9. september, 2016 Prijavi Napisano 9. september, 2016 Ko smo ?e ravno pri Alfah, ma kdo izku?nje z 159 1.9 JTD 150hp? 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Katjaa Napisano 9. september, 2016 Prijavi Napisano 9. september, 2016 Ko smo ?e ravno pri Alfah, ma kdo izku?nje z 159 1.9 JTD 150hp? ?e kaj rabi? sam pra?i - bo mo?- alfa ekspert odg. 1 Citiraj
Deeyan Napisano 10. september, 2016 Prijavi Napisano 10. september, 2016 ?e kaj rabi? sam pra?i - bo mo?- alfa ekspert odg.Pac zanima me nasplosno kok so zanesljivi ti avti, kje so hibe, itd... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Katjaa Napisano 10. september, 2016 Prijavi Napisano 10. september, 2016 Pac zanima me nasplosno kok so zanesljivi ti avti, kje so hibe, itd... Evo ma? zs, da ne smetimo teme:) 1 Citiraj
ivann Napisano 10. september, 2016 Prijavi Napisano 10. september, 2016 ?tajerski mladeni?, kak?en car; http://www.24ur.com/sport/ostalo/gajser-z-skupno-drugim-mestom-v-zda-potrdil-naslov-svetovnega-prvaka.htmlSlov. Bistrica, Makole, 15. 9. 2016, sprejem in ?ur .. :mi pijemoo: 1 Citiraj ?e grdo gledam pomeni, da mi ni v?e? tisto kar vidim ..
Gelipter Napisano 10. september, 2016 Prijavi Napisano 10. september, 2016 Lp.....danes sem jo spet po dolgem ?asu opral ,zdaj je prava Mazdurina..he he 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. september, 2016 Prijavi Napisano 11. september, 2016 Obeta se mi fantasti?na nedelja, najprej malo s h?erko naokrog, kasneje pa nek druga?ne sorte izlet Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
robertos664 Napisano 11. september, 2016 Prijavi Napisano 11. september, 2016 danes bil na pohorju, nabral gobe, se fajn sprehodil. Za ve?erjo si naredil satara? iz nabranih gob, doma?ega paradi?nika, doma?e paprike, doma?ih jajc, doma?e ?ebule. Bolj doma?e in poceni ne gre 5 Citiraj
SpEkTr Napisano 12. september, 2016 Prijavi Napisano 12. september, 2016 To je pa bilo nekaj za videt. Letnik 1917,1000ccm,18 ps ?? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
pob Napisano 12. september, 2016 Prijavi Napisano 12. september, 2016 Praznovanje h?erkinega rojstnega dne je uspelo. Za otroke so poskrbeli animatorji, za star?e pa prijazni natakarji. 1 Citiraj
Alex Napisano 12. september, 2016 Prijavi Napisano 12. september, 2016 Kon?no malo de?ja tudi pri nas, sicer nenapovedanega (na?i vrli vremenarji) ampak o.k.V petih minutah se je ohladilo iz 31?c na 19. Kako carsko. Citiraj
Pepo1980 Napisano 12. september, 2016 Prijavi Napisano 12. september, 2016 Praznovanje h?erkinega rojstnega dne je uspelo. Za otroke so poskrbeli animatorji, za star?e pa prijazni natakarji. Jaz bi bil bolj zadovoljen z brhkimi natakaricami 1 Citiraj
pob Napisano 12. september, 2016 Prijavi Napisano 12. september, 2016 So se menjali natakarji in natakarce, sam nism glih izpostavljal tega, hehe. Citiraj
Z M A J Napisano 13. september, 2016 Prijavi Napisano 13. september, 2016 Nalil za 20 cekinov super95 in bil sokiran kok malo se premakne kazalec nivoja goriva. No to bo za vsaj 2 mesca zdaj in sem prov vesel da ima glavno vlogo pri moji voznji avtoplin! To pa ze 8 let in ce sem prevozil cca.300000km in povprecno privarceval 4eur na 100km, sem torej privarceval nek drobiz v visini 12000 eur 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 13. september, 2016 Prijavi Napisano 13. september, 2016 Kaj pa sedaj ti furas ? Citiraj
Z M A J Napisano 13. september, 2016 Prijavi Napisano 13. september, 2016 Babivipersko LPG Katrco, obcasno pa Corso, ki je sicer name pisana, a sem jo odstopu bivsi bejbi in jo ona okrog vozi Hrosca 1974 pa sem v soboto prodal, itak z dobickom (treba si je medsebojno pomagat in zato sem Viperju ful hvalezen, ker v tej drzavci ne nameravam mbenga avta vec kupovat ali imet v lasti in sem v mislih ze izven meja Kokodajse). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 13. september, 2016 Prijavi Napisano 13. september, 2016 Babivipersko LPG Katrco, obcasno pa Corso, ki je sicer name pisana, a sem jo odstopu bivsi bejbi in jo ona okrog vozi Hrosca 1974 pa sem v soboto prodal, itak z dobickom (treba si je medsebojno pomagat in zato sem Viperju ful hvalezen, ker v tej drzavci ne nameravam mbenga avta vec kupovat ali imet v lasti in sem v mislih ze izven meja Kokodajse). A se je ta hrosc odpeljal na avtovleki v 03 regijo? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
pob Napisano 13. september, 2016 Prijavi Napisano 13. september, 2016 Kon?no sem postal lastnik Mazde 6. Vesel kot radio! 5 Citiraj
Z M A J Napisano 14. september, 2016 Prijavi Napisano 14. september, 2016 A se je ta hrosc odpeljal na avtovleki v 03 regijo?Proti Rogaski Slatini je na avtovleki potoval v nedeljo, kmalu po 10.uri Dans bo s5 en super dan! Enakega zelim tudi vam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 14. september, 2016 Prijavi Napisano 14. september, 2016 Proti Rogaski Slatini je na avtovleki potoval v nedeljo, kmalu po 10.uri Dans bo s5 en super dan! Enakega zelim tudi vam! Potem sm ga pa sre?al v Dramljah mimo Mol bencinske 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 14. september, 2016 Prijavi Napisano 14. september, 2016 Danes (po opravljenem delovnem dnevu) ?e 30. opravil Krvodajalsko akcijo. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.